Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada mi ją zaprosić na ślub ?

Polecane posty

Gość gość

Jest to była brata narzeczonego, który od 4 lat ma żonę. Chce zaprosić jego byłą ponieważ nadal utrzymuje kontakt z moim narzeczonym no i ze mną, a dla mnie stała się przyjaciółką, mimo iż w Polsce nie mieszka. Szwagierka ( o ile tak się mowi) mojego narzeczonego stwierdziła, że skoro zapraszam byłą jej męża to ona nie przyjdzie. Co mam zrobić ? Dziewczyny pomóżcie !

Gość gość
Przyjaciółka oczywiście z narzeczonym by przyszła.

Gość gość
Twój slub ,twój wybór gości.Jezeli Twoja bratowa nie czuje się pewnie jako żona Twojego brata, to już jej problem . Zaproś przyjaciółkę i już :) .

Gość gość
Na szczęście to nie mój brat. A żona brata narzeczonego to taka księżniczka, która czuje się całym światem.

Gość gość
ty za to czujesz taaaaką altruistką, że szkoda gadać :o weź zaproś jeszcze byłą twojego faceta i jeszcze swojego byłego :o

Gość gość
Narzeczony brata z moją przyjaciółką byli razem z 6-7 a nawet 8 lat temu. Oboje mają ustabilizowane życie uczuciowe. Była mojego narzeczonego czy też mój były na naszym ślubie to juz inna sytuacja - nie do przyjęcia.

Gość gość
Narzeczonego brat z moją przyjaciółką byli razem z 6-7 a nawet 8 lat temu. Oboje mają ustabilizowane życie uczuciowe. Była mojego narzeczonego czy też mój były na naszym ślubie to juz inna sytuacja - nie do przyjęcia.

Gość gość
Jest Twoja przyjaciolka to zapraszaj .A szwagierka jak jest taka porąbana to niech nie przychodzi.