Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polpascachybamam

czy to polpasiec?

Polecane posty

Gość gość
wydaje sie ,ze to polpasiec , a bolalo cie pzred pojawieniem sie tych plam?

Gość gość
i gdzie dokladnie wystepuja te plamy?

Gość gość
Masz bóle?

Gość gość
bo tu chodzi o nerwobole w tego rodzaju schorzenia ,,Zmiany skórne są zwykle poprzedzone pieczeniem, swędzeniem, mrowieniem i dokuczliwymi bólami, które mogą się utrzymać w ciągu całego okresu trwania choroby (2–4 tygodnie).

Gość gość
a moze to wysypka , wyglada jak pociachane pokrzywa

Gość gość
dwa tygodnie wczesniej az do dzis mam bole gornej czesci plecow, karku - nie umiem sie wtecz obrocic mam to na klatce piersiowej prawie posrodku troche mnie swedzi wysypka wyszla we wtroek a dzis czwartek

Gość gość
a dokladna lokalizacja tych plam , chodzi mi po na ktorej polowie ciala , prawej lewej? czy troche tam troche tu i jak rodzaj to bolu jest jessi umiesz sprecyzowac

Gość gość
Ja mialam cos identycznego na posladku, okropnie swedzialo potem, takie strupy byly, myslalam ze to komar ugryzł mnie w nocy

Gość gość
Półpasiec jest chorobą zakaźną i nie leczony,grozi poważnymi konsekwencjami,trzeba przyjąć antybiotyk i to jak najszybciej by nie dopuścić do powikłań. A boleć może długo,nawet kilka miesięcy.

Gość gość
czy autorka czy autor nie wiem odezwie sie czy co?

Gość gość
slabo widac , to moze byc wszystko ,ale jezeli cie bolalo?szczypalo to pewnie polpasiec ,a nie masz jak pojc do lekarza tak?

Gość polpascachybamam
chybamampolpasca polpascachyba mam to ja--myla mi sie te niki moje

Gość chybapolpascamam
niestety nie bardzo ;// wiem ze slabo widac, ale wczesniej dalam zdjecie z blizszej odleglosci

Gość gość
najlepiej by bylo pojsc do lekarza bo to choroba wirusowa i powiklania moga byc .. sama antybiotykiem musialam sie leczyc ,ale jak nie ma innego wyjscia mozesz domowych sposobow sprobowac http://tipy.interia.pl/artykul_12663,domowe-sposoby-na-polpasca.html

Gość gość
a ta plama ma rodzaj pecherzykow ?https://www.google.pl/search?q=polpasiec&biw=1366&bih=696&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=MpFwVfPmGqb8ywPBh4Jo&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=XS1GN3AFnKr2tM%253A%3BOhKRwtz7ydy_9M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.polpasiec.net%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F08%252Fpolpasiec-2-dni.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.polpasiec.net%252Ftag%252Fpolpasiec%3B500%3B500

Gość gość
to nie jest żaden półpasiec, miałem to coś i żadne bóle czy tego typu rzeczy nie występowały. A po za tym ta jedna plamka ma być półpaściem? to wychodzi jak sama nazwa wskazuje na połowie ciała, ja to miałem wszędzie, na twarzy szyi, na jednej ręce, na połowie brzucha i pleców na całej nodze i mnie to w ogóle nie bolało, może troche swędziało, ale tydzień smarowałem maściami od lekarza i zaczęło znikać. Idz lepiej do lekarza a nie sama sobie choroby wyszukujesz

Gość gość
ja tez mialam polpasca i mialam tylko na udzie , sredniej wielkosci i rozowego koloru.To roznie przebiega .TO ,ze ty tak miales nie znaczy z,e kazdy tak mial.

Gość gość
I TAK I NIE bo nie mam takich grudek z plynem i troszke tej plamki wchodzi na srodek lklatki piersiowej nie mam zadnych bili tylko troszke swedzi

Gość gość
a swedzialo przed pojawieniem sie plam?

Gość gość
nie swedzialo nic a nic mam jedna tqaka plame moze to uczulenie po kosmetyku z solarium? bo w tym samym dniu wyskoczylo po uzyciu mam stres bo bratowa na poczatku ciazy jest

Gość gość
aa , a moze to oparzenie sloneczne, w kazdym razie teraz juz watpie ze to polpasiec, jak dlug juz to masz?

Gość gość
od wtorku a dzis czwartek

Gość gość
to moze to byc oparzenie sloneczne ,albo jak pisalas kosmetyk

Gość gość
ale ze za wczesnie na polpasiec? bo wyczytalam ze on nigd nie jest na srodku a u mnie troche haczy o srodek ciala ta plama

Gość gość
nie chodizlo mi raczej o to ,ze z wygladu nie przypomina tak polpasca , a oparzenie sloneczne moze sie utrzymywac tez pare dni chcoaiz w ta teorie tez watpie i jak napisalas nie bolala cie wczesniej nic , to nie pasuje zbyt do polpasca , a przechodzilas ospe tak?

Gość polpascachybamam
bylqaam u lekarza prywatnie i to jest poparzenie sloneczne. mam tabsy odczulajace i masc dziekuje za wszysrko pozdrawiam