Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza randka na basenie

Polecane posty

Gość gość

hej witajcie, mam dylemat. Poznalam dzisiaj faceta w autobusie. Wymienilismy sie numerami. Najpierw zachecal mnie abym przyszla do jego clubu (jest wlascicielem dyskoteki) a jak zauwazyl, ze nie za bardzo jestem chetna to powiedzial, ze moze mnie odwiedzic. Powiedzialam, ze mozemy pojsc gdzies na kawe. Wlasnie zadzwonil do mnie i pytal sie kiedy mam czas. Mowie w niedziele i ze mozemy na kawe pojsc. A on mowil, ze mozemy pojsc na basen. Kurka nie wiedzialam co powiedziec bo po 1 mam okres a po drugie mam 10 kilo nadwagi. i mowie, ze nie mam ochoty na basen a on czemu nie. Ja mowie no bo nie. Pojdzmy na kawe. A on zartem powiedzial, ze jestem tchorzem. na koniec umowilismy sie, ze w niedziele na kawe pojedziemy. i teraz siedze i sie zastanawiam czego ten facet ode mnie chce. :-O czy on chce mnie do wyra zaciagnac ? sorry ale slepy on nie jest mam nadwage i jestem gruba . O sam jest bardzo przystojny i podoba mi sie no ale nie wiem o co mu chodzi. Powiem tak. Facet moze miec kazda laske to czemu ja?

Gość gość
widocznie lubi takie jak ty

Gość gość
Pewnie chce zobaczyć twoje ciało i Ciebie naturalna bez makijażu

Gość gość
nie uwierzysz ale nie mialam w ogole makijazu dzisiaj na twarzy a cialo...eeem to widac. Dzis byle jak ubrana bylam w leginsach i tunike .Wiem, ze mam dobre proporcje ciala to znaczy nie jestem gruba jak baleron no ale szczupla nie jestem. a wiec zadnej niespodzianki by nie bylo jakby mnie w stroju kapielowym widzial bo w leginsach wszystko widac.... no nie wiem...:-O moze szuka jakas do bzykniecia :-O

Gość gość
sikam do basenu

Mamy zgadywać o co mu chodzi? Koleś nie gryzie jest przystojny. Zaryzykuj czizus stracisz coś jak z nim do wyra pojdziesz?

Gość gość
Cała baba. Szukasz dziury w całym. Idź na basen czy gdzie tam chcesz. Nie pójdziesz to się nie dowiesz.

Gość gość
czy cos strace jak z nim do wyra pojde? przeciez go nie znam w ogole. Widzialam go drugi raz dzisiaj.

Gość gość
zenujacy gosc, skresl go

Gość gość
wlasciciel klubu jezdzi autobusami? :D hahahahah

Gość gość
no tez sie zdziwilam i mysle, ze on klamie i zadnego klubu nie ma. nie wiem gosc jest dziwny. I raczej sie z nim nie spotkam.