Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie poznałyście swojego męża ?

Polecane posty

Gość gość

Mam wrażenie jakby wszyscy mieli już swoje drugie osoby, wszędzie pary, albo nie odpowiedni faceci

Gość gość
na dyskotece

Gość gość
A w jakim wieku na dyskotece ?

Gość gabrielles
w internecie a dokładnie w kurniku graliśmy w literaki :) tak dobrze sie nam grało i pisało , że po miesiącu się spotkaliśmy w realu a póltorej roku później zostalismy małżeństwem :) obecnie 9 lat po ślubie

Gość gość
Uczyłam go jeździć na nartach

Gość gość
Poznalismy się na pielgrzymce.

Gość gość
Bo w sumie wszyscy juz maja pary - mam 30 lat i taka mam perspektywe na to.

Gość gość
W szkole średniej

Gość gość
wprawdzie u mnie nie mąż, tylko partner a poznałam go w pracy. ja tam pracowałam, on był klientem firmy

Gość gość
Ludzie się poznają w różnych miejscach i najczęściej przypadkowo.Znam pary,które się poznały w szkole,na studiach,obozie,zimowisku,nawet na uniwersytecie 3 wieku,na kursie prawa jazdy,ale nie szukały uparcie kogoś.Ci,którzy szukają na siłę partnerów,zwykle mają pecha:-(

Gość gość
a da się poznać partnera na ulicy?

JA w sumie długo nie szukałam. Mój mąż sam się znalazł. Razem pracowaliśmy w jednym miejscu. tam się poznaliśmy i pokochaliśmy. razem już 7 lat.

Mój mąż jest starszym kuzynem mojego kolegi z gimnazjum :) I poznałam go właśnie u tego kolegi dawno temu na urodzinach, albo czymś tam i od razu pomyślałam sobie że jest super........ :) ale w oglóle nie myślałam o nim jako o kimś z kim mogłabym się spotykać bo różnica wieku- 9 lat- wydawała mi sie wtedy ogromna :)

Gość gość
Na Gumtree

Gość gość
Da się i na ulicy i to prawda można poznać wszędzie,często przypadkowo.Moim zdaniem nawet te przypadkowe poznania są trwalsze niż te znajdywane na siłę.Moja kuzynka np pojechała do pracy w Belgii a przyjechała w ciąży,tyle tylko, że u nich był taki problem, że tu miała narzeczonego i był już ślub w planach ale można i za granicą.

Gość gość
W pracy mój mąż był kierownikiem mojego kierownika.

Gość gość
99% ludzi poznaje się przypadkowo

Moja przyjaciółka poznała swojego faceta w autobusie :) tzn pierwszy raz zauważyli sie w autobusie, a kilka dni później podszedł do niej w bibliotece i zapytał czy nie widzieli sie przypadkiem w autobusie....i są już razem trzy lata.

Gość gość
jakoś ja nie mogę poznać przypadkowo żadnej dziewczyny mam 21 lat i zawsze sam i chyba tak juz zostanie

Gość gość
Nie prawda, że 99%,bo przypadkowe to takie że np idę ulicą i gubię portfel,wracam do domu i patrzę, że nie mam portfela i płaczę,potem dzwonek do drzwi,otwieram a tam stoi ten wymarzony z moim portfelem,bo tam miałam też dowód.I od razy mam takie ciarki i wiem że to ten właściwy,on mnie przytula i uspokaja i proponuje kolację dla uspokojenia i tak się spotykamy i zostajemy na zawsze razem.

Gość gość
Na gg, napisal do mnie i tak sie zaczelo

Gość reguły średniowiecza
poznanie w 99% zależy od faceta, to ON musi zagadać, bo polki są raczej nieśmiałe i faceta nie zagadają same. Więc jak facet czeka aż jakaś do niego zagada to się nie doczeka raczej nigdy. Pierwszy krok ZAWSZE robi facet.

W moim przypadku to prawda bo gdyby mój facet pierwszy nie zaprosił mnie na randkę, ja na pewno nie miałabym takiego pomysłu :) nie przyszłoby mi do głowy, że ktoś taki może w ogóle o takiej mnie myśleć :p

Na imprezie. Pojechałam na wakacje za granicę, poszłam na imprezę i on tam był. Gapił się na mnie, ale wstydził się podejść.

Gość gość
Na imieninach u koleżanki, ale widziałam go już wcześniej. % dodały pewności siebie:)

KingaStefankaFanka - jakoś samo wyszło przy barze, już nawet nie pamiętam kto do kogo zagadał pierwszy.

Gość gość
pracował z moim tatą,jestemy małżeństwem 12 lat

Gość gość
KingaStefankaFanka a ile lat miałaś jak go poznałaś?