Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie lubie mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

od zawsze kojarzyłam ich z samym seksem, ze tylko tego chca, ze na niczym innym im nie zalezy, ze bija kobiety, gwałca , nie dbają o higiene. gdy jakis się mna interesował zawsze go odrzucałam bo byłam przekonana że się z emnie nabija. Nie patrzy bo mu sie podobam tylko patrzy bo pewnie mnie obgadal. mam 27 lat i nigdy nie miałam faceta/

Gość gość
niektórzy faceci tacy są (albo są tacy przed innymi facetami, co jest dla mnie równoznaczne). takich też - jako facet - odrzucam. no ale nie każdy taki będzie. seks nie jest opychający.

Gość gość
chodzi o to ze oni sa dla mnie zboczencami, bez uczuc, a jedyne czego chca to wykorzystac kobiete.nie miałam nigdy facet bo wedlug mnie kazdy zainteresowany moją osoba pewnie tak naprawde nie jest zainteresowany.

Gość gość222
do autorki ja taki nie wcale jestem. jestem normalny, chociaz malo takich jak ja, wiem bo przeciez slysze o czym oni mowia. mowisz ze nie lubisz mezczyzn a jednak tu jestes. :D sa normalni, ale raczej takiego nie znajdziesz. m,na tez sie nikt nie zainteresuje a mam juz 26 lat

Gość gość
faceci to bydło nienawidze ich

Gość gość
spotykałam się z nieśmiałym, wrażliwcem i nieatrakcyjnym okazał się lateksowym zboczeńcem popieprzonym emocjonalnie - nigdy więcej, zaczęłam spotykać się z facetem z opinią podrywacza i szalonym charakterem okazałam się miłością jego życia, jest czuły, opiekuńczy, kochający, myśli o mnie, jest romantyczny, pozory te pierwsze często mylą...

Gość gość
pozory te pierwsze często mylą... xx Gdyby nie myliły, to nie byłyby pozorami ;) Niestety reguły się z tego nie zrobi, czyli jak się roochacz w nas nie zakocha, to dalej będzie skakał gdzie mu się spodoba.