Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośććśog

Całował w nos

Polecane posty

Gość gość
ah , mial zadatki na pantoflarza.Nie lubil konfrontacji i klotni.Ale racja jaj nie mial

Gość gośććśog
Mój były był moją porażką. Zabawił się mną. Istniałam jako nagroda pocieszenia, kiedy nie było pieniędzy, kiedy były problemy. Jak była praca, to były inne kobiety, ja nie byłam potrzebna. I tak w kółko, aż z trudem się uwolniłam. ;) Wiem jak to jest cierpieć przez drugiego człowieka. Wiem jak to jest płakać bo ktoś nie bierze mnie na serio. Dlatego teraz się dystansuję, czekam. Może się uda, a jak nie, to obiecałam sobie nie płakać. Czas pokaże. Ważne, że całował w nos. ;) Niech to robi dalej. :D

Gość gość
JA Tobie coś powiem. Mój (a raczej nie mój) facet przez 6 lat dbał o mnie szalał. Tulił,całował w czółko gdy jechaliśmy autem trzymał za reke i w nią całował. Gdy przyjeżdżał pierwsze co musiał zrobić przytulic mocno. Kupował mi czekoladki prezenty ,spełniał każdą zachciankę,pytał , martwił się.Pisał codziennie od rana do nocy. Przyjeżdzał co drugi dzień i był ze mną do rana. Zabierał mnie na romantyczne weekendy. Mówił jak bardzo kocha,ze tylko ja i nikt więcej. Znosił moje humory.. Piękne prawda?Kazdy by powiedział ,że musiał naprawdę mnie kochać,a nawet ja bym tak powiedziała gdyby ktoś mi opowiedział taką historie... I wiesz? tak zachowywał się do dnia ostatniego. Do dnia w którym dowiedziałam się ,że przez te całe lata był z inną kobietą(z którą mieszkał,a ja nic o tym nie wiedziałam sama nie wiem jak to możliwe) W dniu w którym się tego dowiedziałam zniknął bez słowa. Od jego kobiety dowiedziałam się ,ze jest z nią ,ze ją przeprosił i są razem... Jak widzisz...możesz zyc z kims wiele lat i nie wiedzieć kim jest na prawde. Tego nie da się odkryc. Ja nie miałam podstaw ,żeby myśleć ,że on z kims jest.Był ze mną praktycznie cały czas. Jego parterka tez podobno o mnie nie wiedziała chociaż to mnie akurat dziwi bo z nią mieszkał wiec nie wiem jak mogła nie zauważyć ze co drugi dzień i w weekendy jej faceta nie ma w domu. Nie wiem jak mogła nie zauważyć ,że codziennie wieczorem on pisze sms lub rozmawia do póżna przez telefon....A może widziała ale nie chciała tego zobaczyć...

Gość gośććśog
Ciężko tego nie wiedzieć. Może nie chciała wiedzieć, wmawiała sobie, że nic się nie dzieje. A może jest aż tak naiwna? Przerażająca jest ta historia, ale niezależnie od tego jaki jest ten, w którym ja się zakochałam, to ja wierzę w ludzi szczerych. Może ten ode mnie jest taki jak Twój, a może jest szczery i prawdziwy. Czas pokaże. xx Ale żeby tyle lat kogoś tak oszukiwać?! I to obie kobiety... Nie przypuszczałam, że ludzie są do tego zdolni.

Gość gość
do gość dziś Tak się zachowują typowi kobieciarze i na takich właśnie trzeba najbardziej uważać.Co zabawne,kobiety takich najbardziej lubią a takie zachowanie działa jak różowe okulary,więc koło się kręci.