Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet pragnący piękna u kobiet

Czemu kobiety uparcie chodzą w spodniach i wyglądają jak babochłopy?

Polecane posty

Wczoraj doznałem pozytywnego szoku na ulicy na widok pewnej dziewczynki. Nareszcie ktoś w długiej spódnicy. Szkoda tylko, że taka młoda. Wątpię, by miała 14 lat sądząc po startujących dopiero piersiach. Myślę, że raczej 13. Lecz mimo tak młodziutkiego wieku wyglądała wręcz zjawisko w swojej spódnicy. No po prostu szok jak pięknie. Spódnica długa do samej ziemi (jak u Cyganek) i w tak wściekłym kolorze, że dawało po oczach z daleka. Na górze za to niebieski topik z falbankami jak u dawnych księżniczek. Niby takie zestawienie kolorów powinno się gryźć ale w tym niesamowitym kontraście barw było coś tak fascynującego, że aż trudno było oderwać oczy. Aż mi było głupio, że gapię się na tak młodziutkie dziewczę, w zasadzie jeszcze dziecko. No ale czemu mam udawać, że niby nie była przepiękna jak właśnie była przepiękna. No była i już! Nawet jak mnie mijała to o mało głowy z szyją mi za nią nie ukręciło. Zastanawia mnie czemu inne kobiety tak rzadko ubierają się w spódnice. Podobno nie szata zdobi człowieka. Bzdura. Właśnie zdobi. I to jak cholera zdobi. Żeby z 13-letniej młódki zrobić nagle miss świata w oczach dawno dorosłego faceta to znaczy, że szata jednak zdobi. Gdyby przemaszerowała obok mnie w powycieranych dżinsach i trampkach to nawet bym jej nie zauważył.

Ja chodzę także w spodniach, ale nie tylko w spódnicach też. Nie sądzę abym wyglądała jak babochłop

Gość DashaI995
Spodnie praktyczniejsze, bo faceci podziwiają mój tyłek no i bąki nie gromadzą się pod spódnicą :)

Gość gość
Jak cie kreca 13latki to jestes pedofil

Gość quintine
Gdyby jakaś starsza szła tak ubrana to byś na nią nawet nie spojrzał :-p

@ gość dziś Stuknij się w łeb

Trzeba mieć szczupłe nogi zeby była pomiędzy nimi tzw"przegroda" bo inaczej są otarcia i to jeden z powodów.Po drugie jak wieje wiatr to podwiewa sukienke schodząc np po schodach hehe to drugi powód. Po trzecie ja np.mam żylaki dziedziczne więc trochę mi to przeszkadza:/

Gość gość
To jest prawda, ze jak cie kreca 13-latki to jestes pedofil.

Gość gość
bo żyjemy w chłodnym klimacie?

Gość quintine
Zalezy od pogody i od trendow ale w większości przypadków od wygody

@ gość dziś To jest prawda, ze jak cie kreca 13-latki to jestes pedofil. x Przeczytaj dokładnie moje ostatnie zdanie. Albo sam ci je zacytuję: "Gdyby przemaszerowała obok mnie w powycieranych dżinsach i trampkach to nawet bym jej nie zauważył." Rozumiesz? Nie zachwyciłem się 13-latką tylko jejj ubiorem. Czytaj ze zrozumieniem!

Gość quintine
Chociaż jak się chodzi w mini bez majtek to wygodnie, bo nie trzeba ich ściągac przed sraniem i sie nie brudzą :)

Gość co za panika czlowieku wyluzuj
Nie wiem po kiego wuja boisz sie panicznie przyznac ze spodobala Ci sie na ulicy 12latka. Moja zona gdy sie poznawalismy miala jeszcze mniej bo 12 lat i tez mi sie wtedy bardzo podobala. Podobala jako kobieta. Ja mialem wtedy 25 lat. Po 4 latach wzielismy slub. Ona 16 lat, ja 29. Dzis mamy juz wnuki. Mozna?

Gość gość
Ja chodzę w spódnicach i sukienkach. W szafie mam 1 parę dzinsów, 1 spodnie z lekkiego materiału i dresy (do biegania), 7 spódnic, 6 sukienek- na teraz. Nie mam figury modelki, mieszczę się w rozm. 38 ale często głupio się czuję bo ludzie taksują mnie wzrokiem. Wczoraj np. ubrałam rozkloszowaną spódnicę w kolorze beżowym za kolano, rozpinana koszule z krótkim rękawem i dżinsową katanę. Byłam z mężem na spacerze, większosc mierzyla mnie wzrokiem z góry do dołu, faceci i kobiety,czułam się jak alien.

Gość gość Reptilianin z Nibiru
Jak alien? Witaj :) Na mnie ludzie tez dziwnie sie patrza. Pozdrawiam, reptilianin.

Gość gość
Ja lubię jak dziewczyny chodzą w zwiewnych sukieneczkach :) Zwłaszcza w fajnych jaskrawych kolorach np cała czerwona czy żółta, fioletowa ;)

Gość kocham sukienki
ja kocham sukienki, latem spodnie używam tylko na rower, sukienki i spódniczki na okrągło, też jestem raczej wyjątkiem w moim otoczeniu i przyciągam wzrok ale mam to gdzieś, lubię tak chodzić dobrze się czuję i to najważniejsze, mam 30 lat i nie jestem szczuplutka, mam masywne uda i w rozkloszowanych bądź zwiewnych sukienkach wyglądam korzystniej niż w spodniach

Gość gość
Bo jest zimno, jak sie jedzie rano to jest wygwizdow, np dzis, pomimo tego ze jest lato. A mi jest zimno zawsze. W pracy w biurze klimatyzacja, znowu zimno. No i malo jest fajnych spodnic, zeby dobrac fajna gore i zebym w tym zestawieniu jeszcze dobrze wygladala. A w spodniach lepiej tylek wyglada.

Gość dawdada
stary zboczeniec

Gość gość
do spodni przede wszystkim trzeba mieć zgrabną figurę, w innym przypadku jest szpeceniem otoczenia

Gość gość
właśnie do spódnic i sukienek nie trzeba mieć idealnego ciała, spodnie pokazują , że ma sie nadwagę, opadające pośladki, niefajne uda id. jak widzę kobiety powciskae w skinny to w wiekszosci przyypadków widzę grube puby, trzęsące sie uda, wystające brzuchy.

Gość gość
Ja noszę sukienki i nic pod sukienką

Gość faceci jak robole
A czemu faceci uparcie chodzą w dzinsach i koszulkach i wyglądają jak jacyś robole, nie ma nic bardziej seksownego niż facet w dobrze skrojonym garniturze, ileż można patrzeć na te okropne koszulki na ulicach?

Gość prawictwo pospolite 193
w Usa nie tylko rolnicy chodza w dzinsach ..

Gość gość
Zaden facet przy zdrowych zmysłach nie załozy garnituru na spacer czy zakupy. garnitur słuzy do oficjalnych wyjśc i do pracy. kobietom nikt nie każe chodzić w garsonkach, zakietach i na szpilkach. w tym poscie jest mowa o spódnicy i sukience na codzień.

Gość faceci jak robole
Co nie zmienia faktu, że facet w garniaku jest kwintesencją seksu, a w dzinsach wygląda jak jakiś fizol.

Gość obudźcie się ludzie
@ 16:06 "w tym poscie jest mowa o spódnicy i sukience na codzień." x A Ja myślę, że w tym poście jakiś zbok umiejętnie przemycił zachwyt nad 13-latką i jeszcze połowa kafeterii go popiera czy wy jesteście wszyscy imbecyle że tego nie widzicie że dorosły chłop ślini się na widok 13-latki?

Gość tylko spodnie
Ja jestem szczupła, ale nienawidzę swojego ciała, wstydzę się go strasznie, dlatego go zakrywam i nawet jak jest 30°C to chodzę w długich spodniach albo w spodniach 3/4, koszulki najwyżej na krótki rękaw, albo nie wychodzę w ogóle z domu. Jestem niska, drobna, mam 20 lat a wyglądam na 14, ogólnie bardzo mi źle ze sobą, sukienkę miałam na sobie 3 razy w życiu i czułam się strasznie, obrzydliwie, czułam się naga, gdy widziałam siebie w sukience to pierwsze co, to myślałam, że ludzie pewnie się ze mnie śmieją, bo nie dla mnie takie rzeczy są. Nie zamierzam już nigdy tak się czuć, już wolę piec się w spodniach niż czuć się nago, okropnie, śmiesznie, czuć wstyd

Gość gość
tylko spodnie dziś Lecz się. Bez złośliwosci to piszę. Nie jest to normalna reakcja.

Gość gość
uwazamze niskie dziewczyny zle wygladaja w sukienkach a w spodnicach to juz calkiem strasznie, tylko wyjatkowo sliczne niskie dziewczyny dobrze w nich wygladaja