Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałem super dziewczynę która niestety...

Polecane posty

Gość gość

wygląda bardzo słabo lekko mówiąc. Ma ostre męskie rysy twarzy, bardzo zniszczoną cerę i wygląda trochę jak transwestyta. Nie ma za grosz kobiecości w jej twarzy. To najgorsza rzecz jaka mogła jej sie przytrafić bo ma cudowny charakter i wiem że byłym z taką kobietą na pewno długo zdrowy i żyłbym w spokoju bez stresu bo ona jest spokojna i mało wymagająca. Rozstając się z nią czułem ból bo wiem że pod tym względem była ideałem kobiety, świetnym przyjacielem ale pod względem wyglądu wiem że miałbym dużo nieprzyjemności, dokuczania ze strony znajomych. Nawet będąc z nią w kawiarni ludzie dziwnie się na nia patrzyli, szkoda mi jej i sprawia mi to wielki ból.

Gość gość
chciałbym żeby była chudsza i trochę ładniejsza i mógłbym być z nią już zawsze... nie chcę szukać kogoś innego

Gość Jimmyyyyy
dość dziecinny jest twój motyw, otwórz mózg, może jeszcze nie jest za późno i Cię przyjmie

Gość gość
oO sorry ale ja nie spełniam życzeń

Gość gość
ale jak mam być z kobietą która mi się fizycznie z twarzy nie podoba? to jest najgorsze bo ja wolę inny typ kobiety a poza tym ona jest idealna.

Gość gość ona ona
daj sobie z nia spokoj

Gość gość
Zapłać jej za kilka korekt twarzy Powiekszenie ust jakieś 1000 zł nos około 4000-5000 zł i od razu będzie ładniejsza :)

Gość gość
ideały są nudne ... dla mnie przynajmniej

Gość gość
To chyba prowo kochasz ją bije Ci szybciej przy niej serce ?

Gość gość
niestety nie bije szybciej

Gość gość
Ehhh....typowy facet :( Ale nie martw się wszyscy są tacy dziewczyna musi być mega szczupła i piękna żebyscie coś poczuli to bardzo smutne....

Gość gość
Baby są takie same. Tylko super ciacha wymagają.

Gość gość
Niestety partner musi się podobać i musi być ten pociąg fizyczny do ciała. Inaczej zostaje tylko przyjacielem. A z przyjacielem, z bratem, siostrą czy matka się nie sypia mimo że są tacy wspaniali, kochani.

Gość gość
To znaczy że faceci nie potrafią kochać na zawsze jednej kobietybo każda kiedyś się roztyje zbrzydnie i co wtedy ? Ewidentny koniec miłosci a przynajmniej poządania.

Gość gość
widac ze lecisz tylko na wyglad

Gość gość
rozstajac sie z nia czulesz bol bo jej twarz cie odraza?! to chore tzn ze z nia byles za cudny charakter pomimo twarzy

Gość gość
Charakter jest ważny z jednej strony dobrze że to doceniasz ale z drugiej to chorelnie smutne bo dziewczyna może miec z******ty charakter ale przez nie zbyt atrakcyjny wyglad i tak nic nie poczuje :(

Gość gość
Oczywiście każdy starzeje się i brzydnie, ale przynajmniej w czasie seksu można zamknąć oczy i przywołać wspomnienia jak partner był piękny i młody. Może oblej jej twarz kwasem i opowiadaj, że kiedyś była piękna i kochasz ją dalej.

Gość gość
Gośc wyżej to bezsensu puknij się w łeb zamykać oczy równie dobrze można sobie wyobrazić Dodę to bez sensu.Faceci po prostu nie potrafią jkochać bezwarunkowo i tyle,kobiety tylko potrafią kochac prawdziwie.

Gość gość
rozstales sie przez twarz czy przez to ze przestales kochac? moze cera to wymowka

Gość gość
autorze, skończysz liceum i dorośniesz, nie martw się 🖐️

Gość gość
gość dziś rozstałem przez to że jej twarz wygląda jak twarz faceta umalowanego. Cera mi nie przeszkadza ale jej twarz tak... to przykre ale nie potrafię tego przemóc. Żle się czuję przez to jak ludzie na nas patrzą.

Gość gość
A bije Ci szybciej przy niej serce ?

Gość gość
wiesz jakos nie wierze by wygladala az tak zle z twarzy a mloda jest ile ma lat?

Gość gość
jak jesteśmy sami to tak, lubię na nią patrzeć , słuchać jej głosu, myślę o niej często nawet teraz. Gdyby miała teraz kogoś innego to zaczałbym się denerwować. Stała mi się bardzo bliska. Niestety jej twarz, nie mogę tego przeboleć...

Gość Cyganeczka1
No skoro bije Ci przy niej szybciej serce to jej mankamenty nie powinny Ci w gole przeszkadzac :O

Gość gość
ona ma 22lata. sporo włosów na twarzy i na podbródku. Może ma coś z hormonami. Gdyby rodzina dowiedziała się że jestem z nią to wiem że nic by nie powiedzieli ale patrzyliby z pewną dezaprobatą i takim żalem że pewnie jestem z litości. Sam bym się teraz tak czuł.

Gość Cyganeczka1
Ludzie którzy się na was dziwnie patrzą nie przeżyją za Ciebie twojego życia :O Ile ty w ogóle masz lat ? 15 ?

Gość gość
dziewczyny wy się produkujecie a wydaje mi się, że to troll Zaczął o grubości, później o niej już nic, tylko rysy, potem coś do makijażu a teraz włosy na twarzy, historyjka wyssana z trollowego palca. Włosy na twarzy to nie brzydota tylko problem do wyleczenia tak w ogóle, ale nie wierzę w ten wątek;)

Gość gość
ojej wiele dziewczyn ma tam wlosy to normalne gdybysmy mialy sie tak depilowac to godzina czasu codziennie by zeszlA wam facetom wszystko przeszkadza a sami nie jestescie idealni z wygladu az tak za jakis czas kobieta zajdzie w ciaze przytyje i jej zostanie i tez sie rozejdziesz bo np na brzuchu zostana roztepy?? lubisz na nia patrzec tzn ze az tak cie tak twarz nie odraza poprostu boisz sie docinek trzeba byc twardym a nie przejmowac sie co znajomi powiedza jak ja jestem z kims to mnie to nie obchodzi co inni mysla na temat wygladu mojej sympatii moga mi docinac ile wlezie no ale to jak o niej muwisz ze jej twarz wyglada jak tranwestyta no nieladnie tak muwisz o niej skoro z nia byles tzn ze jakos wczeniej ci to nie przeszkadzala twarz skoro sie z nia zwiazales i nagle tobie twarz przestala sie podobac