Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałem super dziewczynę która niestety...

Polecane posty

Gość gość
jestem młody ale sądze że człowiek przechodzi pewne etapy i ta fascynacja fizyczna człowiekiem z czasem znika i pojawia sie nowa, czymś zupełnie innym. I żeby to grało to każdy etap jest ważny a w szczególności ten początkowy , fascynacji ciałem, które bardzo zbliża. A 2 to są ludzie ładniejsi i brzydsi, ale kazdy znajdzie coś dla siebie, tak juz nas natura stworzyła. Ta dziewczyna znajdzie kogoś kto się bedzie jej podobał a ja znajdę kogos kto będzie mi i tyle.

Gość gość
buntowałaś się na brak prawdziwej miłości kilka wypowiedzi wyżej a teraz kpisz z niej, każda miłość ma piękne wspomnienia,masz w sobie coś z niezrównoważenia psychicznego ,ale pewnie się popisujesz żeby tylko coś odpisać ale nie ma to ładu ani składu

Gość Cyganeczka1
Ehh czyli jej tez się sie nie podobasz ? Wiesz ta to usprawiedliwiaj nie ma żadnych etapow albo się kogoś kocha albo nieale kochać mało kto potrafi.

Gość gość
Zgłaszam ten temat bo mam dość zlotów pustaków.

Gość Cyganeczka1
Ale gdy kobieta jest stara i brzydka facet tęskni za tymi czasami kiedy miał piekna zgrabna żonę i dlatego zaczyna szukać innej.Często jest tak że nawetb piękne sa zdradzane bo faceci już sa znudzeni ich fizycznościąprzykład Majdan i Doda był z nią tylko dla jej fizyczności.

Gość gość
"o faceci już sa znudzeni ich fizycznościąprzykład Majdan i Doda był z nią tylko dla jej fizyczności. " Super, a ja myślałem że kobieta ma jeszcze charakter który pociąga i wspólne wspomnienia. To że ktoś ma chuć nie oznacza że nie ma miłości.

Gość gość
potem kocha się to kochane ciało i z rozczuleniem patrzy się na zmarszczki ,a co mnie obchodzi doda ,chyba rozmawialiśmy o prawdziwej miłości nie o dodach

Gość Cyganeczka1
Ale chyba oczywiste jest to że łatwiej taką Dodę pokochać niż przecietna dziewczynę.

Gość Cyganeczka1
Wiesz co nie p*****l tu o rozczuleniu nad zmarszczkami,bo g....o wiesz o tym nigdy tego nie doświadczysz bo bys się pożygał kiedy "miłosc twojego życia" dostałaby zmarszczek.

Gość gość
nie znam się na babach :-) mnie osobiście najbardziej podnieca umysł ale ciało tez musi mnie przyciągać

Gość gość
ale to ja pisałam o zmarszczkach nie on

Gość gość
nie sądze żeby się porzygał "nie czytasz jego wypowiedzi

Gość Cyganeczka1
I nabrałas sie idiotko ? To s********j i się z nim umów jak tak Ci go szkoda bo mi wcale.Na bank by rzucił kobietę która się starzeje.

Gość gość
hahaha tak na bank by to zrobił

Gość gość
przecież jak kocha to nie rzuci prawda?

Gość Cyganeczka1
A co wierzysz że dalej by ją ubustwiał ? To samo by zrobił co z tą dziewczyną i jeszcze by się żalił na forum "Oh jak ja tęsknie za młodym ciałkiem,czemu ona tak się zestarzała" ?

Gość Cyganeczka1
Ale niektórzy ludzie po prostu nie potrafia kochać jedynie dla fizyczności i autor jest takim własnie typem.

Gość gość
nic mnie bardziej nie rozczula niż widok staruszków trzymających się za ręce ,widziałam takich

Gość Cyganeczka1
Ahhh bo oni żyli w innych czasach inaczej byli wychowani.

Tak, niestety. Ale po co komentarze, że ktoś leci tylko na wygląd? Partner musi się podobać, pociągać fizycznie, bo bez przesady, ale kto chciałby być z kimś, kto mu się nie podoba? Ludzie to hipokryci, szczególnie kobiety. Mówią, że faceci lecą tylko na wygląd, podczas kiedy same zakochują się w kolesiach wyglądających jak modele. Łeb dałabym uciąć, że wszystkie te kobiety nigdy nie związałyby się z kimś, kto je odpycha.

Gość mr mysterious
Nawet będąc z nią w kawiarni ludzie dziwnie się na nia patrzyli, szkoda mi jej >>>a mnie ciebie. najwazniejsze co ludzie w knajpie mysla :D

Nie jest ważne to, co ludzie w knajpie myślą, tylko to, co on sam o niej myśli. A co myśli wszyscy wiemy bo dokładnie to napisał.

Gość mr mysterious
nie czytalem tematu ale w pierwszego postu wynika ze on mysli ze oni mysla i dlatego sie jej wstydzi. gdyby oni mysleli ze jest super to on bylby z nia nawet mimo to ze jemu sie nie podoba. reasumujac autor to debil i odgadywani co mysli debil mija sie z sensem.

Gość gość
to przeczytaj dalej

Gość gość
Jej ciało jest ładne. Dla mnie tak naprawdę to obojętna kwestia, wole chude ale bardziej zwracam uwagę na twarz. Jak jesteśmy sami to mi tak bardzo nie przeszkadzało ale wśród ludzi widzę te spojrzenia. Z resztą w świetle dziennym poza domem wygląda inaczej. Przeżywam to bo zawsze chciałem mieć dziewczynę jak byłem maly. Zazdrościlem znajomym dziewczyn. W domu doświadczyłem atakow i nasmiewan ze strony ojca ze "będę miał brzydkiego babochlopa bo tylko takie cos mnie zechce, babę z wąsem!" Mama też atakowała mnie ze mam zły gust,moje koleżanki są brzydkie i w ogóle to nie mam się za nimi oglądać. Łatwo wam mówić skoro nikt nie przeżył takiego mobbingu.

Gość gość
trollujesz jak cholera, tyle powiem :D

Gość Cyganeczka1
To nędzne prowo,ale niestety ponad 50 procent popuracji nikt nieb będzie kochac jedynie związki na siłę zostają.

Gość gość
nie wierzę że ojciec ci gadał o babach z wąsem a matka wybrzydzała urodę koleżanek