Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stany depresyjne i nerwica zmieniły moją twarz. DZIWNY WYRAZ TWARZY...

Polecane posty

Gość gość

Czy też zauważacie zmiany we własnym wyglądzie? Te usta które układają się w podkuwkę , ten dziwny wzrok... Nieraz jest tak że czytam coś sobie w pokoju, a że mam lustro obok to popatrzę na lutro i ten mój wyraz twarzy jest taki dziwny że nie wiem jak go nawet opisać. Jestem na lekach, ale przeraża mnie to co dzieje się z moim wyglądem, nie mam jakiejś ciężkiej depresji ale jednak mam. Czy też to zauważacie?

Gość gość
Czy też to zauważacie? xxx Niestety tak. Ja po prostu zbrzydłam, zestarzałam sie, nawet jak sie usmiecham to wygladam załosnie, nie wygladam na usmiechnietą szczerze, oczy jakies dziwne, zacięty wyraz twarzy

Gość gość
A leczysz się? Dokładnie mam to samo, twarz napięta, oczy jakieś mają dziwny wyraz, zaciśnięte zęby i usta, pomarszczone czoło...Byłam ładną dziewczyną teraz wyglądam fatalnie...

Gość gość
Zastanawia mnie czy to są już trwałe zmiany? Bo ja tak jak pisałam lecze się a mimo to mam nadal ten dziwny wyraz twarzy. W pracy czasem ktoś mi dogada że mam twarz jakbym chciała kogoś udusić, mimo że ja czuję się dobrze i wydaje mi się ze mam ten lepszy dzien. Tak jak mówię najbardziej przeraża mnie to jak spojrzę na lustro, w trakcie czy to czytania czy pisania na komputerze...wtedy widzę dokładnie jak dziwny mam wyraz twarzy....:-(

Gość gość
A może to od leków?

Gość gość
wiesz co jak ide z siostra gdzies to ona jak spojrzy na mnie to tez raz skomentowala ze mam mine jakbym chciala kogos zabic. ja sie duzo denerwuje, szczegolnie w domu bo mieszkam jeszcze z rodzicami i siostra, a matka potrafi mnie bardzo wkurzyc. takze duzo nerwow, stresu swoje robi. a w powiedzeniu "zlosc pieknosci szkodzi " jest duzo prawdy. chyba trzeba sie glupkowato caly czas usiechac zeby ten wyraz sie zmienil. moze jakies masaze twarzy, kosmetyczka. ja tez marszcze czolo i robi mi sie taka pionowa zmarszczka miedzy brwiami, ona tez daje wsciekly wyraz twarzy. no i mnie nie tylko w domu denerwuja, ale na ulicy tez mnie strasznie ludzie irytuja i te ich spojrzenia, wiec pojawiaja sie w mojej glowie mysli: na ch.j sie frajerze patrzysz, pocwiartowalabym cie gdybym mogla, wez juz spierda..j. Wiem zle ze mna..

Gość gość
A leczysz się? xxx tak, od niedawna... i mam dokladnie tak jak ty, moja najlepsza przyjaciolka ktora nie widziala mnie kilka miesięcy bo miała operacje i rehabilitacje zagranicą zwrocila mi uwage, ze wygladam jakos inaczej, ze sie postarzalam, powiedzialam jej jakie mam problemy, ze biore leki, wyplakalam sie :( mam dopiero 25 lat a wygladam na 10 lat starzej, w ciagu ostatnich 2-3 lat ''posypałam sie'', wygladam po prostu strasznie, to nie od leków, tylko glownie od nerwicy, oczy mi sie zapadły, policzki jakies wielkie jak balony, wygladam jakbym byla spuchnięta mimo ze jem niewiele, leki zaczely dzialac bo czuje sie lepiej ale i tak ciezko mi przytyc, wygladam jak kosciotrup, nie mam w ogole kondycji męcze sie po przejsciu kilkuset metrow pieszo

Gość gość
Kiedy byłam w stresie wszystko mi się sypało. Nie miałam apetytu, nie potrafiłam się wyspać. Koleżanka poleciła mi oczyszczanie energetyczne na stronie moc-energii.pl . I rzeczywiście po odprawieniu rytuału problemy ze stresem ustały. Jestem pogodna i bardziej optymistyczna i co najważniejsze nabrałam więcej dystansu do wielu spraw, przez co już się nie denerwuje.