Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy was też nieraz tak wkurzają ludzie czy tylko ja jestem jakas inna?

Polecane posty

Gość gość

Nie pokazuje im tego, nie komentuje itd, ale jak mam gorszy dzien taki jak np dzisiaj to strasznie mnie wkurzaja szczegolnie obcy np w autobusach, kiedy wychodzą powoli i sie rozglądają, kiedy nie patrza gdzie chodza i gdybym nie zeszła im z drogi to by na mnie wpadli, kiedy się gdzieś pchają, kiedy śmierdzą okrutnie w autobusie ( co niektorzy), albo mi się śpieszy, a ktoś sobie stoi na środku przejścia i wiele innych... Na codzien uchodze za pogodna osobe, ale w myślach czesto mnie denerwują, nie zawsze, ale jak mam gorszy dzien to bym najchetniej wysztskich pozabijala :D

Gość gość
okres? :D hehe

Gość gość
Czasem też tak mam, jak mam pms to już w ogóle morduje ludzi w myślach.

Gość gość
Nie, np dzisiaj nie mam okresu, ale czuje sie słaba i troche rozdrazniona wiec i ludzie mnie wkurzaja :D Np śpiesze sie dzisiaj na uczelnie bo mam zjazd, a tu ludzie wychodzą na kazdym przystanku tragicznie powoli ( już ich wtedy morduje w myslach), potem na uczelni czekam na dyżur do takiej jednej babki, ale jej nie ma z pol godziny, potem przychodzi sobie na lajciku z kawką (grrr...), potem znow wracam zatłoczonym autobusem, stoje, a jakas babka na tragiczne wysokich obcasach co chwile traci róznowage i na mnie spada... Jak nie potrafi w takich wystać to niech sobie kupuje plaskie ,a nie się na mnie przewraca...Potem w sklepie straszne kolejki, ludzie patrza mi do koszyka co kupiłam co też mnie denerwuje... Jak mam dobry humor to jest inaczej, ale czasami to bym normalnie pozabijala wszystkich, a wzwlaszcza takie p*****ly co blokuja przejscia itd :P

Gość gość
skop im d**e

Gość gość
chetnie bym tak zrobila, ale niestety musze sie powstrzymywać :P np jak chce wyjsc a ktos blokuje przejscie w autobusie to chetnie bym go kopnela ,albo krzyknela zeby sie pospieszyl :P masakra, dobrze ,ze ludzie nie slysza moich mysli heheh

Gość gość
Autorka wolna jest? :D

Gość gość
Jak to "wolna"? :P nie rozumiem pytania. Jesli chodzi o faceta to jestem zajeta, ale nie, on mnie tak nie wkurza, chociaz czasami w sumie tez :P ale to glownie dotyczy obcych osob

Gość gość
Tak się wkurzyła,że nie odpowie :( :D

Gość gość
To szkoda....lubię pozytywne wariatki :D

Gość gość
Czy ja wiem czy jestem taka pozytywna? :D jak zabijam ludzi w myślach to chyba nie bardzo... i sobie mysle " ty taki i taki (cenzura) pospiesz sie bo sie spiesze do cholery"