Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pravvik 24 lata

A KURWA ALE MNIE DZIŚ W URZĘDZIE PRACY UPODLILI

Polecane posty

Gość pravvik 24 lata

HUJE JEBANE URZĘDNICZE sami se kurwa targajcie wory z cementem za 800zł stażowego pierdolone świnie urzędnicze, kawki chleją pączkuszki wpierdalają, dupy coraz większe, zamień sie huju jeden z drugim i sam idz zapierdalać za 800 stażowego KURWY JEBANE

Gość gość
Widocznei glabie masz gowniana szkole skonczona i ci staz dyganie worow oferuje a skoro bezrobotny jestes to idz pajacu

Gość anusiab
A skad te pierdy o paczkach i kwkach piszesz? Kazdy ma prawo zjesc w robocie a poza tym w urzedach jest zakaz przy klientach wiec p********z

Gość lulululi
Przepraszam bardzo! skończyłam studia, finanse i rachunkowość i podjęłam staż, bo miałam wybór- albo nic nie robić, albo zarobić 997 zł( staż był z UE i dostawalismy kwotę brutto na rękę)

Gość OJWYQURVYNAIWNE
11:43 Widocznie nie wiesz na jakim świecie żyjesz! Jak to sie mówi w du/pie byłeś i gó/wno widziałeś! Dziś dźwiganie cementu za 800zł zleca się zatrudnionym w urzędzie pracy doktorom! -To nie jest propozycja! -To jest szantaż! -Albo to przyjmujesz albo wylatujesz! Twoje wykształcenie bez względu na ilość posiadanych fakultetów w urzędzie pracy warte jest mniej niż 0!

Gość gość
11:50 O to to to to! Tak jest PO reformach

Gość gość
to znaczy ze bedziesz tu siedzial jak zwykle i( bil po mordzie kobiety)?wyzywal od KU:classic_cool:REW? Prawik ty sie dowiedz o innej robocie gdzies w jakims magazynie moze?nie zalamuj sie.powodzenia sku:classic_cool:rw:classic_cool:ysy:classic_cool:nie

Gość gość
12:01 Psychiatrę polecam odwiedzić.

Gość gość
gość dziś 12:01 Psychiatrę polecam odwiedzić. idziemy razem ku:classic_cool:wo?