Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pewność siebie a postrzeganie przez kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy mi mówią, że jestem fajny ale brak pewności siebie aż uderza ode mnie. Boję się, że jak zacznę grać takiego cwaniaka to będzie to wyglądało groteskowo. Jestem ciekaw zdania pań na ten temat.

Gość gość
dobrze uważasz, jeżeli nie masz takiego "cwaniakowego" charakteru (co wcale zaletą nie jest) to granie na siłę co to nie ja jest totalną błazenadą poznałam kilka takich osób i zawsze wyglądało to komicznie

Gość gość
Bądź sobą...cwaniaki to prostaki :D

Gość gość
Nigdy nie graj kogoś, kim nie jesteś. To nie ma sensu, musiałbyś całe życie udawać... Jak ty to sobie wyobrażasz, poderwiesz jakąś, jako taki typ cwaniaka, a potem staniesz się sobą, czyli osobą jakąś w pewnym sensie wycofaną i nikt nie zauważy? :) Poprostu pracuj nad swoim charakterem, pewności siebie można się małymi kroczkami "nauczyć". No i nigdzie nie jest powiedziane, że wszyscy muszą być energiczni i rozpychać się przez życie łokciami. Ale nad wzmocnieniem poczucia własnej wartości warto popracować, jest wtedy łatwiej w życiu. Pewnie jesteś młody jeszcze? ;)

To nie graj. Chyba że chcesz zostać bohaterem spalonego teatru. I nie sugeruj się tym, co inni mówią. Nie ma to jak widzisz znaczenia. Wszyscy mówią że dasz radę a Ty myślisz inaczej. I jesteś rozbity. Więcej egoizmu.. ;)

Gość gość
Nie nie jestem już młody. Przyznam się, że czasem na imprezie gdy jestem pod wpływem korci mnie żeby spróbować. Gdzieś kiedyś usłyszałem tekst: taki jesteś za jakiego sam się uważasz.

Gość gość
no to ja sie uwazam za swietego mikolaja bo place pracownikom az 5 pln na godzine :P, :P, :P

Gość gość
Jakbyś mi to szmato w oczy powiedział to byś zęby zbierał z podłogi.