Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pretty Bad

Image na forum erotycznym.

Polecane posty

poes kobieto, gdzie sie szlajasz:) zadnych dlugich imprez bo pozniej bedzie marudzenie, ze zmeczona i glowa boli :D a tak w ogole to milego wieczoru wsiem

Gość Zimny dran
Tak szybko kotku

Gość gość
Dzień dobry ;-)

Gość gość
Want to Nowa 97 Pretty to Tabasco Wszystko ukartowane na privie :) Brakuje Błędnego :(

Gościu wyżej, z twoimi umiejętnościami zagrałabym w Piotrusia, ukartowałabym sobie wygraną :D

Gość gość
Zdejm te okulary idiotko

Chyba za bardzo przejmujecie się opinią postronnych ludzi o was.

Gość gość
Tabasco tabasco Kiedyś fałszywa EWO

Generalnie nie ma się czym stresować. Jeżeli ktoś ma o was nie pochlebne zdanie , czy to jest wasz problem?

Doprawdy Gwiazdorku, nie ma się czym stresować? Zobaczymy kiedy obskoczysz kolejną koncertową tyrkę. Jak to już nie raz bywało ;) :D :D :D

Gość gość
Stary numer kłamliwego gwiazdorka... najpierw obrzucić oszczerstwami, zgnoić i splugawić, a potem palić głupa że "to przecież tylko internet i jeśli ktoś się przejmuje (że został zwyzywany przez gwiazdorka), to coś z nim nie tak" :O

Tu i ówdzie Gromi, czy jak nie wolisz Kriss ;) 🖐️ No nie mogę stąd jakoś odejść 😭 Chyba jestem uzależniony od tego forume :( Na własne życzenie :O Ale co mi tam ;) ... ciekawość zwycięża i nie mogę się powstrzymać od zobaczenia, który projekt w sezonie 2015 gra pierwsze skrzypce w tej filharmonii przedziwnych osobistości

Gość gość
tak was czytam, jezu co za dziwni ludzie z was o czym wy tu wogule piszecie ? jakies farmazony dziwne

keczup, nie podniecaj sie :), bo ci zylka myslaca peknie i bedziesz musial w pieluchach popierdzielac, idz sobie gdzie c***asuje a tak w ogole i w szczegole to pierdziela sobie radosnie glupoty i tyle