Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki ile macie wzrostu i jak wam z tym

Polecane posty

Gość gość
Kobieta niska a facet wysoki to ok aleee facet niższy od kobiety :( porażka .

Gość gość
No dla ciebie. Ja mówie o sobie. Mam (10 mężczysn w bliskiej rodzinie- w tym 3 niskich mężczyzn w rodzinie (szwagrowie męża), na weselach nawet nie proszą mnie do tańca...mimo iż zony ich sa tak samo wysokie jak oni (czyli 170 one i oni, zero obcasa.. balerinki rządzą... bo oni męczyźni nie chcą szpilek na stopach ŻON!!!- kompleksy)

Gość gość
No wybacz ale jaki facet czuje sie dobrze jak jest niższy od kobiety ?

Gość gość
No kiepsko jak facet jest niższy, ale co poradzić... mi to jednak nie grozi, jestem autorką tematu. Duża różnica wzrostu jest słodka, ale wg. mnie trochę niepraktyczna, dziwnie bym się czuła gdybym sięgała mojemu facetowi chociaż do ramion a taka różnica powyżej 20 już tak sprawia, tym bardziej, ze ja szpilki rzadko zakładam. Ale miłość nie wybiera :).

Gość gość
165 i jest idealnie. Dosięgam wszędzie, gdzie potrzebuję bez taboretu :P Nie chciałabym mieć ani mniej, ani więcej.

Gość gość
ja mam 167 ale chciałam bym tak 170

Gość gość
Mam 156. To i tak duzo, biorac pod uwage fakt, ze bylam wczesniakiem i w podstawowce wzrostowo pasowalabym 2 klasy nizej :P Moj maz ma 180 i dobrze sie dobralismy. zreszta nie uwazam, ze wzrost jest przeszkoda, mam proporcjonalna budowe i mam powodzenie wsrod mezczyzn.

Gość gość
Co ma zrobić facet jak jest niższy od kobiety? Po 1 skoro wyrywał wyższa czy taką samą to niech jej nie zabrania ubierania butów na obcasie... bo to wg mnie pokazanie kompleksów... cos na wzór araba,,, żonę w szmate ubiera ,żeby jej nikt nie widział...