Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRAWIK 24 POMOŻESZ? PROSZĘ

Polecane posty

Gość gość

Jak uważasz z perspektywy czasu. Jak pomóc dziecku gnębionemu w szkole? Rozmowa z wychowawcom nie przyniosła rezultatu. Zrobiła pogadankę na godzinie wychowawczej i tyle. Córka (V klasa)nadal skarży się, że śmieją się z jej ubrań, izolują to nie o to chodzi, że jest źle ubrana. Ujeżdżają sobie po niej dla zasady. Za to, że się od nich różni, że jest skromna, spokojna, ma dobre serduszko. Każdemu chce pomóc. :( Zaprosiła wszystkie dziewczyny z klasy na urodziny jej nie zaprosił nikt. Jest źle i myślę o tym, by przenieść ją do innej szkoły, ale najpierw chcę by winni zostali ukarani. Macie pomysły? xx Wiem, że Ciebie też kiedyś gnębili w szkole czego Ci serdecznie współczuje :o Może w perspektywy czasu, jako już dorosły mężczyzna który już dawno skończył szkołę wiesz co w takiej sytuacji można by teraz zrobić i co np ty zrobiłbyś kiedyś mając dzisiejsze doświadczenie? Pomożesz? :)

Gość gość
on nie skonczyl szkoły

Gość gość
no ale za co tą szkołę pozwać, że nauczyciele nie reagują? Jak to u ciebie wyglądało?

Gość gość
jak sie nie chcialo uczyc to sie zawsze zwala na ,nauczyciela,mame,tate,brata ,siostre,sasiadke z pietra sasiada z ulicy,kasjerke w sklepie spozywczym,szewca,pielegniarke,listonosza,wozna w szkole i kucharke.dziekuje

Gość gość
takie NIELOPY jak ty prawik to powinny nie istniec.I mi nie wypisuj tu bzdur na kafe ze to jakas wina (((((zjeebow co mnie gnebili ))))) i nikt ci nic nie jest winien i nie musi placic,Robic ci sie nie chce bo jestes zdrowy mlody LENIUCH,ale siedziec na Kafeterii to masz czas i dawac tu kobietom w ryja,ty leniu bez wstydu do roboty anie kazesz twoim rodzicom cie utrzymywac,jakbys byl moim dzieckiem to bys juz dawno byl w pracy,albo mieszkal pod mostem,nie znosze leniuchow.

Gość gość
do jakich szkol wy chodziliscie? w Ugandzie? to ja jedyna chyba chodzilam do normalnej szkoly? (z normalnymi uczniami)

Gość gość
to wina matki

Gość gość
to wina twoich ruskich genów, a nie szkoły

Gość gość
nadopiekuńczość jest gorsza od faszyzmu drodzy rodzice