Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LidijaJ

Fachowiec poszukiwany Płytki Malbork

Polecane posty

Gość LidijaJ

Poszukuję jakiegoś fachowca który się zna na płytkach i będzie mi pomagał wybrać jakieś i je zrobi w kuchni. W ogóle nie jestem w temacie i nie bardzo wiem za co się zabrać sama a remont w tym roku już nieunikniony. Mieszkam w okolicach Malborka.

Gość LidijaJ
Niewyraźnie napisałam? Chcę przeprowadzić remont kuchni więc zatrudnię fachowca, który pomoże mi wybrać odpowiednie płytki podłogowe i ścienne oraz położy je. Jeżeli nie może wybierać to chociaż może tutaj jakieś informacje dotyczące w jakie płytki celować ze względu na jakość i cenę, a fachowiec swoją drogą?

Gość markozy
miałam podobny problem ale wszystko da się przeskoczyć :) polecam ci nie płacić za usługę wybierania płytek bo zedrą z ciebie jak hohoo. lepiej pojechać w miejsce z dużym wyborem i ludźmi którzy z tym obcują na codzień doradzą podpowiedzą, ty kupisz a fachowiec tylko położy. może napisz skąd jesteś bo ja jestem z pomorza wiec tu ale i w mazowieckim wiedziałabym co ci doradzić.

Gość LidijaJ
Jestem spod Wejherowa. Nie mam pojęcia gdzie się z tym udać i od czego zacząć, myślałam że będzie prościej i ochoczo się tym zajęłam ale niestety szybko mój zapał zderzył się ze ścianą braku wiedzy ;/

Gość markozy
ooooo niedaleko Paradyżu :))) wiesz co, tam to przejedź się pod Lębork. tam przy krajówce 6 masz kiermasz płytek dużo ludzi się tam kręci i ludzie tacy z głową na karku :)

Gość LidijaJ
niestety po twoich skrajnie skąpych informacjach nie bardzo jestem w stanie znaleźć miejsce o które ci chodzi :P

Gość markozy
Nie informacje są skąpe tylko się wczytać trzeba ;) KIERMASZ PŁYTEK to nazwa - jak byś wpisała w google to+Ługi to by ci wyświetliło, bo w okolicy miejsce bardzo popularne. Zapisz sobie o co przyda isę zapytać na jakiejś karteczce i wal do nich, wyłożą ci jak trzeba i pokażą co trzeba. No ja jestem laikiem totalnym w tych sprawach, więc jak ja zrozumiałam co do mnie mówią to każdemu się uda ;)

Gość rudadagusia
Dołączając się do tematu chciałabym spytać czy ktoś kiedyś słyszał może o http://atlasfachowca.pl/. Budujemy z mężem dom i nie wiem gdzie najlepiej i najszybciej znaleźć budowlańców.