Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie owłosienie na udach ?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam i zastanawiam się czy to normalne

Gość gość
u mnie pojawiło się częściowe ale dopiero po 2 ciaży.

Gość gość
Mam. I tak, to normalne ;) Nie każda ma to "szczęście", ale dość sporo kobiet - tylko większość robi wszystko byle tego nie było widać i się też nei przyznaje. Z reguły tych o ciemniejszym owłosieniu w ogóle będzie to dotyczyć. Aczkolwiek jeśli masz jasne włosy,albo jesli nagle zaczyna Ci się to pojawiać (a jesteś już dojrzała) to nie zaszkodzi zrobić diagnostykę hormonalną.

Gość gość
w sumie to pojawiły się w wieku 21 lat

Gość gość
Nie mam, depiluje tylko lydki.

Gość gość
Ja mam ciemną oprawę to może dlatego

Gość gość
ja mam włosy wszędzie :(

Gość gość
Ja mam jeszcze "ścieżkę miłości" :D Może nie taką chamską, ale pare mocno ciemnych włosków w niej jest. W życiu to nie przeszkadza także nie smutajcie

Gość gość
Każdy ma owłosienie na udach,a te,które twierdzą,że nie to są z typu tych,których bąki i kupa nie śmierdzą(uwierz mi,że znam takie)

Gość gość
Ja mam bardzo mało owłosienia.... I jestem brunetka.... Ale mam nadwagę..... Każda ma jakieś zalety i wady :-)

Gość gość
Z reguły tych o ciemniejszym owłosieniu w ogóle będzie to dotyczyć. x Jestem brunetką i nie dotyczy.

Gość gość
Każdy ma owłosienie na udach,a te,które twierdzą,że nie to są z typu tych,których bąki i kupa nie śmierdzą(uwierz mi,że znam takie) x Może każdy, ale NIE KAŻDY; doczytaj, zanim zaczniesz wygłaszać prawdy objawione.

Gość gość
* NIE KAŻDA

Gość gość
"Z reguły tych o ciemniejszym owłosieniu w ogóle będzie to dotyczyć. x Jestem brunetką i nie dotyczy. " Rozumiesz zwrot "z reguły"? :O Bo jak widać nie bardzo...Więc podpowiadam to synonim ZAZWYCZAJ i ZWYKLE. Co jak widać nie oznacza ZAWSZE.

Gość gość
Mam ciemną oprawę i ciemne oczy, włosy brązowe, jestem średnio owłosiona, na nogach delikatne włoski trochę za kolano, z majtek mi nie wychodzi, okolica o***tu gładka, pachy średnio owłosione. Te panie które mają silne owłosienie mają dużo testosteronu a z wiekiem będą miały coraz mniej włosów na głowie, tzw. prześwity lub łysienie androgenowe na czubku głowy.