Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuga i toccata

Czy wg prawa kobieta może dokonać gwałtu na dziewczynie?

Polecane posty

Gość gość
a moim zdaniem dobrze zrobił. może coś to dało do myślenia ludziom, którzy stosują podwójne standardy. i znów z okazji prowokacji prowokatora przeraziła mnie patologia kafeteri... wypowiedzi typu ,,sama chciała'' ,,kobieta może, bo robi to lepiej'' i tak dalej. chyba, że to też twoje wypowiedzi prowokatorze?

Gość fuga i toccata
"Musisz mieć bardzo słabe życie, skoro Twoją pasją jest wymyślanie dennych historii." X Przez wielu te historie nie są uważane za denne. Ale Ty możesz mieć inne zdanie, o kej. Po drugie, piszę je w pracy. Nie w życiu prywatnym tylko w robocie. Jak w jednym pomieszczeniu byś siedziała 24/48 godzin i tak naprawdę nic byś nie miała do roboty poza pewnymi banalnymi czynnościami i to też wykonywanymi raz na jakiś czas to uwierz mi, pierwsza byś sobie przyniosła laptopa i surfowała po necie. Ato konieczność żeby umarzeć z nudów. Zatem jak widzisz pisanie tych historyjek nie jest moją pasją. To konieczność zabicia czasu który tu nieprawdopodobnie wolno płynie. Wyjątek gdy odpisuje z domu jest ta chwila. Wstałem, szykuję się do wyjazdu, zerknąłem jeszcze by oblukać jak tam reakcje Pelikanerii gdy się wydało, że to prowo i czytam Twój wpis. A, odpiszę. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich bo na jakiś czas znikam. X Wasz oddany PROWOKATOR ;)