Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pięękna urocza uczciwa

co serce pokochało rozum nie odbierze ty do mnie suko pisałaś wiem o tym

Polecane posty

Gość gość
mówił ci facet głupia qrwo, ze się nie rozwiedzie i żebyś nie łaziła za nim, ale ty widać nie rozumiesz. może jak w ryja dostaniesz dzifffko j****a, to w końcu dotrze do ciebie

mówił ci facet głupia qrwo, ze się nie rozwiedzie i żebyś nie łaziła za nim, ale ty widać nie rozumiesz. może jak w ryja dostaniesz dzifffko j****a, to w końcu dotrze do ciebie TĄ WIADOMOŚĆ CHCE NA FB TERAZ NO NAPISZ CO NIE MASZ ODWAGI NA FORUM TO MASZ C***O TAKIE ŻECZY PISAĆ TCHÓRZU JEDEN CO

Gość gość
po co mam c***isać głupia szmato na fb jak ty te słowa słyszysz od faceta za każdym razem gdy zaczynasz za nim latać i żebrać o ochłapy. żonaty pluje ci prosto w ryj a ty się wycierasz i mówisz że deszcz pada :D

Gość gość
przecież ci mówił głupia dzifffko, że kocha swoją zonę. nie rozumiesz co się mówi do ciebie? trzeba ci to napisać, zebyś mogła non stop czytać, to dopiero załapiesz?

Gość gość
Kiełbasa, morde w kubeł to wsadź sama, a suki poszukaj w swojej patologicznej rodzinie. Twoja matka to stara suka co dawała każdemu psu i sama nie wie z którym psem cię ma

odpierdol się od mojej matki bo ci kurwo łeb rozj***e przejadę się do tego jabłonowa suko wiem gdzie mieszkasz ja twoje rodzinyy suko nie obrażam co nie masz kurwo argumentów co to obrażasz moją rodzinę ty chórzu j****y

Gość gość
d***** to jesteś ty a twoja matka stara qrwa j****a, znana w całym mieście tak jak ty teraz. odwal się od żonatego chłopa, bo w ryj zarobisz szmato wytarzana

Gość gość
to jedź głupia, tchórzliwa qrwo do jakiegoś jabłonowa a nie wyjesz na kafe

ja jestem tchórzliwa ha ha chyba ty dziwko pisałaś do mnie przez parę lat i chciałaś urobić w kochankę ha ha on chce cię cały czas jesteś piękny i uroczy haha odpierdol się od mojej matki suko moja mama dużo przeszła w swoim życiu gówno wiesz co to cierpienie szmato dlatego jesteś taka głupia

Gość gość
ja do ciebie qrwo nie pisałam tylko na forum to co widziałam i słyszałam w realu, a ciebie d***** prawda bolała, że latasz za żonatym, który cię nie che

Gość DO ŻONY NAIWNEJ
suko i tak wiadomo że prawda jest taka że masz męską kurwę w domu i cię nie kocha że jesteś jego pakunkiem do życia taki facet nie chce być sam musi mieć jakąś naiwniaczkę na żonę ha ha ;D wszyscy o tym wiedzą głupia naiwna dziwko czemu nie pójdziesz do kolegów jak ci rogi przyprawia bo co bo boisz się prawdy że ktoś ci prawdę powiedział co poślubiłaś wszystkie latają za męską kurwa haha idz się lecz to o lata za zajętymi taka prawda wszyscy wiedzą jaki jest a ty sobie pierdol swoje każdy onim gada i się śmieje z ciebie jak się oszukujesz w tej pustej głowie i go usprawiedliwiasz ha ha :D

Gość gość
laska pokazałaś klasę tak się zachowuje osoba która nie ma argumentów i obraża czyjąś rodzinne żałosne jesteś chora psychicznie bo normalny człowiek nie obraża czyjeś rodziny psychiatryk cię czeka :D za żonatym lata o może to twój mąż to męska k***o naiwna nawet nie wiesz kogo poślubiłaś debilko nikt ci nie powie w twarz prawdy bo się nie chce w trącać bo i tak byś nie uwierzyła nawet jak by ktoś ci wyłożył kawę na ławę bo ty się oszukujesz bo lubisz mieć takiego męża bo masz kompleksy normalna kobieta by się nie godziła na takie coś pozwalać mężowi zdradzać bo nie potrafi cię pokochać szczerze to po co ci taki facet do czego dziewczyno ty nie masz godność a ni żadnej wartości skoro szukasz winnych w kobietach a nie w sobie to choroba :D

Gość gość
trzeba sobie wytłumaczyć liczne zdrady męża jakoś co nie ??:( :D trzeba znaleść winnych ktoś musi odpowiedzieć na głupote męża przecież kobiety go gwałcą co nie ale te żony są naiwne ha poślubiły frajerów a póżniej się dziwią taka prawda

Gość przystojniaaakkkkk
ty nawet nie wiesz z kim piszesz wmówiłaś sobie jakiś romas na pisz do tej dziewczyny co niby lata za twoim mężem a nie na forum szczekasz jak furiatka ja p*****le ma coś do laski nie nie potrafi jej napisać realnie bo może jest chora psychicznie ha ha ;D

Gość gość
żony to chore a jest tego przykładem wmawia sobie romas ale nawet nie napiszę do tej laski ha ha :D głupia d***** j****aaa chora na głowę desperatka widać że łeb sprany jej mąż to k****asz taka prawda !!!!!

Gość mały 30
masz męża k****arza d***** j****a taka prawda ha ha :D

Gość lubię w dupę
mogę go puknąć w dupę twojego męża też mnie przeleci ha ha :D proszę :D

Gość gość
weżniemy go w piątkę twojego męża oczywiście mowa o facetach to już więcej nie poleci za nie swoją kobietą ha ha :D