Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuga i toccata

Czy wg prawa kobieta może dokonać gwałtu na dziewczynie?

Polecane posty

Gość gość
Typowe na kafe zła kobieta prawdopodobnie pedofilka i tak jest uważana za wartościowego człowieka a spokojnego dobrego mężczyznę i tak nazywa się tu dupkiem, śmieciem czy koniobijcą tylko dlatego, że nie jest kobietą. To się nazywa "podwójne standardy" Niedługo kobiety będą publicznie molestować dzieci i nikt nic z tym nie zrobi bo to w końcu kobiety - słaba płeć. Identyczna sytuacja jest w przypadku mężczyzn bitych przez swoje partnerki. Mało kto uważa to za coś poważnego bo krzywdzi tutaj kobieta a nie mężczyzna.

Gość gość
spanie nago z obca dziewczynka to nie jest normalne,nie mówie ze ja molestowała ale ogólnie.Sama mam dzieci i nigdy nago sobie razem nie spimy.

Gość gość
Spanie spaniem ale autorka sama przyznaje ze ja przytulala (nago), ze zasypialy w objeciach, ze dziewczyne calowala. Mozna calowac i calowac. Jesli to byl rzeczywiscie cmok w policzek na dobra noc to jeszcze jeszcze ale jak to byl pocalenek w usta z jezyczkiem to przepraszam bardzo...

Gość gość
Czyli naga obca kobieta tuląca się do nagiego cudzego dziecka to dla Ciebie normalne Jeśli jest tylko cmok? Ludzie jaka tu patologia siedzi! Autorkę powinni wsadzić za kraty jak każdego a nie, że kobietom takie rzeczy wolno! Co to za kraj?!

Gość natural man
Nie przesadzajcie wszyscy. Jestem naturystą i nie widzę tu żadnej patologii. 1) Jako naturysta fakt spania nago z inną nagą osobą postrzegam za coś oczywistego. 2) Młody wiek dziewczęcia nic tu nie zmienia. Na plażach naturystycznych biegają jeszcze młodsze dzieci i świat się nie wali. 3) Całowanie na dobranoc jest tak samo normalne jak całowanie na powitanie. Nadal nie widzę nic złego. 4) Ewentualne pieszczoty młodziutkiej dziewicy z osobą dorosłą i delikatną (kobietą) mogą być doskonałym początkiem życia erotycznego dla tejże dziewczyny. Gdyby została brutalnie zgwałcona przez zdegenerowanego zboka to co innego ale intymne przytulanie z drugą kobietą?.... Nie przesadzajcie już wszyscy dobrze?

Gość gość
A intymne przytulanie z obcym dorosłym mężczyzną też może być? Nie no post wyżej to pisała kobieta z patologii!

Gość gość
4) Ewentualne pieszczoty młodziutkiej dziewicy z osobą dorosłą i delikatną (MĘŻCZYZNĄ) mogą być doskonałym początkiem życia erotycznego dla tejże dziewczyny. zzzz A taka wersja też będzie ok?

Gość mieszkanka wyspy Lesbos
JEstem lesbijką i oburza mnie w jaki sposób są traktowane w tym kraju mniejszości seksualne. Jeżeli Autorka wątku i ta dziewczyna zrobiły to dobrowolnie jeżeli dziewczyna się godziła bo SAMA CHCIAŁA to co komu do tego? Ja swój pierwszy seks też miałam z ponad dwukrotnie starszą ode mnie kobietą i nie żałuję chociaż byłam wtedy bardzo młodziutka ale na pewno ona mnie nie zgwałciła ani w żaden sposób nie zmuszała do niczego.

Gość fuga i toccata
Zamknęłam wczoraj temat i obiecywałam sobie już nigdy tu nie pisać ale zerknęłam i po prostu nie mogę wytrzymać czytając niektóre komentarze. Ludzie, czyście poszaleli??? Gdzie żeście wyczytali o jakichś pieszczotach? Gdzie? Zacytujcie mnie gdzie niby napisałam, że pieściłm się z dziewczyną. Powtarzam: nie jestem lesbijką. Dorobiłyście sobie ideologię jak ta pijaczka. Dowiedziała się, że córka nocując u mnie nie wzięła koszuli nocnej więc fakt spania bez koszuli i bez reszty bielizny uznała za gwałt. Czytam was i oczom nie wierzę jakie absurdy wipisujecie. Ludzie, co się lęgnie w waszych głowach??? Jakie całowanie z języczkiem (14:24)? Jakie wprowadzanie w świat erotyki? Jedyna rzecz jaka między nami miała cokolwiek wspólnego z seksem to były zwierzenia dziewczyny na ten temat. Pytałam ją czy ma chłopaka, czy już to robiła, czy chciałaby spróbować, tłumaczyłam, że masturbacja jest czymś normalnym w jej wieku i że nie musi się mnie wstydzić. Normalna rozmowa dwóch kobiet. Czy nasze rozmowy też były gwałtem???

Gość gość
Dlaczego wg was kobiety mogą bezkarnie gwałcić dzieci? Dlaczego nazywacie to czymś normalnym? Dlaczego inaczej traktujecie taki czyn gdy robi go kobieta a inaczej jak mężczyzna?

Gość gość
Bo kobieta robi to delikatnie i w taki sposob ze dziecku jest przyjemnie i samo chce a facet przewaznie g***** i chce tylko zaspokoic wlasna zadze nie dbajac ze sprawia bol mlodej partnerce

Gość gość
gość dziś Bo kobieta robi to delikatnie i w taki sposob ze dziecku jest przyjemnie i samo chce a facet przewaznie g***** i chce tylko zaspokoic wlasna zadze nie dbajac ze sprawia bol mlodej partnerce x Głupi stereotyp nie mający odzwierciedlenia w rzeczywistości. Dałabyś zgwałcić swoje dziecko tylko dlatego, że zrobi to kobieta??

Gość gość
Zgoda dziecka niczego nie zmienia. To co zrobilas to wykorzystanie seksualne. Zajrzyj sobie do przepisów prawnych ile ci grozi. To zwykle tlumaczenie pedofilki. Zawsze pojawia sie watek, ze robil to dla dobra dziecka. Mam nadzieje, ze matka dziewczynki sie nie zniecheci i zlozy doniesienie na policji. Przestępstwa seksualne są ścigane z urzędu.

Gość gość
I nie żadna kobieta autorko tylko dziecko :) rozmowa na tematy seksualne z dzieckiem również jest molestowaniem i pedofilia.

Gość gość
To, że jesteś kobietą Cię nie usprawiedliwia!

Gość gość
Do autotrki, pytałaś 14-latkę , czy to robiła? Czy chciałaby i że masturbacja to normalna rzecz i nie musi się tego wstydzić przy Tobie. To o co pytałaś to są owszem normalne rzeczy, ale bardzo intymne. Dlatego to Ciebie interesuje? Przecież to jeszcze dziecko!

Gość gość
Autorka jest chora i powinno się ją leczyć!

Gość gość
To jest PROWOKACJA debile :D

Gość gość
Bo kobieta robi to delikatnie i w taki sposob ze dziecku jest przyjemnie i samo chce a facet przewaznie g***** i chce tylko zaspokoic wlasna zadze nie dbajac ze sprawia bol mlodej partnerce

Gość fuga i toccata
@ 17:19 To o co pytałaś to są owszem normalne rzeczy, ale bardzo intymne. Dlatego to Ciebie interesuje? Przecież to jeszcze dziecko! X Bo to dziecko nie miało z kim porozmawiać na te tematy. Powinna o tym rozmawiać z własną matką ale jak mamuśka potrafi rozmawiać tylko o kieliszku no to trudno. Powinna też jeść i spać u siebie ale jak w nocy ma libację a na śniadanie resztki z zagrychy to też trudno. U mnie miał wszystko to co brakowało jej w domu. Nakarmiłam, wykąpałam, przebrałam, dałam nocleg i za swój gest dziś mam co mam.

Gość gość
Oczywiscie, ze tak bo prawo nie rozroznia przestepstw np ze wzgledu na płec, tyle, że nie wiem czy to bedzie potraktowane jako "gwałt" czy " zmuszenie do innej czynności seksualnej"

Gość gość
A nie pomyślałaś, że może z takim sprawami idzie się do pomocy społecznej i oni wtedy pomagają? Skoro tak interesujesz się tym dzieckiem to może wystąpisz z wnioskiem o odebranie władzy rodzicielskiej matce? I sama zaadoptujesz to dziecko?

każdy może zgwałcić każdego, nie rozumiem,czemu Cię najbardziej interesuje:O uważasz się za lepszą niż mężczyzna oskarżony niesłusznie za gwałt? co to za jakiś p******y sposób myślenia że jakbyś ją zgwałciła (palcem, ołówkiem, dotykiem, słowem), zgwałciła dziecko, to głównym Twoim problemem jest lesbijstwo? szmaciarz gwałcący heteroseksualnie nie jest przecież hetero, tylko jest szmatą. nie wiem co ma sprawa płci do tego

Gość gość
Opieka spoleczna to najgorsze k*****. Siedza stare k****y i wymyslaja tylko jakby tu rodzinom dzieci odbierac i dla ich "dobra" umiszczac w bachorhauzie. Taka k****a musi sie czyms wykazac wiec chodzi po domach i szuka dziury w calym. Na tym ma polegac "pomaganie" rodzinom? Druga sprawa. czemu wszyscy do k****y nedzy zakladaja ze autorka ma zle intencje i kazdy z gory wie ze na pewno uprawialy SEX. A jak nie uprawialy?

Gość fuga i toccata
Nie uprawiałam. Dzięki za poparcie. Jedyną moją winą jest to że przygarnęłam dziewczynę do siebie i udostępniłam własne łóżko i jeszcze dałam całusa na dobranoc.

Gość gość
Pytanie do Autorki. Napisałaś wcześniej że rozmawiałaś z dziewczyną o masturbacji i że nie musi się Ciebie wstydzić. Co masz na myśli? Że nie musi się tego wstydzić robić przy Tobie?

Gość gość
przecież to PROWOKATOR, a wy się nabieracie

Gość fuga i toccata
No wreszcie ktoś mnie rozpoznał, uff... Oczywiście, że to JA czyli Wasz oddany PROWOKATOR :D Wszystkich zatroskanych losem 14-latki, której spodobało się spać nago z kobietą w wieku jej matki (to się miało okazać dopiero za 2 posty) pragnę uspokoić. Nie ma żadnej molestowanej czy gwałconej dziewczyny. Wszystko kit. Ale uwielbiam czytać takie wspisy jak wczoraj napisał Deviant o 23:36. Cytuję - "Jeżeli to prowokacja, to dobra, a jeżeli życie, to współczuję udręki". W takich chwilam wiem, że warto pisać dobre prowa. Deviant, dzięki za uznanie :) Raz jeszcze kłania się Wam Wasz oddany PROWOKATOR i zapraszam całą Szanowną Pelikanerię na następne moje prowa w przyszłości. Aha, na tydzień lub dwa mogę zniknąć bo wyjeżdżam a tam gdzie jadę jest podobno kiepsko z netem. Pozdrówka dla wszystkich od

Gość gość
ojej, a ja tak lubię twoje tematy, nie zostawiaj nas :(

Gość gość
Nie wierzę w to co czytam, że istnieją tak ograniczone osoby. Musisz mieć bardzo słabe życie, skoro Twoją pasją jest wymyślanie dennych historii. Naprawdę Ci współczuje.