Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieluchy ktore najlepsze

Polecane posty

Gość gość

Po powrocie do domu ze szpitala kupiłam pampers premium care i niestety niemowlę ma uczulenie od nich i dodatkowo mają nieprzyjemny zapach. W nocy używaliśmy pampers dry i ta dodatkowa gumka w środku bardzo obciera. Jakie inne pieluchy polecacie? dada? happy? te z tesco?

Gość gość
Libero i Tesco Loves Baby. Happy i Dada tez zle nie sa.

Gość gość
A Libero to co to za firma? Bo ich nie widziałam jeszcze nigdzie. O Tesco też słyszałam dużo dobrych opinii.

Gość gość
ja w szpitalu przerobiłam Pampersy, Dadę, Happy ( to chyba Belli są) i jeszcze jedne i najbardziej zadowolona jestem jednak z Pampersów, w sumie Dada też była nienajgorsza, ale moim zdaniem słabo chłonie

Gość gość
Libero sa ze Skandynawii. Tam sa bardziej popularne od Pampersow. Mozna kupic w duzych Auchanach. Teskowe sa super wlasne z tej linii Tesco Loves Baby, bo sa tez obok nich inne (Gaga) i moim zdaniem gorsze. A i jeszcze w L.Eclercu sa fajne francuskie pieluchy Mots d'enfants (marka wlasna) a dla starszych tak gdzies od 3-4 r. w Kauflandzie (K-Classic Baby Nappies Premium) i nowe polskie Bambino.

Gość gość
E.Leclercu mialo byc *

Gość gość
Ja bardzo lubie babydream active z rossmanna

Gość gość
Moja coerka tez ma uczulenie na pampersy. Od 3tyg zycia czy jakos tak uzywamy happy. Mozna je taniej zamowic w ich sklepie firmowym - paczka wychodzi 35zl. Polecam. Nosiny juz 4ki. Sklep sie nazywa "blizej ciebie"

Gość gość
bardzo polecam Bella Happy (największe majom rozmiary) i babydream z rossmana

Gość gość
Ja uzywam u corki pieluch i pull-upow wlasnie z Tesco. W sierpniu rodze syna i na poczatek chce poszukac jedynek Libero, a jak nie znajde bo podobno najlatwiej w Auchanie o trojki, to kupie Dady albo wyprobuje nowych teskowych newbornow. Od rozmiaru 3 przejde na tescowe, tak jak u corki. U mnie sie sprawdzaja. Happy sa w porzadku, tylko troche grube i drogie. Myslalam tez ostatnio troche o wielorazowkach, ale nie wiem czy oplaca mi sie teraz zaczynac od drugiego dziecka, skoro nie wiemy czy bedziemy miec w ogole trzecie. Co innego gdybym zainwestowala od pierwszego, to wtedy taka dlugoterminowa oszczednosc mialaby sens, a tak to hmm, sama nie wiem.