Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zle samopoczucie i samoocena w ciazy

Polecane posty

Gość gość

jestem wlasnie w 19tc. od poczatku waga mi sie nie zmienila. brzucha nie widac (no moze wyglada jak przy malych wzdeciach) a juz czuje sie jak slonica. zawsze dbalam o.siebie i robie to.dalej ale czuje sie zle. czy tylko.ja tak mam ?:(

Gość gość
nie, nie tylko ty. ja jestem w 24 tc i waze 57 kg i uwazam sie ze slonia ... czuje sie nie atrakcyjna.. Mimo iz mam 167 cm wzrostu, biust 70f, w talli mam 80 cm, w biodrach 85cm to czuje sie strasznie wielka ;(

Gość gość
to jest straszne. a co bedzie pozniej :( wazylam 55 kg. teraz waze 53 i mimo to okropnie sie czuje a 'brzuchol' juz mi przeszkadza

Gość gość
Jesteście nienormalne! !!!

Gość gość
dziewczyny wyluzujcie! to przejściowy okres w waszym zyciu. Trzeba to przetrwać, martwcie sie o zdrowie maluszka a nie o waszą tuszę.

Gość gość
wiesz. ja mam tak ze wzgledu ze w poprzedniej ciazy moj sp exmaz mowil mi ze jestem gruba, brzydka itd... A u Cb jaki jest powod? Przed ciaza 53 kg wazylam.

Gość Jakie to żenujące
Jakieś niedorozwiniete tutaj piszą.Normalna kobieta w ciąży nie napisze tych bredni przecież:D

Gość gość
Niby dlaczego? Każdy ma inne przeżycia/doświadczenia więc każdej kobiety psychika inaczej się kształtuje.

Gość gość
Ja tez tak mam.8 mc.. Od miesiaca sie tak podle czuje, bo brzuch mi pozno wyskoczyl, dopiero w 6mcu zaczal wygladac jak ciazowy. :) jest mi ciezko, wszystko mnie boli, szybko sie mecze, mam mega rozstepy. Pocieszaja mnie mile opinie ludzi, ktorzy mowia, ze w ogole nie pryztylam poza brzuchem. A mam chyba z dyche na plusie

Gość gość
wydaje mi sie ze dlatego ze kiedys bylam strasznie gruba. zapuscilam sie jedzac same sztuczne zarcie by poradzic sobie z zalamaniem po atracie dziecka.

Gość gość
Myślcie pozytywnie. Ciąża to mcy. Po porodzie waga zaczyna spadać. Po 3 miesiącach będziecie wyglądać jak sprzed ciąży

Gość gość
*ciąża to 9 mcy :-)

Gość gość
myślę pozytywnie. dalej pracuje.. spaceruje prawie co dzien w pracy po 2.5 km a mimo to mam dziwne wrazenie ze jwstem slon.

Gość gość
Mam pomysł. Spróbuj znaleźć 3 rzeczy, które Ci się w tobie podobają i komentuj się na nich, np ładne włosy

Gość gość
Ty autorko możesz chociaż spacerować :(Ja musze leżeć ponieważ jakikolwiek wysiłek powoduje u mnie skracanie szyjki a w 21 tc miala nawet rozwarcie 1,5 cm.. :( Spacery odpadaja u mnie :( ja musze duzo lezec, przez co zaczelam liczyc kalorie.. No i jak to na problematyke przystalo - mam bardzo duza anemie w ciazy :/

Gość gość
Samoocena to spadnie jak dzieviak nie da spać i tak już do momentu kiedy nie wyfrunie z gniazda. Po co wy ciazycie dziewuszki. Po cholerę to wam. Grube brzydkie z rozstepami

Gość gość
to jedyny plus ze maluch pozwala mi na w miarę normalne zycie. choc czasem wymaga ode mnie zarcia z kfc ale mu sie nie daję i robię swoje wersje w domu. ciazymy bo chcemy.

Gość gość
w głowie wam się poprzewracało grzecznie mówiąc :/ Za 30 lat to chyba będzie w ch** samobójstw bo dzisiejsze dziewczynki nie poradzą sobie ze swoim wyglądem..

Gość d3m6n6l6gia
tu chodzi o samopoczucie tak? skoro.ja czuję się źle to i maluch w brzuchu odczuwa moje emocje tak? tez chcialabym sie czuc dobrze ze soba. ladna. zadbana aby i maluch byl szczesliwy.

Gość gość
gość wyżej ma racje, wy będziecie się dopiero czuć brzydko jak nie będziecie spać po nocach

Gość gość
Juz 1 dziecko mam. I uwierz mi moja samoocena wzrosla jak sie dziecko urodzilo :) Caly czas myslalam o synku itd. Nie mialam czasu myslec czy wygladam w miare dobrze czy nie :) Wiec nie do końca tak jest.