Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwolniłem się od niej, od przeszłości, jestem gotów na nowe

Polecane posty

Gość gość
Fajnie się zaczęło, ale po stylu pisania widać, że autor ma skrzynię biegów zamiast mózgu. i drążek zmiany biegów zamiast penisa.

Gość gość
Przed Audi też miałam Vectrę C. Kupiona jako nowa. :) Ja nie miałam GTS, tylko czarne kombi OPC line. No i moja to był diesel. Ładna też była. :) Jedynym jej mankamentem był dpf. Zresztą w obecnym aucie też mam z nim problem. Ta moja Vectra zwracała uwagę na ulicy. I podobało mi się jak inni kierowcy się mnie na drodze bali, bo myśleli, że to tajniaki jadą. :D

Gość gość
W OPC były tylko widlaste 6-stki montowane. Jeśli diesel, to musiał być GTS.

Gość gość
gość dziś Fajnie się zaczęło, ale po stylu pisania widać, że autor ma skrzynię biegów zamiast mózgu. i drążek zmiany biegów zamiast penisa. xxxxxxxxxxx Oj tam oj tam ;P

Gość gość
To było OPC line, czyli linia z GTS - a, ale silnik i reszta wszystko normalne. :)

Gość gość
Tak, te Vectry też mają coś w sobie. Nie potrafiłem się przemóc, żeby ją sprzedać. Chyba zostanie już ze mną na wieki :) Tym bardziej, że ogromny sentyment mam do niej... Towarzyszyła mi przez 150tys... Piękna...

Gość gośćiowa
Autorze a ile masz lat?

Gość gość
Nie dziwię się, bo to jest naprawdę fajne autko. :) Ja swoją niestety musiałam sprzedać. Miała wtedy dwa lata. Ktoś się cieszył bardzo, bo kupił młode krajowe auto z pewnym przebiegiem. :) W jakim kolorze masz swoją? Mnie się podobają niebieskie GTS - y. :) Kurcze, chyba rozwaliłam Ci tymi samochodami temat. :D

Gość gość
gość dziś Nie dziwię się, bo to jest naprawdę fajne autko. usmiech.gif Ja swoją niestety musiałam sprzedać. Miała wtedy dwa lata. Ktoś się cieszył bardzo, bo kupił młode krajowe auto z pewnym przebiegiem. usmiech.gif W jakim kolorze masz swoją? Mnie się podobają niebieskie GTS - y. usmiech.gif Kurcze, chyba rozwaliłam Ci tymi samochodami temat. smiech.gif xxxxxxxxxx Nie szkodzi - temat to z nudów wyplułem, aby zobaczyć co będzie się działo... Kto normalny szukałby partnerki przez kafeterię... ;):) Filtr cząstek stałych i pompa paliwa później w tych dieslach stawała się dokuczliwa, więc może po prostu wysiadłaś z niej w odpowiednim momencie.

Gość gość
gośćiowa dziś Autorze a ile masz lat? xxxxxxxxxxxx 32 wiosenki :D

Gość gość
W jakim kolorze masz swoją? xxxxxxxxxx Czarna

Gość gośćiowa
Skoro jednak jaja sobie robisz, to zachowam swoje wnioski dla siebie:D

Gość gość
gośćiowa dziś Skoro jednak jaja sobie robisz, to zachowam swoje wnioski dla siebiesmiech.gif xxxxxxxxx Nie, nie robię sobie jaj. Wątek jest otwarty również dla Ciebie. Pisz śmiało :D

Gość gość
Właśnie w tym moim Audi siadł DPF. Stoi na warsztacie, będę to dziadostwo wycinać. Nie będę się bawić w jakąś pseudoekologię. :) No to ładny kolor tej Twojej Vectry. Czarny też lubię. Widzę, że jesteśmy w tym samym wieku. :) Ja o samochodach mogę gadać godzinami. :) Jestem blacharą, ale w pozytywnym znaczeniu. :P :P :P

Gość gość
Pewnie też bym tak zrobił. Nie ukrywam, że też lubię diesle - piękna charakterystyka, ale jakoś mi z nimi ostatnio nie po drodze...;) Właśnie widzę - gada się jak z kumplem... Gdzie takie dziewczyny się ukrywają...:/ Że spotkać można tylko w internecie...;)

Gość gośćiowa
W sensie szukania tu partnerki to chyba jednak lepiej, gdyby to jaja były:D wątek otwarty dla każdego, wiem...takie prawa forum:) nie mam tylko za bardzo możliwości bycia na bieżąco. Powodzenia w życiu:)

Gość gość
gośćiowa dziś W sensie szukania tu partnerki to chyba jednak lepiej, gdyby to jaja byłysmiech.gif wątek otwarty dla każdego, wiem...takie prawa forumusmiech.gif nie mam tylko za bardzo możliwości bycia na bieżąco. Powodzenia w życiuusmiech.gif xxxxxxxxxxx To dawaj wnioski, o których wspominałaś :P

Gość gośćiowa
Nie rzucam słów na wiatr...dla siebie to dla siebie:) choć paradoksalnie, mimo iż autorów takich anonsów nie biorę poważnie pod żadnym względem, to tak jakoś wyszło, że do tej pory, to właśnie na tak hm, nie rozwojowo zaczynających się tematach poznałam kilka interesujących osób...także kto wie:)

Gość gość
No i to wielowahaczowe zawieszenie z tyłu z rozjeżdżającą się geometrią... To główne utrapienie w obliczu dużych przebiegów kręconych po polsce. Właśnie zbieram się do wymiany tylnych tulei...

Gość gość
kiepsciutki charakterek w kiepsciutkim autku

Gość gość
zlot zazdrośnic się zaczyna, więc pora zmykać ;)

Gość gość
zazdrośnic ??? jeszcze żeby było czego zazdrościć ehehehheh