Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia7250

Piersi po ciąży i bromergon na wstrzymanie laktacji

Polecane posty

Przed ciążą miałam średnie A, w trakcie duże A, a nawet małe B, ale po ciąży masakra. Małe AA, albo k****a mać 0. Gdy miałam nawał pokarmu i spojrzałam w lustro aż popłakałam się ze szczęścia. Takie ładne, duże. Długo się nie cieszyłam. Po 2 tygodniach lekarz stwierdził, że laktacja jest zbyt silna i murowane silne zapalenie. Bromergon na wstrzymanie laktacji i tu zaczął się problem. Nie dość, że jestem prawie dechą to do tego miękkie jak flaki, a przed ciążą miałam bardzo jędrne. Nie mogę patrzeć w lustro, w ogóle nie czuje się kobietą. Wstyd mi przed ukochanym. Jak widzę kobietę ze standardowym biustem to zazdrość mnie zżera i mam ochotę się rozryczeć. No i teraz pytanie. Czy biust dojdzie do siebie po kuracji bromergonem czy został mi tylko chirurg? Nie myślcie o mnie jak o pustej, plastikowej lali. Sama byłam przeciwna operacji biustu. Natura górą - owszem, ale jeżeli ta natura choć szczyptą nas obdarzyła, a tu nic - 0! Chcę być po prostu kobieca.

Gość gość
Ja tez mam flaki puste flaki a karmilam bardzo krotko. .operacji sobie noe zrobie bo nie mam kasy i za bardzo bym sie bala

Gość gość
Nie rozumiem, nie karmisz bo masz za dużo mleka?

Gość gość
Juz sie pojawila jakas obronczyni kp.nie o tym chyba jest ten temat?

Gość gość
Autorka napisała tak idiotyczne rzeczy w poście, że nie wiadomo co jej odpisać. Nie ma czegoś takiego jak piersi A, B itd. O kp nie wspominam, wstyd publicznie pisać takie głupoty. Całość żenująca.

Gość gość
Nie obronczyni. Pytanie jest normalne. Mnie tez zastanawia czemu lekarz kazal wstrzymac laktacje z powodu zbyt duzej ilosci pokarmu. Nikt tu Autorki nie osadza. Mnie to ciekawi i tego nie rozumiem. Przeciez mozna odciagac pokarm. A laktacja stabilizuje sie dopiero po kilku tygodniach,na poczatku czesto jest multum mleka. Chyba,ze autorka po prostu nie chciala karmic. Jej wybor. A co do piersi. Mi popsuly sie juz w ciazy. Powiekszyly sie o 2 rozmiary i w koncu trovhe obwisly. Karmienie nic nie zmienilo. Zobaczymy jak beda wygladac po kp. Pewnie jdszcze gorzej.

Gość gość
Kp dwoje dzieci, przeszlam kilka zapalen. Nikt mi nie wmowi, ze trzeba zakonczyc kp z powodu ryzyka zapalenia. Chyba sie nie dogadalas z lekarzem kochana. Co do piersi to geny wszystko determinuja. Taku twoj urok wiec polub siebie.

Gość gość
Tak naprawdę to nie kp deformuje piersi, ale zmiany hormonalne zachodzące w ciąży.