Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziewictwo ma dla faceta znaczenie?

Polecane posty

Gość gość
Zwyczajnie...mogłaby udawać orgazm albo mówić,że masz większego od jej byłego :D:D

Gość gość
Jak będziesz szukać tego jedynego księcia na białym koniu, to być może nie znajdziesz.

Gość gość
A gdzie ja napisałam,że szukam księcia na białym koniu :O?

Gość gość
Mogłaby cię przecież okłamać z litości, bo jest po prostu z tobą i nie chciałaby ci sprawić przykrości. Myślisz, ze kobiety zawsze mówią prawdę ?

Gość gość
Ale jaki miałaby interes w udawaniu orgazmu, albo mówieniu mi że mam większego. Rozpoznałbym czy udaje orgazm, a nie mam znowu takiego małego, żeby rozmiar byłego miał dla mnie znaczenie.

Gość gość
To napisz jaki jest twój idealny partner, być może wokół ciebie jest sporo takich.

Gość gość
Tak sobie mów. Nie znasz kobiet. Kobiety lubią mówić jedno, a myśleć zupełnie co innego. Kobieta może cię kochać i z tego nawet względu może skłamać, żeby nie sprawić ci przykrości.

Gość gość
Jeżeli by mnie kochała, to raczej nie musiała by udawać orgazmu, bo aż tak kiepski nie jestem w łóżku, żeby nie miała orgazmu.

Gość gość
TAK ma znaczenie w trudnych sytuacjach, jest silnym argumentem pierwszy raz .... pamiętam datę zrobiłem ,,to'' z obecną żoną ( jak dotychczas tylko z nią ) Ona nie była dziewicą (jest młodsza o osiem lat)

Gość gość
00:37 Jest sporo facetów , którzy mi się podobają więc to nie kwestia tego,że jestem wybredna i lecę na wygląd.

Gość gość
Dlaczego nie ? Kobiety udają nieraz, bo nie lubią sprawiać przykrości facetom.

Gość gość
Zresztą miłość nie trwa wiecznie, więc i tak wolałbym żeby miała jakieś rozeznanie w seksie, żeby wiedziała czy jestem odpowiedni w łóżku. A na to że mi mówi coś innego, co myśli, to nie zwracałbym uwagi.

Gość Heniuś
Zależy od wieku dziewicy: 15 lat - nie ma znaczenia 20 lat - może mieć znaczenie 25 lat - musi mieć znaczenie Im starsza dziewica tym większe prawdopodobieństwo, że to pasztet, aseksualna i oziębła kłoda, lesba, królewna która nie dostała swojego rycerza ze smokiem i tak dalej. W dodatku taka stara jest już najczęściej leniwa, pełna uprzedzeń czy zahamowań. Nastolatki chętnie eksperymentują i uczą się nowych rzeczy - a taka 25 lat? Ona ma już swoją wizję pożycia (najczęściej skrzyżowania średniowiecza z kostarykańsko-urugwajskim telepierdem) i nic tego nie ruszy :)

Gość gość
Ale co niby udają kobiety, podaj jakiś konkretny raz. Ja miałem pierwszy raz z jakąś przypadkową laską, nie pamiętam daty, nawet roku, poza tym już zapomniałem jak wyglądała. Myślę, że są różni faceci i dla każdego ma znaczenie coś innego.

Gość gość
Heniuś, podoba mi się twój post, powiem że jest jak najbardziej na topie.

Gość gość
Dziewictwo nie oznacza, że kobieta będzie kłodą w łóżku. To się ma w sobie. Podobnie jest z tańcem, jedna będzie umiała dobrze się ruszać, bo złapie ten rytm, podobnie jest z seksem. Jedna będzie kłodą na parkiecie mimo nauki i w łóżku, tak z drugą może być inaczej.

Gość gość
Skoro nie pamiętasz nawet swojego pierwszego razu i jak wyglądała, to gratuluję podejścia do seksu. To po pijaku straciłeś prawictwo czy jak ?

Gość gość
Nie, byłem trzeźwy, po prostu musiałem to zrobić wtedy z przypadkową laską, bo nie mogłem dłużej czekać. Dziewczyny które mi się podobały nie interesowały się mną, albo okazały się jakimiś dziwolągami. Poza tym było to dawno, może 15 lat temu, więc ciężko pamiętać szczegóły jak to była jednorazowa akcja z jakąś laską.

Gość gość
Nie ma znaczenia w jakim wieku stracilas dziewictwo ale regula jest taka ze im starsza tym bardziej sie szanuje! Jakby nie byloby popytu na dziewice to kwoty nie dochodzilyby do 2mln euro

Gość gość
1:03 Pewnie jesteś kobietą ,bo facet powyżej mi wygarnął,że w moim wieku już nie wypada :D

Gość gość
Popyt na dziewice jest i ceny w mln, ale oni je kupują na jeden raz, a nie jako stałą partnerkę, które koniecznie musi być dziewicą.

Gość gość
I tak wiekszosc kobiet zaluje ze stracila dziewictwo za wczesnie czy z nieodpowiednim facetem :) dla normalnych mezczyzn dziewictwo to ogromna zaleta kazdy wrecz marzy

Gość gość
Poza tym jakie argumenty podała by mi tak 20 kilku letnia dziewica? Katoliczka i seks po ślubie - dziękuję ale wolę inną. Szanuje się i nie robi to z byle kim - dziwne że w tym wieku jeszcze nie miała okazji. Jest brzydka i nikt jej nie chciał - nie wierzę że nie znalazła chętnego na przelecenie. Czeka na tego jedynego - czy ja faktycznie będę tym jedynym do końca. Jest nieśmiała - być może ale w tym wieku, to już coś nie tak z nią.

Gość gość
Jest brzydka i nikt jej nie chciał - nie wierzę że nie znalazła chętnego na przelecenie. XXX Chętni by się znaleźli nawet gdybym wyglądała jak 200kilowy waleń ale po co mi ktoś na jeden raz ? :P

Gość gość
A ty lubisz tak wypytywać prawda ? Sam się puknij czubie w ten łeb. Tylko w kompleksy dziewczynę wprowadzasz takimi tekstami. Moja babcia miała 39 lat jak straciła dziewictwo ze swoim jedynym mężem.

Gość gość
"Nie, byłem trzeźwy, po prostu musiałem to zrobić wtedy z przypadkową laską, bo nie mogłem dłużej czekać. Dziewczyny które mi się podobały nie interesowały się mną, albo okazały się jakimiś dziwolągami." Nie mogłeś dłuzej czekać, bo co? Usechłby ci? :D Kobiety myślą innymi kategoriami, nie znam dziewczyny która by chciała stracić dziewictwo z byle kim, byle pozbyć się "balastu". W ten sposób to można co najwyżej zrazić się do seksu na starcie.

Gość gość
Wszystko zależy od faceta. Mój się cieszył, jak się dowiedział że byłam dziewicą, a miałam wtedy 24 lata. Ale jak facet chce pannę tylko do przelotnego romansu to pewnie będzie wolał doświadczoną, bo i tak nie wiąże z nią przyszłości.

Gość gość
Ja myślę że nie ma co popadać w skrajności. Przesadą jest czekanie z seksem do ślubu, ale i kiedy słyszę o 14sto latkach uprawiających seks, to mnie niesmaczy :o

Gość Lady_91
Ja jestem dziewicą 24, tylko i wyłącznie dlatego, że nigdy jeszcze się nie zakochałam. Takie to dziwne? Jestem bardzo ładną dziewczyną, często słyszę, że wręcz piękną, powodzenie mam ale nie chcę spać z kimś do kogo nic nie czuję, aż tak zdesperowana nie jestem. Często te co zaczęły bardzo szybko współżycie zmieniają partnerów jak rękawiczki, bo szybko im się nudzą a dziewczyny, które trochę zaczekały są spokojniejsze i wytrwalsze przy jednym. Wśród moich koleżanek jest bardzo widoczny taki podział.

Gość gość
Szkoda, że nie mogę trafić na swoja rówieśnicę, która jest dziewicą. Sam jestem rocznik 91.