Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marilynnn500

internet facet seks pomocyyyy

Polecane posty

Gość marilynnn500

Udzielam się na pewnym forum podobnym do tego i poznałam na nim faceta. Pisalismy na forum w pewnym temacie aż w końcu przeszliśmy na priv. Rozmawiamy ze soba już około 7 miesięcy,dosłownie o wszystkim. Jest dla mnie "bratnią duszą". Pomimo tego, że ja mam 25 lat a on jest po 40stce to się świetnie dogadujemy na wiele tematów. Zwierzyłam mu się z tego, że od roku nikogo nie mam, że brakuje mi zwykłego przytulenia się i seksu. On wie również, że nie mam kasy, pracuje za marne grosze i w dodatku studiuję, ledwo mi starcza na opłacenie stancji. On: żonaty, ale samotny w małżeństwie, ma nastoletnie dzieci. Ma własną działalność gospodarcza przynoszącą mu niezłe dochody. Wczoraj kiedy znów mówiłam, że popijam samotnie piwko i martwie sie ze zostane zwolniona z pracy zaproponował mi pewien układ. A mianowicie chciałby zorgaizowac się tak w związku z biznesem, że byłby częstym gościem w moim mieście. W skrócie: on chce wynając mi mieszkanie i robić "prezenty" w zamian za seks. Powiedział, ze mam nie traktować tego niemoralnie bo to z jego strony pomoc, że on chce odciązyć mnie finansowo i stac go na to. Mówił, że seks w naszym przypadku byłby zwięczeniem naszej przyjazni, wiezi duchowej. On nie chce byc nachalny, moge zamieszkać tam i jeśli bede już gotowa on czule zaopiekuje się mną i da mi rozkosz w sypialni. Z żoną łączą go jedynie powiązania finansowe, biznesowe itp seksu nie uprawiaja. Powiem, wam szczerze, że niedawno doszło do epizodu na skypie gdzie pod wpływem alkoholu poniosło nas i... oboje doszliśmy. Aż mam ciarki jak myslę o tym więc przynzam się, że mimo różnicy wieku on mnie kręci. Przypomne że w realu się nie widzieliśmy jeszcze. Podpowiedzcie mi, czy powinnam zgodzic się na ten "układ", który w zasadzie nie jest "bezemocjonalny" a faktycznie jestmiędzy nami chemia i duże zrozumienie, dogadywanie się. Proszę o Wasze opinie ;)

Gość gość
...