Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duże wcięcie w pasie u 3 latki

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy to prawidłowe, moja 3 letnia córka ma duże wcięcie w talii, często narzeka na ból pleców i brzuszka, nie wiem czy to normalne i czy z jej biodrami może być coś nie tak ?

Gość gość
skolioza? lekarza się spytaj

Gość gość
wcięcia są symetryczne, dziecko ma taką kobiecą sylwetkę, nie wiem może to normalne, dlatego pytam jak to jest u waszych córek

Gość gość
Mimo szczupłości i córka i syn mieli w tym wieku wydęte brzuszki a pupa odstająca.

Gość gość
U mojej córki jest normalnie tzn ma taka figurę chopieca plus delikatne wcięcie ale nie jak u kobiety. Może skonsultuj to gdzies cos, nie ze względu na wcięcie ale te bole

Gość gość
Autorki juz nie ma chyba - tak sie tylko pochwalić chciała, ze jej 3latka JUZ ma kobiecą figurę :-| idz z dzieckiem do lekarza kobieto, skoro się skarży na ból

Gość gość
jestem, niczym się nie zamierzam chwalić, nie mam po prostu porównania, u znajomych sami chłopcy. Dzieci w tym wieku często mówią, że je coś boli, szczególnie jak maja coś zrobić. Nie zaniedbuję swojego dziecka, miała robione usg, badania w kierunku pasożytów, mocz, morfologie i jeszcze parę innych, wyniki ok. Może to "bolenie" brzucha jest psychosomatyczne, a sylwetke ma taką jaką ma, jest bardzo szczupła

Gość gość
mam syna, bez wcięcia

Gość gość
Mam szczupła córkę, bez wcięcia. Chłopiec sylwetka, brak bioder, mala dupka, lekko oddający brzuch.

Gość gość
podnosze

Gość gość
Moja córka tez ma w wcięcie w tali;)a 4 lata. Jeśli ma proste nogi i kręgosłup to nie masz się czym martwic. Ale jeśli skarży się na bol plecow możesz przecież iść na kontrole do ortopedy albo do pediatry:)