Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Waszych rodzicow tez nie stac na zabawki dla Waszych dzieci??

Polecane posty

Gość gość
A moja mama i tata i spędzają czas z moimi dziećmi, skaczą na trampolinie, bawią się, uczą różnych rzeczy. Moja mama wpada co drugi trzeci dzień i zawsze coś ma, a to jajko a to soczki, tik taki, książeczkę, owoce lub jakieś puZzle, na wszystkie okazje prezent za ok 100 zł, zawsze uzgadnia z nami co ma kupic, czasem wyszpera coś w lumpku albo w jakimś sklepie. Średnio raz w miesiacu bierze starszego na weekend i wiem Że super się bawią, jeżdżą rowerem, siedzą w piaskownicy, różne prace ogrodowe wykonują. Można i robić fajne prezenty i super spędzać czas. Jeśli chodzi o prezenty to tesciowie dużo skromniej ale czasu i energii poświęcają też wystarczajaco

Gość gość
gość 2015.06.05 Jak miło się czyta takie wspomnienia dorosłej wnusi.Moja ma już 11 lat ,wychowana przez mamusię zresztą mojego syna rownież na dziecko które nudzi się z babcią ,lubi tylko wycieczki po sklepach. Od małego ubierana we wszystko przez nas od czapeczek po buciki za wyjątkiem bielizny osobistej,zabawek ,xbox,kinekt lalki,wozki cuda wianki i zawsze zle i mało było jej mamusi,o kasie nie wspomnę.Syn zrobił sie dokładnie tak samo roszczeniowy.