Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MAMAnatalinka

Przedszkole "Mali Odkrywcy" Łochowice

Polecane posty

Czy są rodzice dzieci z Łochowic??? Jestem zmartwioną mamą, szukam kogoś kto ma dziecko w tym przedszkolu i czuje się podobnie. Co sądzicie o samym przedszkolu,Paniach? Jakie macie ogólne wrażenie panującej tam atmosfery?

Gość mamałOCHOWO
Jestem mamą Małego Odkrywcy:) Ze spokojem zostawiam córkę w tym przedszkolu, ona sama zresztą z przyjemnością tam chodzi. Oczywiście początki zawsze są trudne. Mam bardzo dobre zdanie jeśli chodzi o to przedszkole, zwłaszcza jeśli chodzi o kadrę, a moja córcia uwielbia swoje Panie. pozdrawiam :)

Gość gość
Witam,w końcu znalazłam jakiś temat o tym przedszkolu..Ja właśnie szukam innego przedszkola dla swojego dziecka.Nie wiem co dokładnie,ale coś tam jest nie tak i dużo dziwnych plotek krąży o tym miejscu,nie chcę żeby moja rodzina i moje dziecko było tego udziałem. Chętnie podyskutuję,dowiem się czegoś więcej i podzielę moimi spostrzeżeniami...

Gość DyrektorMO
Proszę wystrzegać się treści dziwnych komentarzy pochodzących od "rozgoryczonego" Pracownika, który nie umiał przyjąć konstruktywnej krytyki od Pracodawcy (skargi Rodziców dzieci dotyczące niewłaściwego stosunku tej Pani do dzieci). Trzy lata ciężkiej pracy całego zespołu...zachowanie nie fair. Kto umie wyciągnąć wnioski i kieruje się rozsądkiem sam oceni dlaczego tej Pani już nie ma wśród Nas...bo dla Nas najważniejsze jest DZIECKO, ale niektórzy tego nie rozumieją...i widzą tylko swoje przerośnięte ego, które przysłania im otaczającą ich rzeczywistość. Chętnie podejmę rzeczową rozmowę opartą o argumenty, a nie plotki i pomówienia.

Gość DyrektorMO
To co się tu zamieszcza jest tylko dowodem na to jak krzywdzące może być zamieszczanie przez anonimowe osoby treści wyssanych z palca, opartych na niczym nieuzasadnionych plotkach i podyktowanych rozgoryczeniem z powodu "zwrócenia uwagi na istniejący" problem Pracownikowi. Uderza to w cały zespół ludzi pracujących w tej Placówce, którzy z poświęceniem i pasją wykonują swoją pracę. Na pewno tej sprawy tak nie zostawię.

Gość MamaŁochowice
Rozumiem oburzenie Dyrektora, sama prowadzę firmę i mam do czynienia z klientami i pracownikami. Czasem w takich sytuacjach zawodzi zwykła komunikacja. Ludzie zamiast spokojnie rozmawiać kierują się emocjami. Mam dwoje dzieci w tej Placówce i wiem, że WSZYSCY dokładają tam ogromnych starań, żeby było jak w domu...bezpiecznie, szczęśliwie i zdrowo. Nikt się tam nie nudzi, dzieci zajęte od rana do wieczora, mnóstwo zajęć, przemiłe Panie i Dyrektor rzeczowy i zawsze skory do rozmowy, rozwiewa wszelkie wątpliwości i nie unika trudnych tematów. Bywa, że jednak pojawiają się ludzie, którym nie sposób dogodzić...Nie zamieniła bym Małych Odkrywców na żadne inne przedszkole dla moich dzieci!

Gość DyrektorMO
Dziękuję za słowa prawdy i głęboko wierzę, że takich Rodziców jak MamaŁochowice i MamaŁochowo jest więcej...

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z przedszkola w Łochowicach atmosfera jest fajna luźna moje dziecko z chęcią chodzi i uwielbia swoje panie jedzenie smaczne urozmaicone duźo zajęć dodatkowych a przede wszystkim uczą dzieci przez zabawę zadowolona mam