Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwolniłem się od niej, od przeszłości, jestem gotów na nowe

Polecane posty

Gość gość

Minęły 3 lata i wreszcie mogę powiedzieć - tak, jestem gotów. Związek trwał prawie 10 lat:) Która chce poznać wysokiego przystojniachę, wykształconego, zaradnego z własnym mieszkaniem? :)

Gość gość
pocwaniakuj tak na mieście zaradny przystojniacho :D

Gość gość
gość dziś pocwaniakuj tak na mieście zaradny przystojniacho smiech.gif xxxxxxxxxx Wreszcie czuję, że mam na to siłę :)

Gość gość
A czemu musiałeś się uwalniać? Zła kobieta to była? :)

Gość gość
Świetnie, tylko szkoda zmarnowanych 3 lat. O nich trzeba zapominać szybciej szkoda życia.

Gość zalegalizujcie burdle
Daj se siana chłopaku i idź do agencji albo na tirówki. Przecież to oczywista oczywistość że po tylu latach każa kolejna dziewczyna będzie tylko plastrem/opatrunkiem po złej byłej. To klasyka gatunku. Zostaw biedne dziewuchy w spokoju bo one chca być kochane a nie być jak ten rak na bezrybiu. Kolejny sadysta z pokolenia IKEA w natarciu. Maskarejszyn :P

Gość gość
Nie gadajcie z nim i nie współczujcie mu! Po 10 latach żadna z Was nie bedzie dorastać do pięt jego ex. Facet kocha tylko raz, a porządnie. Jak chcecie być "na przeczekanie", aż koleś podładuj***aterie i wymieni na inny model to proszę bardzo :P potem bedzie płacz, ryk, kwik na forum, że zostawił bez słowa po X-latach i ożenił się z laską, którą spotkał 2 miesiace po.

Gość gość
a co mi po twoim wykształceniu, wysokości, mieszkaniu? to wszystko mam :P najważniejsze, co ty możesz ofiarować, czy potrafisz dzielić się uczuciami, czy rozumiesz tak samo jak ktoś miłość, a nie jednorazowy seks i wypad do kolejnej :P

Gość gość
gość dziś A czemu musiałeś się uwalniać? Zła kobieta to była? usmiech.gif xxxxxxxxxxxx Uwolniłem się psychicznie - wcześniej nie byłem gotów na związki i przez to kilka pięknych, być może wartościowych dziewczyn skrzywdziłem - zaczynałem związek, a po czasie stwierdzałem, że nic do nich nie czuję i kończyłem znajomość.

Gość gość
gość dziś Świetnie, tylko szkoda zmarnowanych 3 lat. O nich trzeba zapominać szybciej szkoda życia. xxxxxxxxxx Słuszna uwaga - nie zawsze jednak jest tak prosto

Gość gość
Daj se siana chłopaku i idź do agencji albo na tirówki. Przecież to oczywista oczywistość że po tylu latach każa kolejna dziewczyna będzie tylko plastrem/opatrunkiem po złej byłej. To klasyka gatunku. Zostaw biedne dziewuchy w spokoju bo one chca być kochane a nie być jak ten rak na bezrybiu. Kolejny sadysta z pokolenia IKEA w natarciu. Maskarejszyn jezyk.gif xxxxxxxxxxx Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem to, co napisałem w pierwszym poście, a będziesz wiedziała więcej :)

Gość gość
a auto sprawne i dobre masz?:)

Gość gość
a co mi po twoim wykształceniu, wysokości, mieszkaniu? to wszystko mam jezyk.gif najważniejsze, co ty możesz ofiarować, czy potrafisz dzielić się uczuciami, czy rozumiesz tak samo jak ktoś miłość, a nie jednorazowy seks i wypad do kolejnej jezyk.gif xxxxxxxxxxxx Nigdy nie zdradziłem, mimo że długi związek zakończył się zdradą drugiej strony i myślę, że nigdy w tym kierunku nie pójdę. Kiedy pokocham, inne dla mnie nie istnieją. Wiadomo - jak to facet, spojrzę, może porozmawiam, ale na tym koniec. Więc proszę mnie nie obrażać, nie znając.

Gość gość
gość dziś a auto sprawne i dobre masz?usmiech.gif xxxxxxxxxx Sprawne, dobre i co więcej - sam potrafię naprawić;) bo uwielbiam wszystko, co pachnie benzyną :D

Gość gość
to czym jezdzisz?

Gość gość
gość dziś to czym jezdzisz? xxxxxxxxx e60 330 :P

Gość smutna159
Jesli jesteś normalnym uczciwym mężczyzna z wartościami z przyjemnością Cię poznam....

Gość gość
kuba...

Gość gość
smutna159 dziś Jesli jesteś normalnym uczciwym mężczyzna z wartościami z przyjemnością Cię poznam.... xxxxxxxxxxxx A jesteś również w miarę atrakcyjną, wykształconą kobietą z klasą, uczciwą? Dbasz o siebie, uprawiasz sport? Mam nadzieję, że mnie rozumiesz. Sporo oferuję i w zamian też czegoś oczekuję...

Gość gość
Ja akurat wolę Audi. :D I raczej może być Ci ciężko samemu wszystko w aucie naprawiać, bo teraz samochody mają pełno elektroniki i innych cudów, które robi się tylko u mechanika. No chyba, że sam nim jesteś to wtedy inna sprawa. :D

Gość gość
Ja akurat wolę Audi. smiech.gif I raczej może być Ci ciężko samemu wszystko w aucie naprawiać, bo teraz samochody mają pełno elektroniki i innych cudów, które robi się tylko u mechanika. No chyba, że sam nim jesteś to wtedy inna sprawa. smiech.gif xxxxxxxxxxx Audi od momentu wejścia w VAG straciło dla mnie i stało się podróbą BMW. BMW, to klasa sama w sobie i jakość. Fakt że w E60 dużo światłowodów, CAN i nie każdy mechanik sobie z tym radzi - i wszystkiego nie jest w stanie tak na prawdę nikt zrobić - nawet w ASO czasem muszą wymienić kawał auta. Ale sporo zrobię sam - trochę z autkami mam do czynienia :)

Gość gość
gość dziś gość dziś to czym jezdzisz? xxxxxxxxx e60 330 jezyk.gif xxxxxxxxxxx Wkradł się błąd/literówka i żadna mnie nie poprawiła, ale to dobrze - świadczy to o tym, że nie ma tutaj blachar. Moje autko, to e60 530 :)

Gość gość
Moim zdaniem Audi mimo wszystko nadal bardzo trzyma klasę. Jestem straszna fanką tej marki. :) Ogólnie to są na świecie dwa obozy - fani Audi i fani BMW. I jedni jadą po drugich. :D :P

Gość gość
Moim zdaniem (a widzę to od kuchni) mimo wszystko BMW jest staranniej wykonane, bardziej oryginalne. Ale masz rację -szanuję Twoje zdanie i nie będę Cię przekonywał ;)

Gość gość
Żadna Cię nie poprawiła, bo ten pierwszy model, który podałeś też istnieje. :)

Gość gość
gość dziś Żadna Cię nie poprawiła, bo ten pierwszy model, który podałeś też istnieje. usmiech.gif xxxxxxxxxx Nie, nie istnieje - wtedy musiałaby być e30, e36, e46, e90... np ;) bo to 3-cia seria ;)

Gość gość
Dziękuję za uszanowanie mojego zdania. :) Ja również szanuję Twoje. :) Ja uwielbiam moje A6, jestem w tym aucie zakochana i nie zamieniłabym go na żadne inne. :)

Gość gość
gość dziś Dziękuję za uszanowanie mojego zdania. usmiech.gif Ja również szanuję Twoje. usmiech.gif Ja uwielbiam moje A6, jestem w tym aucie zakochana i nie zamieniłabym go na żadne inne. usmiech.gif xxxxxxxxxxx Dopóki Cię nie przewiozę moją niunią 5-eczką ;) :)

Gość gość
No choć trzeba przyznać, że 5 - tki akurat są ładne. :D :) Rekiny. :D

Gość gość
I jeszcze Vectrą C (prawdziwy GTS) benzynka z turbinką pod maską mogę się pochwalić. Prezentuje się mam wrażenie lepiej od bemy