Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olxia_

Mój dietownik czyli walka z kilogramami.

Polecane posty

Gość Karmelizowanaa
Grubsia najlepiej żeby Czarna poleciła jakieś hula hoop, ale z tego co pamiętam to Ona właśnie poleca zwykłe. Ja mam z tymi kulkami, ale mi średnio odpowiada. W sumie to pewnie indywidualna sprawa, a najważniejsze to umieć tym kręcić :D Ja dzisiaj wzięłam takie zwykłe hula hoop od mamy i pokręciłam 15 minut :p Tzn raczej było tak: 3 okręcenia i hh na podłodze hahaha;D

Gość Majaaak
Hej dziewczyny, wczoraj troche wiecej zjadlam, dlatego dzis tylko sniadanie a pozniej owoce zeby troche wyrownac te kalorie. Ale cwiczen nie opuszczam ani jednego dnia wiec nie jest tak najgorzej;) Grubasinska nie przejmuj sie kolezanka, robisz to dla siebie, a 2 miesiace to jeszcze sporo czasu, jak bedziesz sie trzymac diety to zobaczysz o ile bardziej bedziesz pewna siebie za ten czas;)

Majaak dziękuję :) Karmelku-ja właśnie mam zwykłe ale chyba się pogubiłam i myślałam,że Czarna poleca właśnie to z wypustkami :) Jeszcze chwilka i biegnę do domku na obiad i poćwiczyć.

obwieszczam powrót i przyznaję się bez bicia, że nie czytałam zaległych stron :P Wszelkie nowe istotki witam i zachęcam do dołączenia do nas :) Wyjazd niespecjalnie miły, wszystko w biegu i często na głodniaka. Jedyny posiłek który był zawsze i o tej samej porze to śniadanko, a potem to różnie wychodziło... Ważenie w sobotę to się okaże czy znów zaczynam od początku :( Dobija mnie to wszystko, już w tym roku nigdzie nie jadę, a jak mąż będzie chciał, to niech bierze młodego i sam jedzie...

Gość Karmelizowanaa
Myszka to czemu wyjazd taki zabiegany? ja na obiad miałam 2 ziemniaki bez omasty i kapustę białą :)

Gość kluseczka1984
Ja zrobiłam ta pizze i szczerze to nie bardzo mi wyszło za gruby spod i wogole nie zbity trzeba bylo widelcem jesc:-( ogólnie smak ok ale konsystencja nie wyszla:-( ja to nawet takie proste przepisy zepsuje:-( ale cos poskubalam takze niby obiad zaliczony:-)

Gość czarna41
Laski ja polecałam bez wypustek, sportowe hh ale to dlatego ze to z wypustkami porobiło mi straszne siniaki. To co teraz mam jest dość cięzkie i jest dla mnie ok- wcale jednak nie twierdze, ze te z wypustkami jest złe- po prostu nie dla mnie. Radze przed zakupem poczytac opinie na necie- ja jestem amatorką a tam sa rady ekspertów

Gość Karmelizowanaa
Czarna dla mnie jesteś masterką i guru hh ! :) Ty to kręcisz nim jak szalona :P Opinie na necie to wiesz jakie są ;) Wolę Twoją opinię bo już nim długo kręcisz :) Ja robię sobie za chwilę warzywa na patelnię, ale sama sobie świeże pokroję i po prostu je podsmażę bez tłuszczu ;)

Gość czarna41
O dzieki Karmelku za uznanie - i żeby nie było melduje 85 min hh:D Teraz chocby mi się nie chciało to hulam hihihihi tak myśle ze może coś dorzuce jeszcze do tego hh- a Ty K armelku masz juz ten orbitrek?

Gość Karmelizowanaa
No właśnie jeszcze nie, ale on do mnie jedzie z Gdańska, no i nie wiadomo kiedy go kurierowi przekażą. Powinnam w czwartek go mieć już najpóźniej :)

Gość Agnieszka89_XXL
Hej dziewczyny Wczoraj zgrzeszyłam wieczorem, bo miałam doła i wogóle, ale od dzisiaj jest poprawa. 60 min rowerka zaliczone i zjedzone jak narazie jakieś 1200 kcal, a do końca wieczora same warzywka. Jutro się zważę i zaczynam dietę sb, zobaczę czy wytrwam. Dzisiaj zrobiłam sobie jedzonko na jutro.

Gość Olgag
Witajcie. Grubasinska nie przejmuj sie tak spotkaniem z kolezanka bedzie fajne spotkanie .Dzisiaj zjadalam 2 wasy z surowa pieczątka uwielbiam surowe pieczarki.Potem długo nic bo robiłam porządki w ubraniach niedawno mieliśmy obiad zrobiłam grillowania pierś ala gyros chłopaki do tego frytki ja nie tylko mix salat. Wypiłam szklankę soku pomarańczowego.Juz dzisiaj na tym koniec no i nie cwicze niestety nie mam kiedy a kiedy jest chwila czasu to wolę sobie posiedzieć coś zmęczona jestem.

Gość Karmelizowanaa
Ja właśnie zjadłam sobie grillowane warzywa: paprykę, cebulkę i pieczarki, a do tego troszkę mozzarelli :) Pychotka mniam mniam. Na dzisiaj dość- 1300 zjedzone ;) No i hh "pokręciłam" dzisiaj jeszcze 15 minut - a może raczej ćwiczyłam skłony po hh leżące na podłodze ;D

Gość gość marcysia 36
Hej! Agnieszka czy zaczynasz od jutra dietke sb? Chetnie sie przylacze. Razem razniej. Czarna jak sie czujesz po wprowadzeniu wegli? Jak waga?

Gość czarna41
czuje sie dobrze , waga bez zmian ale to dopiero 2 dzień- teraz kolacja-twaróg, pomidor,rzodkiewki,szczypiorek-pychotka

Gość czarna41
Karmelku a to hh to takie zabawkowe? swoją drogą sklony to tez jakieś cwiczenie :D

Gość gość
Hej :) Witam nowe osóbki :)U mnie na dziś już koniec jedzenia i bilans wyszedł jakieś 800 kalorii ale jestem juz pełna i nie chce mi się jeść.Na obiad była sałata+pomidor+pierś kurczaka z przyprawami a na kolację serek wiejski+kromka ciemnego chleba. Mało dziś poćwiczyłam bo miałam w planach sprzątanie całego domu ale zawsze coś. Czarna ja właśnie mam zwykłe hh i w sumie fajne jest ;)

Gość czarna41
Tylko trudniej sie nim kręci ,może to i lepiej bo trzeba sie bardziej starac zeby nie spadało:D Ja ostatnio spróbowałam u koleżanki i mi spadało po prostu było za lekkie tak,ze szacun że umiesz nim kręcić.

Marcysia tak w planach mam zacząć od jutra dietę sb. Jak najbardziej zapraszam do przyłączenia się ze mną do dietki, chociaż nie wiem czy na niej wytrwam. Ile ważysz i przy jakim wzroście?

Gość Karmelizowanaa
Czarna moja mama ma ze sklepu sportowego, ale strasznie lekkie :/

Gość czarna41
to pewno dlatego spada

Gość czarna41
Twoja mama kręci hh? ile ma lat?

Gość Karmelizowanaa
Moja mama ma 50tke i kiedyś kręciła hh, a teraz się jej nie chce , ale za to na siłownie chodzi co jakiś czas i teraz wzięła się za odchudzanie bo przytyła z 60kg do 65 ;) Zaczęła jeść to co ja i czeka na orbitrek :p jak mi przywiozą to też sobie pojeździ bo w sumie miesiąc tu zostaniemy ;)

Dziewczyny zmieniłam tylko cyferki w longinie:) kurcze troszeczke zostałam w tyle bo przez weekend mało zagladałam tu.Ale się poobijałam przez hula hop.Dziś mi mąż dopingował i krecilam z poł godziny,siniaki mam duze:(

Grubka to masz jescze wiekszą motywację:)ja Ci powiem szczerze ze koleżanka ze szkoły też chciała się ze mną spotkac a ja się nie zgodziłam bo wstydziłam się pokazać jej na oczy.

Jesli chodzi o hula hop to ja mam to z wypustkami bo czytałam ze od niego są szybsze efekty ale fakt nie dla każdego bo strasznie nerki obija.Podobno to tylko na początku.Może dojdę niedługo do wprawy i tez będę cwiczyc po pogdzince lub dłużej bo chęci są .

Gość gość
jak ja jestem to żadnej z was nie ma:(.Tofinka

Gość myszka66600
ja jestem :D ale tylko chwilkę, bo trza się do spania szykować. Jak wchodzę to mam stronę do przeczytania i w sumie do żadnego wątku się nawiązać nie da... Karmelizowanaa -->> bo wyjazdy z obowiązku, organizowane w biegu, zawsze są niemiłe i zabiegane, a z ryczącym całą drogę bobasem to już całkiem do bani Cóż ja dziś średnio, bo kawałek sernika zaliczyła i lazanie mrożona, ale jak ją zobaczyłam w sklepie to normalnie nie mogłam bez niej wyjść... a oprócz tego morze fasolki od teściowej dostane :) Bez spiny i załamki, jutro też jest dzień ;)

Tofinka ja pewnie też bym odmówiła ale nasze Mamy to przyjaciółki od przedszkola i ustalone już wszystko.Ja jeszcze byłam na długim spacerze z psem i potańczyłam trochę bo wysprzątaniu na błysk całego domu już nie miałam siły na dziś.Poza tym wieczór to ja miałam okropny bo byłam w sklepie i po powrocie do domu okazało się,że za...li mi portfel :O.Dobrze,że nie miałam dużo gotówki bo prawie wszędzie płacę kartą a karty szybko zablokowałam.Teraz jednak czeka mnie wyrabianie nowego dowodu...jest jednak jeden plus kupiłam sobie nową wagę i 4 kg mniej :)