Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Ukrainki maja opinie "pięknych"? Wygladaja jak wieśniary, nosza ciuchy

Polecane posty

Gość gość
Haha, my mamy fitness i dobra diete, one chodza glodne.

Gość gość
pensja na ukrainie 750 zł, to bierzcie >>>.Będziecie tyrać na ukraińskie blachary wow

Gość gość
Jak wiem, że facet miał Ukrainkę to już u mnie nie ma szans :) nie będę biegać po lekarzach badać się czy nie mam syfa.

Gość gość
Jezu.. Jakie bóle d**y.. bożee jacy rasiści. Ukrainki są bardziej prawilne

Gość gość
Hehe

Gość gość
Haha. Szkarady z ukraińskich wiosek.

Gość gość
Koło pięknych to one nie stały.

Gość gość
No nie, Wieś tańczy i śpiewa.

Gość gość
UPAinki to największe szmaty w Europie. :o Żaden szanujący Polak nie zwiąże się z tymi banderowskimi szmatami, chociażby ze względu na historię.

Gość gość
Biedne dziewczyny...

Gość gość
POlki dla szmaciazy!

Gość gość
Mówi sie o rozebranych już Ukrainkach....są piękne naprawdę.

Gość gość
Uroda to nie stylizacja i ciuchy, ale przede wszystkim rysy twarzy, figura... generalnie one mają ładne buzie, są szczuplejsze od Polek ( moze wiecej domowego jedzenia), a byłam we Lwowie to wiele dziewczyn jest modnie ubranych

Gość gość
Poza tym w każdym stereotypie jest troche prawdy, a Ukrainki mają opinie bardzo ładnych, Niemki brzydkich- coś w tym musi być

Gość gość
Ukrainki są również lepiej wysportowane od przeciętnej polskiej lemingórzycy co skótkuje jakością seksu ,a niemry maja duże cyce za to

Gość gość
POlki bardziej klodowate

Gość gość
Ukrainki może i są ładne, ale fakt są też bardzo tandetne, jeśli chodzi o ubiór... Byłam kiedyś we Lwowie i niestety ale Ukrainki mają ubrania jak z bazarku. Ale to akurat nie ich wina, po prostu są biedne i nie stać ich na inne ubrania... Zresztą w Polsce jest to samo, dobrze ubrane kobiety są tylko w dużych miastach. W małych miasteczkach i na wsiach również króluje "tandeta style" rodem z bazarku bo dziewczyny mają mniej kasy , a poza tym nie mają dostępu do wielu sieciówek, gdzie można kupić w miarę normalne i klasyczne ubrania

Gość gość
,że uwaga mają często długie włosy takie do połowy pleców czy do pasa. nie wszystkie oczywiście, ale zauważyłem taka tendencje, ze wiecej kobiet ma długie włosy jak na ukrainskie k****y przystalo

Gość gość
Bazarek rzadzi na Ukrainie

Gość gość
Ukrainki są bardzo zazdrosne o Polki, bo na tamtych terenach to Polki mają opinie najpiękniejszych Słowianek. Już carscy urzędnicy wysławiali ich urodę. Mój ojciec, Rosjanin o ukraińskich korzeniach, też tak uważał i uważa i dlatego ożenił się z Polką. Bo tak szczerze, to Rosjanie i Ukraińcy nie są najlepszego zdania o swoich rodaczkach, to może w Polsce je się upchnie:)

Gość
bo są ładne, a to że większość jest tandetna to inna sprawa. jak powiedział mój kuzyn w polsce obejrzy się za co 10, a na ukrainie co druga młoda dziewczyna jest ładna. :)

Gość gość
Ciągnij druta gggb

Gość
zbereznik 2015.08.16 ooo i czego się przypadkowo dowiaduję. :D 🖐️ ale wybaczam bo jeszcze wtedy się tak naprawdę nie znaliśmy :D:P

Gość gość
Są ładne i brzydkie, ale nie powiedziałbym, że tych ładnych we Lwowie więcej niż w Krakowie. Mam porównanie, bo w tych dwóch miastach jestem najczęściej z powodu pracy i czasem na Ukrainie żadnej ładnej nie widzę - może się pochowały:)))

Gość gość
Nawet faceci z zachodu mówią ze ukrainki z części zachodniej sa stosunkowo brzydkie , te najpiękniejsze sa z części wschodniej rosyjsko jezycznej

Gość gość
Ukrainki ze wschodu sa śliczne , ale ten kto mówi że ukrainki z Kijowa albo Lwowa (zachod) sa piekne ma coś z głową , zacznijmy od tego ze tę z zachodu sa sfeminizowane to raz a dwa ze wyglądają czasem gorzej od Polek bo mają jakieś pozydowskie geny w sensie długie spiczaste albo bardzo szerokie nosy , są szczuplejsze od Polek ale z twarzy brzydsze , za to te ze wschodu sa piekne owalne buzie ładne oczy

Gość gość
A ten kto pisał ze ukrainki maja naturalnie blond włosy to chyba odplynal w świat fantazji , ukrainki to przede wszystkim smagle brunetki , prawie każda jaka znam ma brązowe włosy i oczy ,blondynek tam nie ma prawie wcale naturalnych za to farbowanych cala plaga

Gość gość
No i mam do przytoczenia jedna historie znam greka który był z ukrainka w niemczech , i ona go zdradziła na początku ale jej wybaczyly wpozniej ona kokietowala innych np w busie żeby go wkurzyc i prowokowala, A kiedys jak znalazła coś w jego telefonie jakiś SMS od koleżanki to w nocy jak spał złamała mu nos , więc nie wiem czy ukrainki sa aż takie dobre jak niektórzy biadola na podstawie stereotypów , fakt że ukrainki to kokietki które robią z faceta pieska