Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość nie instnieje

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam 21 lat :) i nie spotkałam miłości ( byłam z chłopakiem cztery lata, ale stał się chamski i agresywny słownie, więc zerwałam z nim kontakt ). Teraz czuję się samotnie, brak mi bliskości, zrozumienia ze strony drugiej połówki. Tęsknie do tego poczucia, kiedy ma się osobę, która jest dla Ciebie całym światem. Jestem bardzo emocjonalnie nastawiona do życia, ze zdwojoną siłą interpretuje świat, niż przeciętny człowiek. Mam własne zdanie, nie jestem brzydka, czy głupia ... a rozglądając się wokół nie dostrzegam nikogo...Dostrzegam tylko szczęśliwie zakochanych ludzi i myślę sobie, ale fajnie. Ale czemu mnie to nie spotka? Co ze mną jest nie tak?

Gość gość
to że nie spotkałaś nie znaczy że nie istnieje. kolejna smarkula której wydaje się że wie wszystko i jest taka mundra.

Gość gość
Bo napisałam, że mam 21 lat, to znaczy, że jestem smarkulą ? :)Nie ocenia się ludzi ze względu na wiek, równie dobrze mogłabym Cię ocenić jako hm... zgorzkniałego człowieka, ale tego nie robię, bo Cię nie znam. "Miłość nie istnieje" - jest tytułem, tak jak czasem tytuły książek, mają głębszy ukryty sens :)

Gość gość
Oceniam Cie za całokształt. Sam tytuł tematu i pierwsze zdanie wystarczą żeby Cie ocenić. A to jak Ty mnie oceniasz nie ma dla mnie znaczenia i możesz myśleć co chcesz. Miłego dnia.

Gość gość
Czy jedno zdanie na forum może określić jakim człowiekiem naprawdę jesteśmy ? Nie sądzę. Emocjonalność człowieka pisana słownie , nie może się równać z życiową wrażliwością i ustosunkowaniem do życia. Również życzę miłego dnia!

Gość Elenkaa
Jesteś autorko jeszcze bardzo młoda, napewno spotkasz jeszcze kogoś na swojej drodze.

Gość gość
Nigdy nie spotkałem psa ogolonego na łyso, takie psy więc nie istnieją.

Gość gość
"Nie istnieje" jest tylko moją nadinterpretacją rzeczywistości! " Miłość istnieje widzę ją w stosunkach ludzkich, tylko nie mogę jej odnaleźć dla siebie...

Gość gość
Miłość... też w nią nie wierze...