Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziewictwo ma dla faceta znaczenie?

Polecane posty

Gość JackSparrow
Z tego wzgledu co podala Lady91 sam wole troche starsze (nie mylic ze stare) dziewice. Sa wierniejsze, bo skoro okres najwiekszych szalenstw przeczekaly spokojnie raczej male ryzyko, ze nagle zacznie sie puszczac i zdradzac. A taka przed 20 to dopiero w ten okres wchodzi i moze wciagnac ja masowe poznawanie facetow, jak to czesto jest.

Gość gość
Dziewic po 20 jest chyba sporo, ale nie rzucają się w oczy bo przecież żadna nie ma na czole wypisane "dziewica".

Gość JackSparrow
Gosc 9.43 tego to nie wiem ;)

Gość gość
Ja znałam co najmniej trzy...

Gość gość
Ile się słyszy o 30/40 letnich zdradzających żonach? Być może to są dziewice, które czekały na tego jedynego, który potem okazuje się nie tym w łóżku, albo jakiś kochanek ich zabajeruje, więc chcą to zrobić z nim dla odmiany. Wolę, jak kobieta ma już trochę doświadczenia i będzie wiedziała czy to jestem odpowiednim w łóżku i nie okaże się potem że chciała by innego.

Gość gość
To nie zależy od dziewictwa czy jego braku, ale od charakteru. Puszczalska zawsze będzie puszczalską, a jak ktoś ma zasady i kręgosłup moralny to wiek w którym dziewictwo stracił jest bez znaczenia. Okropnie tu generalizujecie.

Gość gość
"Ile się słyszy o 30/40 letnich zdradzających żonach? Być może to są dziewice, które czekały na tego jedynego, który potem okazuje się nie tym w łóżku, albo jakiś kochanek ich zabajeruje, więc chcą to zrobić z nim dla odmiany." Jakieś przedziwne teorie tworzysz :D

Gość gość
czy dziewictwo ma dla faceta znaczenie? Zależy dla jakiego faceta...

Gość gość
Dla mojego miało, twierdził że z dziewicę trzeba wszystkiego uczyć i obchodzić się z nią jak z jajkiem i zrezygnował z naszego związku. Z perspektywy czasu nie żałuję, znalazłam kogoś kto to docenił ;)

Dla mojego męża miało znaczenie, był bardzo dumny że może być tym moim pierwszym i jedynym partnerem seksualnym. ja też zawsze byłam dumna ze swojego dziewictwa pomimo szydzeń i wyśmiewania już od liceum to postanowiłam iść do łóżka z mężczyzną którego pokocham a nie bo to już czas stracić dziewictwo i nie ważne z kim aby już to zrobić. Czekałam do 24 roku życia i decyzji nie żałuję, A co do seksu to chyba z czasem można się dopasować, nauczyć tego i owego i pracować nad tym, a nie że przespałam się z nim raz nie podobało mi się to na męża się nie nadaję.

Gość Dokońca
Ja mam 25 lat i jestem dziewicą i pozostanę nią dopóki nie poznam odpowiedniego, wyjątkowego dla mnie faceta.I to bzdura że dziewice chcę wiedzieć jak to jest "być z innym" jeśli masz u swojego boku faceta którego kochasz i z którym jest ci dobrze to nie będziesz szukać innych przygód.

Gość gość
Dziewictwo to nie wstyd tylko poprostu nie jestes latwa jak wiekszosc panienek ktora sie oddaje w zwiazku 3-5miesiecy :)

Gość gość
Ale jak facet szuka materiału na kochankę a nie na żonę to mu bedze przeszkadać że jest dziewica

Gość gość
Dla frajerstwa, oszołomów i wieśniaków ma znaczenie.

Gość gość
Używane kobiety są dla frajerów i oszołomów.

"Dla frajerstwa, oszołomów i wieśniaków ma znaczenie." x Idealne określenie boga katolickiego dla którego też ma znaczenie.

Gość gość
Jakoś nie uwierzę, że dziewica w związku zawsze będzie chciała być tylko z tym jedynym i nigdy nie da się uwieść przystojnemu kochankowi, żeby spróbować jak to jest z innym. Dlatego wolę już trochę przechodzone, bo nie będę miał takich obaw.

Gość gość
@up: głupszego stereotypu nigdy nie słyszałam...