Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety oczekują, że facet będzie płacił?

Polecane posty

Gość gość
shaf78 skończ już przypieeeerdalać się o głupoty, temat jest o czym innym, a jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to zamknij łaskawie jadaczkę

Gość gość
"Może teraz wy chcielibyście być na utrzymaniu kobiet tak jak kobiety były 40 lat temu." czemu nie, skoro wy mogłyście ...

Gość gość
Może teraz wy chcielibyście być na utrzymaniu kobiet tak jak kobiety były 40 lat temu." czemu nie, skoro wy mogłyście nie drogi panie. Taka kobieta, która nie pracowała, wychodząc za maz, dostawała posag i wiano = posag był jej , w razie, gdyby facet ja porzucił, awiano - to byyło to co wnosiła ze soba- pościel , wyposażenie domu , często jakies majątki. więc nie wchodiła goła i wesoła. A potem rodziła mu dzieci- o ile zdołała - bo była bardzo wysoka SMIERTELNOŚĆ kobiet przy porodzie. Jak zmarła, facet brał posag i wiano, mógł, bogatszy,żenic się ponownie...

Gość gość
taa, spotkałam się z gosciem, który dzwoniąc do mnie po tygodniu od pierwszego spotkania, OZNAJMIŁ mi,ze następnym razem ja mam do NIEGO zadzwonic, bo mamy telefony w róznych sieciach i taki telefon by go z a dużo kosztował. nie nie chciał przyjechac do mnie, jak się dowiedział,że nie zapraszam go do mieszkania:D:D:D a potem sie skarża , bieedulki, że normalnej kobiety nie mogą poznac. jak cię nie stac na głupi telefon w czasie pierwszych randek, nie stac cie tez na prezerwatywy dla siebie:D:D zapomniał biedaczek,że to ja do jego miasta przyjechałam pierwsza...i nie wypominałam mu ile zapłaciłam za bilet...