Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama

Polecane posty

Gość kanji
A, to w porządku. Ale to nie droga dla mnie :) Ja myślę o psychologii, ale tak naprawdę to błądzę wśród kierunków. Ale też nie wydaje mi się, że kierunek powinien determinować moją ścieżkę zawodową. Chyba, że zostałabym prawnikiem ;) (słyszałam opinie, że powinnam). ale chciałabym zainwestować w język, który uwielbiam (a przy okazji to też taka inwestycja zawodowa na przyszłość).

Gość gość
lepiej jest bez ludzi. Ludzie to s*******ny

Wybierz to co najbardziej Ciebie interesuje.W czym sie spelniasz :) Psychologia jak nabardziej w kierunku psychoterapi czy czyms podobnym .Raczej odpsucilbym sobie resocjalizacje. Prawnik zacny zawod i sam kiedys nadnim myslalem ale jesli nie masz w rodzinie kogos z kancelari to slabo to widze. Pani psycholog :)

...."Zrobiłam jednemu ostatnio test. Zaczęłam mówić więcej o sobie i swoich problemach. Napomknęłam nawet o rodzinie. Przestał mi nawet czasem odpisywać, bo nie chciało mu się słuchać."... - i się jemu naprawdę nie dziwię, bo mi też odechciało się ciebie czytać, a przecież lubię słuchać ludzi. Mów bardziej poprawnie gramatycznie. Wiesz jak mnie te twoje słowa ALE drażnią. np. "Dostałam się na ekonomię, ale na średnim uniwerku." czy nie lepiej powiedzieć "Dostałam się na ekonomię na średnim uniwerku." chyba lepiej brzmi bez tych "ale" ?

Gość gość
to znaczy, że chcesz iść na jakąś filologię ?

Gość gość
sieć neuronowa, dla mnie "ale" ma widać znaczenie ;) Jak to się nie dziwisz koledze? A czy ty myślisz, że ja mu takie elaboraty wypisuję?

Gość kanji
Podwójny gościu, napiszę do Ciebie na tego maila kiedyś.

Gość gość
I trzymaj kciuki za tą relację, o której pisałam wyżej :)

Gość gość
nawet jak z tym chłopakiem ci nie wyjdzie to się nie oskarżaj. Wiesz ile razy facet dostaje kosza zanim z kims będzie!

Gość RedSun
Hej jak tam u was dziś? U mnie straszny upał nic tylko gdzieś nad wodę sie wybrać hehe :D I powodzenia z tym chłopakiem o którym pisałaś daj nać co i jak jak będziesz chciała :)