Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość DD

prawictwo pospolite 137 denerwujesz już mnie

Polecane posty

Gość gość DD

już wszyscy zrozumieli, że lubisz chude dziewczyny ktore maja talie i spore tyłki, a cycki cie nie obchodzą, ale to co piszesz a pokazujesz zaprzecza twoim słowom, kobieta na forum ma problem z małymi piersiami, piszesz jej, ze to nie ważne, byleby miała ładny tyłek, a biust może być nawet AA po czym pokazujesz kobietę z "małym" biustem gdzie miseczka to co najmniej spore (70)B lub (70)C pisząc "ona ma małe piersi ale bym ja zaakceptował bo ma świetny tyłek" ja sama miałam tu temat z małymi piersiami, bo takie mam, ale po twoich wypowiedziach to zaczęłam myśleć ze ja nie mam małego biustu tylko MIKRO biust, a wręcz wklęśnięta klatkę mam, bo skoro pokazujesz kobietę i piszesz ta ma BARDZO MAŁY BIUST i jest ok, ale ten MAŁY BIUST jest o wiele WIĘKSZY OD MOJEGO BIUSTU bo piszesz, że biust AA jest dobry i żebyś zaakceptował, tylko ze nawet nie wiesz jak on wygląda, podajesz przykład kobiety z piersiami AA (bo ty uważasz ze takie ma) a ta kobieta nie ma AA a B/C ty tu tylko dołujesz kobiety dając takie przykłady ... jak już tak chcesz ich/nas pocieszyć to wstawiać TYLKO ZDJ POŚLADKÓW

Gość gość
doskonale cie rozumiem gosc DD ja tez napisałam tu kiedys żeby znaleźć pocieszenie a po zdj prawictwa byłam tylko bardziej zdołowana :(

Gość prawictwo pospolite 137
czyli rozumiem mam znalezc taką z biustem AA to będziesz zadowolona i jeszcze podpisać ze jest piękna i mega pociągająca ?

Gość gość DD
nie musisz pisać ze jest piękna ze jest śliczna, nie o to tu chodzi ty chcesz pocieszać kobiety ale sprawiasz odwrotny efekt bo zamiat pokazać kobietę z małymi piersiami (AA/A) POKAZUJESZ KOBIETĘ ZE ŚREDNIMI (WIĘKSZYMI OD AUTORKI) uświadamiając jej w ten sposób ze to co pokazałeś to jest to mały biust a to co ona ma to nawet nie jest zalążek piersi, a 2 krostki, mikro cycki

Gość gość z 14 24
to jedyne zdjecie jakie kiedykowiek pokazales na ktorym kobieta ma biust maly bo ma A, innych przykladow nie posiadasz fajnie ze masz chociaz ten jeden przyklad... szkoda tylko ze go niezaczesto pokazujesz/uzywasz...

ale widzisz mam ją na komputerze od wielu miesięcy i do tej pory nie skaskowałem , Więc jednak mi sie podoba .. I jej mały biust nie stranowi żadnego problemu .. poza tym drobny biust i szczupła sylwetka ida w parze i pasują do siebie .. Dzięki temu kobieta wygląda na filigranową . Więc to jest zaleta

to zdjęcie mam już od roku na dysku i nie planuje się go pozbywać Najgorsze foty zawsze kasuje . szkoda mi zapychać miejsca na kompie

Gość gość z 14 24
a masz jeszcze tego typu zdjecia kobiet ? bo na moim temacie dawales mi kobiety ktore mialy piersi 2 a nawet o 3 rozmiary wieksze od moich , a o tej co tu wstawiles to na moim juz zapomniales :)

tak mam więcej

Gość gość
Całe życie będziesz trzepał do jotpegów? :D :D:D 🖐️ A takim jak autorka dziwie się, że w ogóle biorą pod uwagę zdania takiego kogoś jak pospolite, który nigdy nawet nie zbliżył się do kobiety bliżej niż 100 metrów 🖐️

Gość gość DD
drogi prawiku te kobiety mialy spokojnie miseczke B dla twojej wiadomosci

Gość gość z 14 24
wszystkie te kobiety mialy o SPORO wieksze piersi ode mnie, o ostatniej nie wspomne bo ona ma duzy biust

ale nienawidze silikonów .. Natura górą .. Sztucznośc budzi we mnie niechęć..

Gość gość 14 24
mowiac o ostatniej mialam na mysli ta z 15.15

Gość gość
Mnie też wkurwia za spam. Ja pierdolę w kazdym temacie pełno zdjęć daje, opowiada o swojej opini jakby to kogokolwiek obchodziło. Żałosny pasożyt, nic w życiu nie osiągnął, nie ma nawet żadnego doświadczenia z kobietami a do doradzania, koemntowania itd to pierwszy się pcha

Gość gość 14 24
teraz jak patrze na ostatnie dodane przez ciebie zdj, ostatnie kobiety mialy duze piersi ale powiem ci jeszcze ze bez prawnie wykozystujesz prywatne zdjecia to ze ktos umiescil sobie zdj na swoim profilu nie znaczy ze ty mozesz wszedzie jej pokazywac

Gość gość
Dziewczyny,to pasożyt, na utrzymaniu rodziców, z zerowym doświadczeniem, bez przyjaciół , spędzający całe dnie przed kompem. Serio, opinia takiego czegoś ma dla Was znaczenie? On napisze, że blondynki sa brzydkie to się popłaczecie? Honoru trochę