Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziewictwo ma dla faceta znaczenie?

Polecane posty

Gość gość

wiem, ze opinie sa rozne

Gość gość
Zależy od faceta. Jednak dla większości jest to obojętne a przynajmniej tak wywnioskowałam na podstawie opinii kumpli i znajomych.

Gość gość
ma, ja czekam do Ślubu i Tobie też radzę ❤️

Gość gość
do ślubu to trochę przesada :D

Gość gość
Dlaczego przesada ? Potem się dziwić że od dziwek was wyzywają, i nikt nie chcę szmat.

Gość gość
Też bym chciała zaczekać z tym do ślubu, ale przy dzisiejszym podejściu facetów do małżeństwa to nwm czy dam radę czekać na ślub i seks do 30 roku życia. A co do pytania myślę, że dziewictwo daje facetowi poczucie wyjątkowości, ale to musi być fajny facet a nie jakiś tam roochacz pospolity ;)

Gość gość
Bo ślub jest przeważnie po jakichś 2-3 latach związku :P to trochę długo. A widzę dla Ciebie nie ma nic pomiędzy...tylko od razu szmata.

Gość gość
Niektórzy chcą dziewice, a niektórzy wręcz uciekają od nich.

Gość gość
to ja natrafiam na takich, co wrecz uciekaja od dziewic albo traktuja mnie jakbym byla wielce doswiadczona i pchaja sie z lapami

Gość gość
Ogólnie dziewica nie ma pojęcia jak w łóżku, więc niektórzy nie chcą takiej i mają obawy, że będzie im źle.

Gość gość
A udajesz dziewicę,czy doświadczoną? Mówisz im, że jesteś jeszcze dziewica, czy co im w ogóle mówisz?

Gość gość
No bez przesady na pewno nie chodzi i nie oznajmia każdemu jednemu ,że jest dziewicą :D

Gość gość
Ale skoro traktują ją czasami jak doświadczoną, to pewnie jest odważna i rozmawia o seksie i taką udaje?

Gość gość
Ile macie lat dziewice?

Gość gość Mrrr
ja stracilam dziewictwo po slubie.... i zaluje (bylam z nim 4 lata przed slubem i 2 lata po) byl straszny w lozku, z poczatku myslalam ze to poczatek wiec moze tak byc po tem myslalam ze ma tak to wygladac, po roku stracilam calkowicie ochote, nie mialam zadnych przyjemnosci z tego, w nastepnym roku zdradzil mnie z dziewczyna z pracy ja od razu go z domu wykopalam, po poltora roku znalazlam nowego mezczyzne po ok 2 latach zwiazku zaczelam z nim wspolzyc (choc nie chcialam bo myslalam ze bedzie tak jak z bylym) jak sie okazalo dopiero z nim poznalam co to jest PRAWDZIWY, PRZYJEMNY SEX, czulam sie jak w niebie, mialam, mam orgazm za orgazmem, cos wspanialego !!!!! mozna to zobaczyc po moich wytryskach. ja jemu rowniez odplacalam/odplacam tym samym i rowniez dawalam mu i daje mnostwo przyjemnosci :) jestesmy razem 9 lat (5l po slubie) a ja mam ciagle ochote na sex tak samo jak on :) kochamy sie codziennie :D ale oczywiscie laczy nas nie tylko wspanialy sex ;)

Gość gość
Racja, faceta trzeba przetestować jaki jest w łóżku, szkoda się angażować, jak się potem okaże, że nic nie potrafi i trzeba się rozwodzić itp.

Gość gość
Ja mam 22 :(

Gość gość
Zamierzasz jeszcze czekać, bo 22 lata to już sporo?

Gość gość
Ja muszę iść do prostytutki, aby stracić swoje prawictwo.

Gość gość
A co mam przespać się z kimś przypadkowym,bo w moim wieku to już nie wypada być dziewicą ?

Gość gość
k****, jak jest w wiadomościach sonda uliczna to pokazują trzy opinie: tak, nie i nie wiem/nie jestem pewien/może tak, może owak. tak samo jest w przypadku każdego innego zdania na forum publicznym, może z pominięciem tematów kontrowersyjnych (gdzie zwykle chcą linczować albo wyśmiać). dla mnie miałoby znaczenie, że dziewczyna jest dziewicą - takie, że chciałbym, żeby jej było wyjątkowo dobrze, bo jeszcze tego nie robiła. wydaje mi się, że przy doświadczeniu seksualnym jest mniejszy stres itp. a oprócz tego to zależy od kontekstu - czy jest głupia i się bzyka z mojej perspektywy kretynami (tylko skąd bym ją znał w takim razie ;) ), czy ma doświadczenia za sobą.

Gość gość
Nie koniecznie, ale nie ma jakiegoś fajnego faceta, dziewicą nie wypada być w tym wieku.

Gość gość
Nie ma. To co mam skakać z mostu teraz czy nafaszerować się tabletkami? :classic_cool:

Gość gość
Nie słuchaj tego kretyna.

Gość gość
Ja bym raczej wolał nie dziewicę, bo przynajmniej bym wiedział że ma porównanie z innym i jednak woli mnie, a nie szuka lepszego. Z dziewicą, to bym się obawiał, że kiedyś będzie chciała spróbować jak to jest z innym i on będzie lepszy.

Gość gość
Nie, bez przesady, poszukaj na spokojnie kogoś fajnego i popróbuj seksu. Nie wiadomo kiedy i czy w ogóle znajdziesz partnera.

Gość gość
Mogłaby cię też okłamać, żeby nie sprawić ci przykrości.

Gość gość
Jak mogłaby mnie okłamać?

Gość gość
" Nie wiadomo kiedy i czy w ogóle znajdziesz partnera." Dzięki za słowa otuchy :classic_cool: