Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie ostatnio widziałyście tak piękna kobiete ,że az wyrozniala sie z tlumu????

Polecane posty

Gość gość

gdzie to bylo?? w jakim miescie?kraju?w jakiej sytuacji??i jak wygądała?:) wiem ze rózne sa gusta ale na pewno zdarzylo sie wam zobaczyc tak sliczną kobiete ,że aż się ogladalyscie na nią..taką ktora wyrozniala sie na tle tłumu ladnych dziewczyn:) bo ładnych wiele ,ale pieknych mało:)

Gość gość
Nie wiem, ale za mną się oglądają..

Gość gość
dzisiaj rano w lustrze :)

Gość gość
NA UKRAINIE PELNO TAKICH PIĘKNYCH JEST

Gość gość
NIE WIDZIALAM DAWNO TAKIEJ NIESTETY

>>>gdzie ostatnio widziałyście tak piękna kobiete ,że az wyrozniala sie z tlumu????<<< x W ostatnią niedzielę na Śląsku :D. x Trzymałem w dłoni jej dłoń :) :) :).

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika i cyckami machac a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość
w samolocie tydzień temu, lot z paryża. była stewardessą. miała polinezyjską urodę, gładkie błyszczące włosy, szczupła, zadbana. naprawdę niesamowita.

Gość gość
Na procesji Bożego Ciała, zamykała procesję, miała czarny mundur i piękną odblaskową kamizelkę, w słońcu wyglądała z/a/j/e/b/i/ś/c/i/e !!!

Gość gość
no ale napiszcie chociaz jak wygladaly te laski i jakie mialy cechy wyglądu ze was az tak to zafascynowalo:) czy blodni czy ciemne..itd:)opiszcie te idealy:)

Gość gość
ja sama :P Byłam ze swoim mężem na piwie, wszyscy, ale to wszysycy faceci gapili się na mnie jak na jakiś okaz, nawet nasi znajomi zwrócili na to uwagę :D Ale jestem przyzwyczajona, mam typowo południową urodę (ciemne włosy, czarne oczy, oliwkowa karnacja, jestem b. szczupła, mam kobiece kształty, proste zęby)

Gość gość
dziś szkoda ze ryj jak niewypałem cyganko

Gość gość
Oni nie patrzyli na "piękną" kobietę, ale na kobietę pijącą piwo z mężczyznami, a to ogromna różnica:-D

Gość gość
Z jakimi mężczyznami? :o Czytać umiesz? Gdzie napisałam, że byłam z mężczyznami? Napisałam "znajomi" :o 🖐️ Cyganka to twoja matka, przykro mi, że wszystkich mierzysz swoją miarą, kiedyś z tego na pewno wyrośniesz 😘

Gość Kujawiak09
W sierpniu ub. roku na festynie. Naturalna blondynka bez makijażu :)