Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałem super dziewczynę która niestety...

Polecane posty

Gość Cyganeczka1
Mit też bo skoro serduszko mu szybciej bije przy niej to nie powinno mu przeszkadzac że nie jest zbyt piękna obiektywnie czyli dla innych ;)

Gość gość
Znalam kiedyś faceta, co ożenił się z płaską, ostrzyżoną na jeża dziewczyną, chudziutką i taką chlopczycą trochę. Przy czym jej wizerunek był świadomie wypracowany, ona chciała być właśnie taka. I stale się jej czepial, że nie wygląda jak B. Kozidrak. No kuriozalne pretensje. Jak nie podoba ci się TAKA to po co się z nią zadawaleś? Chloptasiu.

Gość dość ładna ale nie w typie
Kobiety, minimum 90% facetów tak ma, że jak coś nie pasi w wyglądzie, to nie pokochają. Nie musi to być twarz transwestyty. Ja mam podobno ładną, zresztą lustro to potwierdza, ale czepiają się mojej budowy ciała. Nie jestem zgarbiona niczym dzwonnik z Notre Dame, nie mam jednej nogi krótszej od drugiej nic z tych rzeczy, po prostu mam gruszkowatą budowę ciała: grubsze nogi pupę, nieduży biust i to wystarczy by nie zasługiwać na miłość. No bo jak kochać kogoś o niemodnych proporcjach ciała, kim nie można się pochwalić, no nie da się.

Gość gość
gość dziś dziewczyna ogólnie nie jest w moim guście fizycznie, ma męskie rysy twarz, dośc dużo włosów na twarzy mimo że jest blondynką to je widać, do tego jest przy sobie-ja wolę szczupłe deski.

Gość Cyganeczka1
Ja zauważyłam że faceci jak już umierają z milosci to panna musi być chuda i może być przy tym płaska byle nie za gruba.

Gość gość
Gimbazie się nudzi :P

No fakt chuda obowiązkowo. A jak nie chuda to koniecznie piersiasta. A ja niestety ani taka ani taka i cóż poradzić. Głodzić się do momentu, aż jakiś ćwok się łaskawie zakocha? No f/ckin way. :)

Gość Cyganeczka1
Piersiasta może być ale musi być przy tym szczupła,grubsze od Dody nie wchodzą w grę :P Duże piersi to nie atut jak jest gruba wiem coś o tym.

Gość gość
uwielbiam chude dziewczyny, nawet płaskie bez biustu. Taka z dużym biustem jakoś specjalnie mnie nie pociąga.

No tak. No to chude i piersiaste (2in1) do kochania, reszta niech szczela se z palca, robi za jednorazówki (niech znają łaskę dobrodusznych samców) albo niech spada do zakonu. :P

Gość Cyganeczka1
Dokładnie ;) Ja mam w du/pie że faceci nie lecą na większe od Dody,czy Krupy ;)

Gość gość
same chude, nie piersiaste, miałem dziewczynę z wielkim biustem i w ogóle mnie nie pociągał

Gość gość
z reszta już mówiłem, nie chodzi o jej ciało ale o twarz najbardziej, jej nei da się przeskoczyć, jak się pomaluje to wygląda jak trans. Tak na nas patrzeli że ja czułem jakbym miał zapaść się pod ziemie

Gość gość
o twarz jak sie pomaluje... to co, ma sie nie malowac? piszesz bez ladu i skladu

Gość gość
wali tyle tapety ze jest pomarańczowa...

Gość gość
wiec wada tego makijazu jest pomaranczowosc, z tym masz problem??

Gość gość
I co to znaczy męskie rysy bo np. dla mnie wielka, ogorzała, pulchna twarz, duża szczęka i broda, duże czoło, policzki. Taka jest czy o co chodzi? np. wspomniana w którymś wątku dzisiaj Kaczorowska ma wg mnie męską twarz.

Gość gość
ej p***y co sié go czepiacie?koleś uwielbia laskę dobrze się przy niej czuje ale pyszczek go nie pociąga ,ciężko wam to pojąć?czy udajecie?

Gość gość
męskie rysy to ma Anna G.

Gość Cyganeczka1
Kaczorowska taka blondynka ? To ty chyba męskiej twarzy jeszcze nie widziałeś,swoja drogą po co odpowiadacie trollowi wkońcu mu się znudzi.

Gość gość
jak dla mnie chodakowska

Gość gość
gość dziś I co to znaczy męskie rysy bo np. dla mnie wielka, ogorzała, pulchna twarz, duża szczęka i broda, duże czoło, policzki. Taka jest czy o co chodzi? jakbym widział jej opis, do tego małe oczy i usta +dodatkowy podbródek mimo że jest w miarę szczupła. Kaczorowska jest bardzo kobieca.

Gość Cyganeczka1
A ja kiedyś w trudnych sprawach albo dlaczego ja był takim odcinek,gdzie mężatka poznała kierowcę tira i się w nim zakochała on miał długie c\arne włosy ona miala 2 dzieci i mieszkała z mężem.I ona według mnie to miała męską twarz.

Gość Cyganeczka1
A ja niby mam delikatna trwarz mimo że tez mam wielką w sensie grubą :P

Gość gość
teraz piszesz, ze w miare szczupla a pisales dopiero, ze otyla to...??? Kaczorowska ma sobie 30% z babki i 70% z faceta, to nie jest zlosliwie tylko naprawde tak uwazam.

Gość gość
nie jest gruba ale też nie chuda, jest bardzo przy sobie, ma duży biust i pupę, przez co nawet jej chuda talia nie jest widoczna. Najważniejsze jest dla mnie to że ona ma męskie rysy twarzy i to mnie odrzuca. Nie mogę przeboleć tego że straciłem taką fajną osobę ale nie przeskoczę tego w żaden sposób.

Gość Cyganeczka1
A niby gdzie ona ma męską twarz ?

Gość Cyganeczka1
nie jest gruba ale też nie chuda, jest bardzo przy sobie, Kręcisz jak karuzele w wesołym miasteczku....niby jest bardzo przy sobie ale gruba yyyy nie chce mi się już tych bzdur czytac trolliku.

Gość Cyganeczka1
Nie gruba *

Gość gość
jak mam opisać normalną dziewczynę? Jej ciało mi nie przeszkadza, mówię o twarzy! Musiałaby być gruba z wałami tłuszczu żeby mnie odrzucała, wolę chude ale tak też jest fajnie. Problem tkwi w rysach twarzy...