Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w ciazy mozna wypic bezalkoholowe piwo?

Polecane posty

Gość gość

????

Gość gość
Tak.

Gość gość
można

Gość gość
tak

Gość gość
Oczywiście że tak.

Gość gość
Absolutnie nie. Poczytaj o FAS, każda ilość alkoholu może zniszczyć życie dziecku

Gość gość
BEZALKOholowe piwa ma jakies procenty tyle ze niewielki, nie wiem czy mozna, moze zaptaj lekarza

Gość gość
Kurde od samego początku mam straszną ochotę na piwo z sokiem. Zwykłego nie tknę...a boje sie ze to bezalkoholowe i tak zaszkodzi ;/

Gość gość
Jeśli ma 0% alkoholu, a nie 0,5% to można. Musisz przeczytać na etykiecie jaka jest zawartość alkoholu.

Gość gość
no to znaczy alkoholiczka z ciebie, skoro powstrzymać się bez alkoholu w czasie ciąży nie możesz :(

Gość gość
Absolutnie nie. Poczytaj o FAS, każda ilość alkoholu może zniszczyć życie dziecku xxx w bezalkoholowym piwie jest tyle alkoholu co w czekoladce z rumem :O nie panikuj, bardziej szkodliwe jest powietrze ktorym oddychasz i skażona pasta do zębów z fluorem, ktory wchlania sie przez tkanke w ustach, nie musisz nawet tego lykac 🖐️

Gość gość
pij na zdrowie, jedna butelka 0,5% nic nie zrobi

Gość gość
Ha ha;D Dobre, alkoholiczka :D Dziękuję za diagnozę :) dla twojej wiadomośc***iwo piję właściwie tylko jak jest lato i mega upał i to co najwyżej jedno lub dwa z mężem na tarasie dla relaksu i też nie codziennie. Góra raz na dwa tygodnie. Po prostu zaczyna isę robić ciepło, wszędzie jakieś grile, spotkania i znowu zaczyna się robić gorąco i mam straszną ochotę wypić chociaż trochę ale się cykam wypić zwykle dlatego pytam o bezalkoholowe.

Gość gość
mozesz kupic piwo bawaria - jest 0%, o tradycyjnym smaku piwa i wiele odmian owocowych - wtedy nie bedziesz miec wyrzutow sumienia

Gość gość
Jest takie piwo całkowicie bezalkoholowe Bavaria, są do wyboru pszeniczne, zwykłe i smakowe. Nie maja w ogole w sobie alkoholu. Ja juz mam prawie dwuletnie dziecko i nadal tyko takie pije :)

Gość gość
A dzięki nie słyszałam o takim piwie, jak mi się gdzieś rzuci w oczy w sklepie to może kupię na próbę :)

Gość gość
W realu albo auchan powinno być. Tylko czytaj etykiety bo jest tez wersja alkoholowa.

Gość gość
Ja sie dzis raczylam na dzialeczce Bavaria pszeniczna :-). Jest jeszcze Warka Radler 0%, ale tam piwa raczej nie czuc, bo 60% to lemoniada cytrynowa :-).

Gość gość
Pij śmiało. Te mądre i święte co to piwa nawet bezalkoholowego nie ruszą chyba nie wiedzą, że w kefirze też jest alkohol :D Nie dajmy się zwariować.

Gość gość
U mnie cala rodzina w upale popija taka bezalkoholowa bavarie

Gość gość
Nie martw się, ja też "alkoholiczka". Mi najbardziej smakuje Lech free. Czasem wezmę łyk wina. To już skandal. Pozdrawiam :)