Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ta dziewczyna jest gruba?

Polecane posty

Gość gość
chyba ma lekką nadwagę ale jest ok, i tak nie w moim typie jak na dziewczynę

Gość gość
wygląda bardzo kobieco

Gość gość
Bardzo fajnie wygląda

Gość gość
Jest kraga, to sa wlasnie kraglosci a nie te wszystkie otyle co sie nazywaja "puszystymi i kraglymi". Sa otyle, a ona jest puszysta

Gość gość
Jako rasowy chudzielec uważam, że jest spoko :) W zyciu bym nie powiedziała, że jest gruba patrząc po tych fotach.

Gość gość
Jak dla mnie jest idealna, bo jak ujeżdżam dziewczynę w łóżku, to muszę mieć za co złapać, a nie za kości.

Gość gość
>>>Jest kraga, to sa wlasnie kraglosci a nie te wszystkie otyle co sie nazywaja "puszystymi i kraglymi". Sa otyle, a ona jest puszysta<<< x Za to Ty jesteś ŚLEPYM DEBILEM :P.

Gość gość
Ona puszysta ? Ma krągłosci,ale bez przesady.

Gość gość
Zakochalam sie w.... jej butach, sa z******te :(

Gość gość
No wlasnie o to chodzi, ze jest kragla! A puszyste to nie sa te slonice, co czesto sie tak lubia okreslac. Jest w sam raz, dla mnie puszysta to ta z kraglosciami apetycznymi jak ona! A nie slon 90 kg wylewajacy sie tluszcz, ktory sie okresla mianem "puszystej"

Gość gość
90 kg to jeszcze nie jest zle, a ta ze zdjecia jest taka sobie, przeciętna i nijaka

Gość gość
Puszysta to gruba inaczej

Gość gość
Ja mam niedowagę, więc jeśli ta laska jest "puszysta" to mam standardową, przeciętną figurę. Sory, ale gdze Wy tą puszystość widzicie? Bo ma uda i tyłek? Jezu, nawet ja mam...

Gruba może nie...ale lekką nadwagę jednak chyba tam ma (w stosunku do jej nikłego wzrostu). Nóg nie ma na pewno rewelacyjnych, choć ciężko powiedzieć o całej figurze coś, bo ubrała taką bluzkę, że nie widać czy brzuch jest płaski czy ma sadło.

Gość gość
No tlumacza ci, ze pod slowem puszysta powinna byc kobieta z pupa i piersiami, normalna zdrowo zbudowana, a nie otyla kobieta, ktora sie "delikatnie" okresla tym mianem.

Gość gość
Ale dla większości ludzi puszysta to nie jest to co Ty sobie ubzdurałeś i musisz się z tym pogodzic. Ty znasz znaczenie tego słowa? Jak całkiem zgrabna dziewczyna ma mieć coś PUSZYSTEGO. W którym k***a miejscu? Masz poniżej ze słownika wyciąg. Napisz do nich, ze Ty się nie zgadzasz, że puszysty to eufemizm na OTYŁY. Na pewno wezmą Twoje zdanie pod uwagę puszysty I 1. «o sierści, włosach: miękki, łatwo układający się i sprawiający wrażenie gęstego» 2. «pokryty taką sierścią» 3. «miękki, lekki i delikatny» 4. «o cieście, pieczywie lub jakiejś masie: lekki i wyrośnięty» 5. euf. «otyły» • puszyście, puszysto • puszystość

Gość gość
Ale żeś się poświęciła dla tematu. serio, ostatnie co by mi się chciało to robić wykłady na kafe. Dla kobiet zawsze będzie problematyczne mówić o sobie nazywając rzeczy po imieniu.

Gość gość
Czemu kobiety lubią się oszukiwać,jedna drugą lub i same siebie? Tak,ta dziewczyna jest gruba i na 100% ma nadwagę.Wystarczy popatrzeć na jej ręce albo te wypchane uda. facet jak ma 13cm to się nie będzie upierał, że jest długi tylko otwarcie przyzna, że ma małego.

Gość gość
Noe podoba mi sie.Taka 40stka