Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w kropce

Wesele ponad 200km od domu. Czy para młoda powinna zapłacić za nocleg?

Polecane posty

Gość gość w kropce
tam najtańsze pokoje są za 410zł za dwójkę właśnie, a za jedynkę 250 :D już obcykałam to, piszesz takie oczywistości, na które normalny człowiek od razu patrzy :P rozumiem, że nie masz mnie za głupią tylko nie możesz uwierzyć że taki cyrk może być :P Ja też nie mogłam uwierzyć :)

Gość gość
gośćaaa ty ją masz za idiotkę, która nie wie, że są różne standardy pokoi hotelowych? Laska sprawdziła pociągi, autobusy, dojazdy, agroturystyki wokoło a nie wie, że są różne pokoje w hotelu i czeka na twoją poradę "A jeszcze dowiedz sie bo w kazdym hotelu mają pokoje o wyższym i niższym standarcie" WOW no to zaje/bista jesteś. Idź ty z tymi twoimi poradami kretynko, bo jak się to czyta to się nóż w kieszeni otwiera :o

Gość gość
Skoro dużo odob jest z twojej okolicy to może opcja byłoby wynajęcie busa? Nawet jak para młoda nie pokryje kosztów to się zrzucicie po stowce czy tam dwie wyjedziecie np o tej 12 czy 13 a potem się umowicie z kierowca na powrót o drugiej czy tam czwartej, my tak jechaliśmy kiedys i bylo w miare

Gość gość
To jest jakiś żart ze musicie sobie zapewnić nocleg??! Ja jak robiłam wesele i przyjechali goście z odległości 300 km to wszystkim zapewnilismy nocleg w hotelu, mimo że koszty były spore, para młoda zapewnia zawsze nocleg, u mojego brata było to samo, powinni choćby powrotnegoo busa zapewnić. Ja bym nie poszła na takie wesele

Gość gość w kropce
no ten bus to jest jakieś wyjście ale jak im dużo ludzi odmówi to nie będzie z kim wynająć :P mam nadzieje, że rodzeństwo męża jeszcze się namyśli. Spróbujemy zagadać z rodziną w razie czego.

Gość gość
my teraz jedziemy na wesele 400 km od domu i pan młody powiedział ze 2 noclegi oni opłacają a my sobie trzeci bo przyjeżdżamy wcześniej nawet nie było dyskusji od razu jak dostałam zaproszenie to powiedział że z noclegiem

Gość gość umpa lumpa
Szczerze to nie wiem dlaczego decydujesz sie jechac autorko. I tak lekka reka wydasz z 1500. Co innego jesli ktores z nich byloby z tych okolic a co innego ich widzimisie. My sie kiedys tak dalismy wkrecic ze zarowno ja, moj maz i nasz syn bylismy w orszaku slubnym. Smoking wypozyczyc dla meza i syna, plus sukienka dla taka jak inne dr***ny mialy, ktora jeszcze musialam przerabiac bo nie bylo takiego rozmiary zeby byl akurat i nie spadal ze mnie, wieczor kawalerski, wieczor panienski, zalatwienie sobie dowozu bo potem mielismy z nimi limuzyna jechac a nie moglismy tam samochodu zostawic bo za daleko zeby potem po niego jechac nad ranem plus koperta. Wydalismy kuuuuuuuupe kasy a ta do mnie jeszcze ze bedzie makijazystka i fryzjerka u niej rano w hotelu i ze mam przyjechac i tyle a tyle mnie ta przyjemnosc bedzie kosztowac. Odmowilam, sama sie umalowalam i wygladalam lepiej niz one bo makijazystka im tak cienie walnela az pod brwi ze wygladaly jak stare baby. Obiecalam sobie ze nigdy wiecej nie bede w zadnym orszaku slubnym. Dziekuje za taka przyjemnosc. A ty jak tak ci bardzo zalezy to jedz, ale ja bym odmowila i tyle

Gość gość
gość umpa lumpa to jest dopiero cyrk :o jakaś idiotka zrobiła sobie amerykańskie wesele z druhnami, strojami, cudami tylko, że w USA to panna młoda płaci za kiecki, makijaże, przejazdy, hotele, a u nas cebulactwo zobaczyło coś niecoś i huzia na Józia powtarza bez zastanowienia, jak wygodnie :o

Gość gość
?