Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślicznamagiczna23

Jestem śliczna, dlaczego faceci w klubie mnie nie podrywają?

Polecane posty

Gość ślicznamagiczna23

A jeśli już, to jakieś prymitywy? Po prostu nikt nie docenia mojej urody. Załamać się można. Mam chłopaka, ale nie ukrywam, że szukam lepszego. Wysłałam więc mojego w delegację i szukam ciacha na poziomie. Jak złowić jakiegoś?

Gość gość
Wstaw zdjęcie szparki :)

Gość gość
Autorko rozumiem Cię doskonale ja też stoję w klubach i czekam aż mnie jakiś przystojniak zacznie podrywać ale żaden mnie nie chce. Pewnie sami nieudacznicy albo myślę, że nie mają u mnie szans a tak nie jest. Atrakcyjny, bogaty, zaradny życiowo, doświadczony seksualnie takie męskie ciacho. Tyle wystarczy by zdobyć dziewczynę. To nie są duże wymagania tylko standard. Pozdrawiam

Gość gość
Bo mają lepsze dziewczyny na oku.

Gość gość
"Mam chłopaka ale szukam lepszego" Jesteś beznadziejna, życzę ci aby ten stan rzeczy trwał zawsze tzn brak podrywania cie przez innych

Gość gość
Wstaw zdjęcie to Ci powiem jako facet czy jesteś taka śliczna, bo może Ci się tylko wydaje

Gość opinia faceta
oby cie wykorzystal ten lepszy i zostawil :)

Gość gość
Jak chcesz szowinistyczne macho to czekaj na podryw. Śliczne mają wielkie ego i wymagania, tak że nie warto do nich startować. Ryzyko odrzucenia wielkie, a w związku tylko problemy i ciągle fochy królewny. Nigdy takiej nie dogodzisz.

Gość gość
to że szuka faceta w !klubie! (mając chłopaka!) już wiele świadczy o jej charakterze...

Gość ślicznamagiczna23
Jad i zazdrość się z was wylewa. Po prostu zazdrościcie mi urody! Nawet bez makijażu jestem pięknością, mam śliczną twarz. Do pięt mi nie dorastacie, stąd ta frustracja. I zazdrość, że ja mam chłopaka, który mnie sponsoruje, a wy nie! :P

Gość ślicznamagiczna23
Sami tu nieudacznicy i prawiczki! Zazdrościcie również mojemu chłopakowi, że ma taką piękną i wspaniałą dziewczynę!

Gość opinia faceta
I pustą. Z banalnym systemem wartości.

Gość ślicznamagiczna23
Myślcie sobie co chcecie. Gdybym nie była super laską, to żaden facet nie chciałby we mnie inwestować. Wy musicie chodzić do roboty, a na mnie buli frajer, haha :D Moja rodzina jest bardzo zadowolona, że potrafiłam znaleźć kogoś, kto mnie utrzymuje i że jestem taka obrotna :)

Gość gość
Autorka udaje porządną kobietę dlatego ma duże powodzenie! Każdy wie, że mężczyźni szaleją za porządnymi kobietami