Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa caly czas napastuje mnie wizytami i "pomoca" w pielegnacji mojego dziec

Polecane posty

Gość gość

Mam nie lada problem. Czekalam na ciaze dluuugo. Raz poronilam. Wreszcie sie udalo. Mam synka wspanialego i uwielbiam sie nim zajmowac. Niestety tesciowa uwielbia dzieci i ciagle mnie nachodzi a to telefonami a to wizytami. Co gorsze siedzi do poznych nocy :( a ja wtedy chcialabym pospac. Ostatnio uparla sie ze bedzie nosic malego uwaga maly jest malutki i juz jak mial 2 tyg to przeszedl rota wirusy a pamietajmy ze to choroba brudnych rak!!!! Nie chce zatem nikomu dawac go nosic ani pielegnowac. Tym bardziej ze tesciowa np. Przyjechala po calym dniu pobytu na wsi i zaczela go nosic!!!!! Brudne ubranie i wyrywanie mi wozka na spacerze albo odpychanie od przewiniecia pieluszki :( a co gorsza ubranko jak mu zapina to krzywo :( jak dzwoni to jestem az blada. Co tu zrobic? Delikatnie mowie ze ja chce wychowywac synka i zeby mi go nie wyrywala bo tak malenkie dziecko nikogo wiecej oprocz mamy i taty nie potrzebuje!!!!!

Gość gość
No i po co zakladasz kolejny temat?

Gość gość
???

Gość gość
kolejny temat....tej samej osoby...jesteś zdrowo stuknięta....aaa jasne piątek , pewnie gimnazjum ma wolne i się nudzi.....

Gość gość
Rotawirus u 2 tygodniowego dziecka? LOL Poza tym kto Ci powiedzial,ze to CHOROBA BRUDNYCH RAK??Hhahahaha. Lecz sie autorko. Zaloz temat z tymi banialukami na innym forum.

Gość gość
Choroba brudnych rak autorko? No jakoś rota w nich nie ma Wirusowe zapalenie wątroby typu A – inaczej żółtaczka pokarmowa. Wywołana przez enterowirus przenoszony między ludźmi. Objawia się bólem brzucha, ostrymi biegunkami, torsjami oraz żółtawą barwą skóry i spojówek; a także osłabieniem, brakiem apetytu i wstrętem do tłustych potraw. Wirus ten przenosi się poprzez kał. A zatem można się nim zarazić w toaletach publicznych i przez niemycie rąk po korzystaniu z ubikacji. Zakażenie tasiemcem – dokładniej zakażenie tasiemcem bąblowcem, który znajduje się na nieumytych poziomkach, malinach oraz jagodach zbieranych w lesie. Przenoszony jest przez lisy. Może być bardzo niebezpieczny dla człowieka. Poza tasiemcem możliwe jest zarażenie się owsikiem lub glistą ludzką. Łatwo przedostają się do ludzkiego organizmu, ale później trudno jest się ich pozbyć i są dość uciążliwe, wpływając niekorzystnie na zdrowie. Bakteryjne zapalenie jamy ustnej oraz opryszczka – towarzyszy im nieprzyjemny zapach z ust oraz pieczenie, swędzenie czy opuchnięcie wnętrza jamy ustnej oraz warg. Wynika ze spożycia brudnych warzyw lub owoców, a także wkładania nieumytych rąk do ust. Salmonella – jest jedną z najczęstszych przyczyn zatruć pokarmowych, ponieważ po wniknięciu do organizmu atakuje błonę śluzową przewodu pokarmowego. Wywołuje wirusowe zakażenia jelitowe

Gość gość
To jak zaraza sie kalem to wlasnie brudne rece kretynko. To jest inny temat. Chodzi o wtracanie sie tesciowej a tamten dotyczy brudnej bluzki!!!!

Gość gość
Jestes przewrazliwiona. Minie ci wtedy docenisz babcie.

Gość gość
autorko,a twoja stara nie probuje cie napastowac wizytami i pomoca przy dziecku?! golym okiem widac,ze jestes panikujaca sraczka staraczka. Powiedz tesciowej wprost,ze ci sie nie podoba i tyle. Dziwne,ze na swoje mamunie tak nie p*********e

Gość gość
O nie, ja bym pomocy od takiej "babci" nie potrzebowała, lepiej samemu porobić przy dziecku i mieć wolnośći swobodę a nie jakąś babę która będzie mi wtykać nos w moje życie i dziecko.

Gość gość
gość 2015.06.05 ha ha ha,miec synową tają krowę ktora uwaza ze za jej wypierdkiem tesciowa dostanie świra. Tylko ci wydaje debilko.