Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki ile macie wzrostu i jak wam z tym

Polecane posty

Gość gość
Wzrost 161 miałby być dziecięcym? Wtedy nie byłby określany jako średni w dowodzie osobistym. A że łatwiej być gibką i zręczną, to fakt. Kurde, uwielbiam swój wzrost, bo na dodatek jestem lekka i to niebywale praktyczne, zwłaszcza gdy się lubi aktywność tak jak ja. To był średni wzrost 30 lat temu :D

Gość gość
Co ma aktywność do bycia kurduplem?

Gość gość
Niższym ludziom łatwiej jest panować nad własnym ciałem, lepiej synchronizują ruchy itp. Zauważ, że tancerki są zazwyczaj dość niskie. Wysokie dziewczyny nie mają takiej płynności ruchów jak te niższe.

Gość gość
155 i nigdy nie miałam na tym tle kompleksów. Lubię swój wzrost.

Gość gość
182 cm. Kompleksy w dzieciństwie, teraz taki wzrost właściwie jest pomocny w życiu. W kontaktach zawodowych zawsze jestem traktowana poważnie (szczególnie przez mężczyzn) w przeciwieństwie do mojej koleżanki (152cm). Mąż nieco niższy bez kompleksów, lubi jak zakładam wyższe buty. Zabawne że dopóki jako malolata się przejmowałam to dzieciaki trochę mi dokuczały, na szczęście szybko nabrałam pewności siebie - wtedy nikt już nie komentuje. Dotyczy to wszystkiego zresztą nie tylko wzrostu.

Gość gość
Wspaniale 180 mezus 194 i kocha jak nakladam szpileczki, a ja uwielbiam gorowac nad kims ♡

Gość gość
161 i bardzo mi z tym dobrze

Gość gość
155cm wazę 44, mój maz 190cm :D waga 100 hehe

Gość gość
A ja mam 186 cm i od dzieciństwa miałam problemy aby się fajnie ubrać. O butach juz nie wspomne. Noszę rozmiar 44 damskie a 46 męskie sportowe buty. Szpilek nie nosiłam bo byłam za młoda a jak juz był dobry wiek to butów nie bylo. W tej chwili mam 29 lat i noszę czasami wyższe buty aby się fajnie poczuć a czasami ludzie na mnie zwracają uwagę ze jesteś wysoka

Gość gość
Mam 163, chciałabym mieć z 5 cm więcej, ale nie zaprząta to moich myśli :)

Gość gość
chciałabym mieć te 163...

Gość gość
177 cm i nie oddałabym nawet cm. :) Koleżanki zawsze zazdrościły mi długich nóg.

Gość gość
Nie podoba mi się, jak jest u wielu z was - bardzo niska kobieta i wysoki mężczyzna. taka duża różnica jeszcze bardziej podkreśla niski wzrost.

Gość gość
158 cm i 46 kg.Mąż ma 181 cm i 98 kg.Widzę,że większość niskich i szczupłych dziewczyn na wysokich facetów.To jednak prawda,ze mężczyźni wolą filigranowe kobietki:)

Gość gość
170. Uwielbiam swój wzrost. Mąż ma 180 wiec jest ok. ;)

Gość gość
160 cm, 50 kg ;) Mój facet 192 cm. Jest nam super :)

Gość gość
A ja mam 157 i zawsze byłam z tego powodu wyśmiewana, że wyglądam jak dziecko itp itd.. i teraz mam straszny kompleks z tego powodu

Gość gość
Mam 158cm, a mąż 198. Jest super!

Gość gość
180cm u faceta to nie jest wysoki wzrost.

Gość gość
a po co wszystkie piszą ile ich mężowie mają wzrostu?

Gość gość
Niżsi maja wieksza koordynacje ruchow? Haha, moge pokazac kilka kurd**elek, przymułów, niezgrabnych, koślawych, pokrzywionych łamag z mojej grupy :D poruszaja się jak stary chłop lub jak kaleki.

Gość gość
ja 164 cm, mąż 183 cm - wysoki i dobrze zbudowany, uwielbiam wysokich facetów. W takich ramionach czuję się bezpiecznie :)

Gość gość
gość dziś 180cm to już jest wysoki. Jakby miał 175 to miałby wzrost średni

Gość gość
175cm u faceta to niski wzrost, 180 średni.

Gość gość
mam 169 i czuję się jak babochłop. Mieszkam w dużym mieście i naprawdę widuje wielu facetów niższych ode mnie o pół głowy.

Gość gość
"Nie podoba mi się, jak jest u wielu z was - bardzo niska kobieta i wysoki mężczyzna. taka duża różnica jeszcze bardziej podkreśla niski wzrost. ' Kobitki słyszalyście? Rzucajcie swoich partnerów bo paniusi coś się nie podoba :D Jakie ego trzeba mieć

Nie no! 175cm to średni wzrost. Wzwyż to już wysoki. Poniżej 175 cm to niski. Szczupłe? To ja się do nich nie zaliczam, nie cierpię swojej figury, na wakacje biorę się za siebie. :x

Gość gość123456789
173 cm, chciałabym tak z 5 cm wiecej, wtedy było idealnie... ja178+8 cm szpilki... i mój mąż 185 :) Ale teraz też dobrze wyglądamy. Normalnie, nie śmiesznie (np. 160 + obcas 7 cm o chłop 185 - bo niższy to kurd**el wg mnie, ewentualnie krasnal, tak czy siak aseksualny)