Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość R_I

Zachowania

Polecane posty

Gość R_I

Jak ludzie mogą coś mówić widząc kogoś pierwszy nie znając go a nawet nie zdobywają się na trud poznania tej osoby, albo ludzie którzy ogadują.. nie raz miałem takie przypadki . Można dużo wymieniać: najlepszy kumpel, w rodzinie nawet, na ulicy. Mam tego dość...Raz wychodziłem z autobusu (noga mnie bolała) i jakiś koleś z tyłu mnie kopnął i warknął na mnie żebym szybciej wy.... z tego autobusu nie dość ze siniaka miałem to miałem mu ochotę coś powiedzieć ale powstrzymałem się. Skąd nagle w ludziach tyle nienawiści .. nie rozumiem ...

Gość Kmq
W sumie przyzwyczaiłem się że ludzie zawsze będą gadać .. ale to już przesada mogą mówić ale nie żeby zaczepiali ... w szkole np. miałem przypadek być osobą nieśmiałą i oczywiście jak to w takich przypadkach leciały różne nieprzyjemne słowa w moją stronę... raz nawet dostałem doniczką z kwiatkiem , i nikt nie zareagował a ja nie miałem odwagi żeby coś z tym zrobić...

Gość gość
ale oczywiście kto by podał rękę takiej osobie jak ja (i wielu podobnym ) .... od nikogo nie usłyszałem "przepraszam" jak kończyłem szkołę.. albo raz miałem sytuacje kiedy przypadkiem niechcący (nie widziałem ) uderzyłem ręką kogoś z klasy oczywiście przeprosiłem go.. a co w zamian dostałem? że jestem p...y , wszyscy za nim stanęli w obronie ( oczywiście nic nie było wszystko było symulowane specjalnie) ale wszyscy na mnie potem naskakiwali żebym go przeprosił ... a ja nie mam zamiaru przepraszać kogoś kogo nie specjalnie uderzyłem ... przepraszałem drugi raz nie mam zamiaru ... miałem dość dnia dość szkoły i dość wszystkich... takie miałem czasy ... i tak je będę pamiętał...

Gość krqwer
Nieśmiali zamknięci w sobie ludzie zawsze będą tak odbierani .. takie mamy chore społeczeństwo,... nikt nie kiwnie palcem żeby pomóc... ludzie są jak zwierzęta .. wiem coś o tym

Gość gość
bo tylko zakompleksieni ludzie tak robia, osoba pewna siebie i dobry czlowiek nie bedzie robic nikomu krzywdy, ale jak ktos ma przerost ego i tak naprawde sam siebie nie lubi, to bedzie wyladowywac sie na innych.

Gość gość
Normalni ludzie nigdy nie będą wiedzieć co czuje osoba nieśmiała .. w większości przypadków to są niesamowici ludzie.. tylko społeczeństwo ich niszczy... taka prawda... warto by z takimi osobami porozmawiać.. ale nie ludzie wolą rozszarpać na strzępy

Gość gość
Zgadzam się takie osoby sa strasznie zakompleksiałe nie mają własnego zycia ich życie jest szare więc się na innych wyładowują a ze nieśmiała osoba się nie obroni to jest najłatwiejszym celem