Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za 3 tygodnie kończe 30 lat, co zrobić jestem już starym kapciem

Polecane posty

Gość gość

Kto by chciał teraz takie starego buta jak ja, smutna prawda, stary dziad już ze mnie :( Co najwyżej to mogę u prostytutki wyżalić się, Świat dla ludzi młodych jest a nie dla takich jak my:(

Gość gość
konar ci jeszcze płonie?

Gość gość
Na pewno znajdzie sie jakas chetna 20. Taka prawda. :classic_cool:

Gość prawictwo pospolite 193
jesteś stary psychicznie , a nie fizycznie .. prawdziwa starośc zaczyna sie po 50-tce

Gość gość
i jeszcze powiem wam że człowiek który kończy 30 lat, to połowę swojego życia już przeżył , po za tym co mnie dobre może spotkać???

Gość gość
Z takim nastawieniem to ilebys lat nie miał to nikt cie nie zechce :(

Gość gość
nawet na 40 latkow leca 20

Gość gość
Nie boj się marzyć :) skoro 30 to tak wiele i jest to juz polowa to zobacz jak wiele przed Toba.

Gość gość
Teraz będą pojawiać się zmarszczki, problemy z erekcja, z oczami i wiele innych chorób które będą się z wiekiem powstawać , taka jest prawda:(. Czy pójdę na zabawę to żadna dziewczyna się na mnie nie spojrzy, bo która 25 latka chciała by kapcia 30 letnego

Gość gość
no

Gość gość
Moja siostra ma 32 lata, nigdy nie miała faceta i jest dziewicą i co. :D

Gość gość
To ty pragniesz miłości czy chcesz się zabawić z małolata?

dla 5 latka stary jest 15 latek .. a czy to jest prawdziwa starość ? No własnie To jest raczej wypalanie , a nie wiek A wypalenie jest związane z rutyną .. CZyli autor zrozumiał ze ludzkie życie jest nic nie warte , nie ma glębi to tlyko spanie , jedzienie , robienie dzieci praca , sranie i tak w kólko

Gość gość
Tylko jakiś pustak będzie ostrzał ile masz lat i czy masz juz zmarszczki na czole itd ale jeśli szczytem twoich mazen jest głupia małolata no to sorry :o

Gość gość
ludzkie życie jest nic nie warte , nie ma glębi X No chyba twoje :o

Gość gość
Uroda już pomału zanika :( już nie jestem piękny jak jeszcze 10 lat temu, po prostu widzę w lustrze starego dziada, z każdy rokiem wyglądam gorzej. Jak widzę te dziewczyny które mają 19 lat, piękne kobiety, to chce popełnić samobójstwo, a ja wyglądam przy nich jak ich tatuś. I nie chodzi mi o to że chcę się zabawić z małolatą.

To idź prawictwo się defekacji oddaj. Może wyleci to co przez ciebie przemawia

Gość gość
Sensem życia jest szczęście ,ale jeśli ktoś się na nie nie otwiera i sadzi ze na nic juz nie zasługuje bo jest stary,brzydki czy co tam sobie innego uroji to sam jest odpowiedzialny za jego brak

a potem zdechniecie jak psy i tak nikt o was nie bedzie pamiętał.. Tak sie konczy ludzkie życie PRzyklad Przybylska , I tak o niej nikt nie pamięta poza mężem .. Swiat ma ją w d***e bo jest nieboszczykiem

Gość gość
prawictwo pospolite 193 dziś dla 5 latka stary jest 15 latek .. a czy to jest prawdziwa starość ? No własnie To jest raczej wypalanie , a nie wiek A wypalenie jest związane z rutyną .. CZyli autor zrozumiał ze ludzkie życie jest nic nie warte , nie ma glębi to tlyko spanie , jedzienie , robienie dzieci praca , sranie i tak w kólko x Takie same przemyslenia mam w wieku 20lat, zle ze mna:o

Gość gość
Z tym zyciem to prawda bo zwlaszcza biedni pracuja na system i podatki a nie dla siebie a w koncu i tak wszyscy umrą bez wzgledu na to kim byli,co robili,jak sie starali itd. Ale moze teraz Cie pociesze przyszly 30 latku,ja skonczylem tyle juz 2 lata temu i od tego czasu wzbudzam trzy razy wieksze zainteresowanie plci przeciwnej niz wczesniej. Znalezc jakas na seks czy zwiazek to bylby zaden problem ale ja mam zone wiec to nie dla mnie. Jednak pokazuje Ci,ze sa plusy bycia tym po trzydziestce chociaz takie:-)

Gość gość
Powiem wam że żałuje tego że jak miałem 20 lat to bardziej nie korzystałem z życia, lata minęły zestarzałem się i co, wyglądam jak żul dla takich dziewczyn 19 letnich

Gość gość
Twoje problemy są tylko w twojej głowie, jeśli pragniesz miłości odkryje ja najpierw w sobie :) wszyscy się starzejemy ,taka kolej rzeczy (te 19 łatki za 10 lat będą w twojej sytuacji) ale nie każdy staje się lepszym czlowiekiem i to jest najważniejsze :)

jak przybylska żyła to pojawiały sie artykuły w prasie na jej temat przynajmniej kilka razy w miesiacu . a teraz nikt o niej nie pisze , bo jako nieboszczyk jest nic nie warta dla świata żywych

Gość gość
Ja mam 39 ,k***s stoi jak rakieta,****** codziennie,często dwa razy dziennie,i to od 12 lat tą samą kobietę.

Gość gość
Co ty z ta Przybylska? :o co to za przykład? Kasy umrze to jest pewne ,po co dokładać sobie zmartwień czy ktoś będzie pamietal, po śmierci juz cie to nie obchodzi czy ktoś pamieta czy nie, ważne jak żyjesz tu i teraz! Kim jesteś .

Gość gość
Szukasz miłości ,a nie potrafisz kochać siebie :(

Gość gość
Ale mając 30 lat już nie wypada robić robić wielu rzeczy, człowiek jest postrzegany nie chłopak tylko jako mężczyzna, i to jest najbardziej wkurzające, nikt mnie już nigdy nie poprosi dowód osobisty przy kupowaniu alkoholu, nawet takich rzeczy mi brakuje:( :(

Gość gość
I strasznie mi smutno z tego powodu:(