Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elflka

Jak urządzić modny salon w połączeniu z kuchnią w konkretnym stylu?

Polecane posty

Hejka! Czy ktoś z Was podpowie mi, jak urządzić modny salon z kuchnią w konkretnym stylu:) Bardzo podoba mi się styl skandynawski i chciałabym taki styl zachować w moim mieszkaniu:) Możecie mi podpowiedzieć na co zwrócić uwagę przy urządzaniu takiego wnętrza? Co jest obowiązkowe w takim wnętrzu? Jakie ściany? Meble? Dodatki? Gdzie ich szukać? Wnętrza w skandynawskim stylu są według mnie nowoczesne i ponadczasowe, dlatego się zdecydowałam na wybór takiego stylu:) Mam nadzieję, że podpowiecie mi na co zwrócić uwagę przy urządzaniu salonu:) I jakie kolory wybrać na ściany? Białe?

Moim zdaniem to chyba musisz jasne kolory bo takie kolor królują w Skandynawii na tle szarości pogody oczywiście. Na internecie jest sporo w galerii pokazanych zdjęć mieszkań więc na pewno coś dla siebie znajdziesz moim skromnym zdaniem. Ja osobiście nie miałem z tym styczności ale może coś pomogłem bo kiedyś widziałem taki katalog z urządzaniem mieszkań po skandynawsku.

Nie ma sensu, żebyśmy tutaj opisywali Ci kolory, dodatki itd. Najlepiej po prostu posilkować się katalogami, ktore oferuja juz gotowe rozwiazania. mozesz zaczerpnac akurat to, co ci sie najbardziej podoba. mi sie ,szczerze mowiac, te skandynawskie rozwiazania nie podobaja. zbyt nowoczesne, za malo przytulne jak na rodzinne gniazdko :P ale kto jak woli.

Gość danka p
zobacz sobie lampy ścienne na www.polskatimes.pl ,robią niesamowity klimat w domu

Dzięki wielkie za podpowiedzi! :) Chyba faktycznie podejrzę różne aranżacje w katalogach i wykombinuję coś po swojemu :) Owszem, podoba mi się styl skandynawski, ale to nie jest powiedziane, że przecież nie mogę go zmodyfikować na swój sposób :) Nigdy nie urządzałam wnętrza w takim stylu i mam sporo wątpliwości, dlatego ciekawi mnie to czy wynajęcie jakiegoś projektanta wnętrz to kosztowna sprawa? Co myślicie? Gdzie szukać takich dekoratorów? :)

Gość gość
Salon połączony z kuchnią to chyba w hotelu ? Cos takiego chyba nie w domu ?